May 18, 2024

Ο Rahua από την Amazon Appeal είναι η Meow της Cat

Lovin ‘αυτή τη γραμμή!
Η γιόγκα αναπνοή ιδανική τώρα Έτσι μπορώ να υποχωρήσω το ρολό μου … Επειδή τα μαλλιά μου δεν ήταν αυτή η γυαλιστερή καθώς και μαλακό, καθώς και γεμάτο για πάντα! – καθώς και τώρα είμαι έτοιμος να το κάνω βροχή στο Rahua.

Αναπνεύστε, Karen, αναπνέετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, φίλος. Έχετε πιθανότατα το Rahua γύρω, ναι; Δηλώστε μαζί μου: “Raw-Wah.” Είναι αυτή η γραμμή ενυδάτωσης της Hella των προϊόντων μαλλιών (και μερικά πράγματα του σώματος, επίσης), καθώς και έφεραν στο Spacenk καθώς και το Sephora.

Η συσκευασία έχει μια σιλουέτα μιας γυναίκας με μακριά κλειδαριές που σχεδιάζει ένα τόξο καθώς και το βέλος (πολύ Katniss Everdeen), καθώς και ό, τι στη γραμμή έχει ένα αρχαίο συστατικό που ανακαλύφθηκε βαθιά στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου που ονομάζεται Rahua Oil Rahua. Καθώς η ιστορία πηγαίνει, οι γυναίκες της Εκουαδόρ Quecha-Shuar Tribe χρησιμοποιούν το λάδι Rahua για αιώνες για να ενυδατώσουν τα μαλλιά τους καθώς και το δέρμα, αφού είναι τα πράγματα.

Έχω αναπρογραμματιστεί καθώς και πάλι μεταξύ των μεγεθών ταξιδιού των διαφορετικών σαμπουάν τους, τα κλιματιστικά καθώς και τις θεραπείες μαλλιών, οι οποίες είναι $ 9 το καθένα, καθώς και είχαν μια σειρά από θρυλικές ημέρες τρίχας. Όπως και το Oribe-Caliber εξαιρετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Το παραδοσιακό σαμπουάν καθώς και το conditioner (το οποίο διπλασιάζεται ως αποσύνδεση ως άδεια άφιξης), το σαμπουάν ενυδάτωσης καθώς και το κλιματιστικό ενυδάτωσης, η μάσκα πλήρους μαλλιών, καθώς και η θεραπεία με τα μαλλιά και η θεραπεία του βασιλείου του ιδρυτή αφήνει το κυματιστό χρώμα μου (και Κάπως στεγνώστε αυτή τη στιγμή) τα μαλλιά λαμπερά, μεταξένια μαλακά, bouncy καθώς και ενυδατωμένα.

Τα μόνα πράγματα που αισθάνομαι μόνο έτσι είναι το έγχρωμο πλήρες σαμπουάν καθώς και το κοντίσιονερ, δεδομένου ότι δεν είναι τόσο ενυδατικά όσο τα άλλα προϊόντα (και η υγρασία είναι το κύριο κίνητρό μου αυτή τη στιγμή από τότε που η πισίνα έχει κάνει έναν αριθμό τα άκρα μου), ωστόσο ό, τι άλλο έχω δοκιμάσει από τη γραμμή με έχει * αυτό το κλείσιμο * για να χάσει όλα τα άλλα προϊόντα μαλλιών που κάθεται στο ντους μου.

Είναι ενδιαφέρον για μένα ακριβώς πώς ο Rahua εξομαλύνει τα frizzes, προσθέτει τους τόνους γυαλιστερό ακτινοβολεί καθώς και ενυδατώνει, ενώ εξαλείφει όλα τα πράγματα στυλ μαλλιών που μου αρέσει να στοιβάζετε, καθώς και αυτό το σύνολο χωρίς να στεγνώσει ή να ζυγίζει κάτω από τα κλώνους. Επιπλέον, τα προϊόντα δεν αποτελούνται από σιλικόνη ή θειικά!

Πώς το κάνουν; πρέπει να είναι το λάδι Rahua.

Είναι ένα μυστικό που χαίρομαι στο διαδίκτυο με, παρόλο που το κόστος των φιαλών πλήρους μεγέθους είναι στην εξειδικευμένη πλευρά, μεταξύ $ 34-40 για 9,3-oz. Μπουκάλι σαμπουάν ή μαλακτικό, καθώς και $ 62 για 7-oz. Μπουκάλι της μάσκας μαλλιών.

Εάν και οι επιθυμίες της σαμπάνιας, καθώς και τα ονειρ Καθώς οι σημειώσεις Plumeria είναι ουράνιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις 5 καρδιές για την πλήρη γραμμή χρώματος, καθώς και 5 από τις 5 καρδιές για οποιοδήποτε άλλο.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.