May 19, 2024
Uncategorized

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μάσκα Blog Appeal, Vol. 295

Υπάρχουν γάτες που αφαιρέστε το νερό, καθώς και υπάρχουν γάτες που τους αρέσει. Οι καρτέλες είναι ένα κομμάτι και των δύο. Το μεγάλο, υπέροχο, υπέροχο, φανταστικό – καλά, ήταν ένας φανταστικός αριθμός μεγάλων μεγάλων – ο Grandmommy Feline (που μου θυμίζει τη μέρα της μητέρας!) Ήταν μια τίγρη της Βεγγάλης, καθώς και της άρεσε το νερό. άρεσε να κολυμπάει σε αυτό, το κυνήγι κοντά του, καθώς και το άλμα σε αυτό από τα ποτάκια.

Μερικές φορές οι καρτέλες έχουν τις δικές του στιγμές νερού Kitty, όπως ιδανικό τώρα, με τη νέα MAC Callouring Aquatic Collection.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απελευθέρωση εμφανίζεται στην MacCosmetics.com αυτή την εβδομάδα (15 Μαΐου), καθώς και οι καρτέλες είναι αρκετά εκστατικές γι ‘αυτό. Ασφαλώς ανέθεσε μια ειδική αναμνηστική επιφάνεια εργασίας.

Πραγματικά ελπίζει να κατεβάσετε ένα από αυτά (υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με την οθόνη σας), καθώς και να το ρυθμίσετε ως ταπετσαρία του υπολογιστή σας, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κοιτάξετε επάνω του – Ahem! – ισχυρό σώμα εργασίας.

Ποιος είναι η γάλα η γάτα;
Περίπου επτά χρόνια πίσω, φίλησε ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων αιλουροειδών με μια κακή κατάσταση των σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, ωστόσο η βαθιά του κατανόηση της υψηλής μόδας καθώς και το πολυκατάστημα καλλυντικών οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν πολύ περισσότερο από ό, τι ικανοποιεί το μάτι. Καταλήξαμε να είμαστε γρήγοροι φίλοι, καθώς και τώρα είναι πραγματικά ο διευθυντής μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

Επιφάνεια εργασίας

iPad

iPhone

Ψηφίσματα

Desktop (2880 x 1800)

iPhone

iPad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ω! Μην θυμάστε να πάτε σε αυτό το Sephora Giveaway του Σαββατοκύριακου. Τελειώνει τη νύχτα τη Δευτέρα, καθώς μπορεί να πάρετε σπίτι (καλά, εμφανίζεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μια κάρτα $ 50 egift.

Leave a Reply

Your email address will not be published.