May 6, 2024

Μακιγιάζ, καθώς και προσφυγή στο Blog Blog Δευτέρα, Vol. 303

Το μακιγιάζ καθώς και το Blog Blog Blog Δευτέρα για τις 23 Δεκεμβρίου 2013

Μπορεί να αναρωτιέστε, “έτσι τι είναι το heck αυτό το θέμα της Δευτέρας δημοσκόπησης ούτως ή άλλως;”

Λοιπόν, δεν είναι μεγάλο μέρος μιας δημοσκόπησης. Είναι πολύ πιο εξελισσόμενο (Divololving;), κάπως τυχαία λίστα ανησυχιών που βάζα στους επισκέπτες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία έξι χρόνια. Έχω πάντα ευχαρίστηση να διαβάζω τις απαντήσεις σας στα σχόλια, καθώς και ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση του ορυχείου.

Έχετε πάει ποτέ στην τηλεόραση;
Οχι. Καλά … ίσως. Υπάρχει μια λεπτή πιθανότητα που μπορεί να είχα πιάσει στο Cam κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy του 2003, καθώς ήμουν στη Νέα Υόρκη απολαμβάνοντας την παρέλαση από το διάδρομο εκείνη την ημέρα.

Ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που συνέβη ποτέ ενώ ήσασταν μόνος σπίτι;
Δεν είναι ακριβώς μόνος, ωστόσο μια νύχτα όταν ήμουν σε υψηλό ίδρυμα, ήμουν babysitting μου αδελφός ενώ οι γονείς μας ήταν έξω. Απολαμβούσαμε την τηλεόραση στο ζωντανό χώρο όταν πίστευα ότι είδα μια σκιώδης φιγούρα στην πίσω αυλή.

Η αδρεναλίνη πυροβόλησε μαζί μου! Σοβαρά, ήμουν έτοιμη να πάρω το αδελφό μου καθώς και να βυθιστεί από την μπροστινή πόρτα σε γυμνά πόδια καθώς και πιτζάμες.

Αποδεικνύεται τι πίστευα ότι ήταν το κεφάλι κάποιου που ψάχνει με τα παράθυρα ήταν πραγματικά μια πλαστική τσάντα παντοπωλείων που αλιεύονται σε μια γραμμή ρούχων, όσο και τα ψιλοκομμένα.

Μου κόψατε το σπίτι σας για τις διακοπές (φώτα κ.λπ.);
Έχουμε ένα γνήσιο δέντρο καθώς και το διακοσμημένο με αναβοσβήνει λευκά φώτα καθώς και στολίδια, καθώς επίσης, επίσης, έκανα μια μικρή γωνιά στην κουζίνα με μερικά φώτα. Συχνά, επιδεινώνουμε τα φώτα των χορδών έξω γύρω από το γκαράζ, ωστόσο όχι φέτος. Bah! Απάτη!

Έχετε πάει ποτέ caroling;
Δεν έχω, ωστόσο, φαίνεται σαν τόσο διασκεδαστικό στις ταινίες!

Απολαύσατε οποιοδήποτε είδος Χριστουγεννιάτικων ειδικών στην τηλεόραση φέτος;
Πιάσα το τελευταίο μέρος του θορύβου της μουσικής ζωντανός! Ειδικά με το Carrie Underwood καθώς και το Bill Vampire. Ας δηλώσουμε ότι οι καρτέλες δεν ήταν υπερβολικά εντυπωσιασμένοι … Φυσικά, είναι ένας σκληρός κριτικός, ωστόσο η εικόνα της κίνησης είναι μια αρκετά σκληρή πράξη που θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε διαδραματίσει οποιοδήποτε τύπο μεγάλων παιχνιδιών στο τηλέφωνό σας πρόσφατα;
Bejeweled blitz. Το παίζω τόσο πολύ που το El Hub έχει απομνημονεύσει το τραγούδι στυλ … Ακόμα κι αν έχει μια φρικτή μνήμη καθώς και δεν παίζει ποτέ το παιχνίδι τον εαυτό του, lol!

Το πιο περίεργο δώρο που έχετε παράσχει ή λάβατε;
Κάποιος στο στοιχειώδες ίδρυμα – δεν μπορώ να έχω κατά νου ποιος ήταν τώρα – με παρείχε μια ροζ παιχνιδιού Barbie μοτοσικλέτα, καθώς και εγώ ήταν απολύτως θυμωμένος εκείνη τη στιγμή από τότε που δεν έπαιζα με το Barbie (ήμουν πολύ πιο α γνώστης του αρκουδάκι).

Δεν θα μπορούσα να καταλάβω γιατί, από όλες τις αναπτυσσόμενες μεταφορές, η Barbie θα επιλέξει να ταξιδέψει μια μοτοσικλέτα επειδή, εννοώ, τα μαλλιά της θα έπαιρνα απολύτως μπερδεμένα από το κράνος της καθώς και τον άνεμο … ήταν τόσο περίεργο για μένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Υπάρχουν οποιοσδήποτε τύπος φράσεων που ακόμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε;
, Όλα αυτά; Είμαι ιδιαίτερα λάτρης του “Είναι η βόμβα!” καθώς και “αύξηση της οροφής!” καθώς και εγώ θα δηλώσω “αυτό είναι κακό κακό!” (με “κακό” που δείχνει “καλό”) σε κάποιον, αν καταλάβω ότι είναι ένα παλιό σχολείο East Bay-Er.

Έχετε πάει ποτέ κάμπινγκ στο χιόνι;
Καλά ότι εξηγεί πολύ τον εφιάλτη μου.

Αγαπημένο παρελθόν ή το παρόν μοτίβο μακιγιάζ ή FAD;
Γάτα ματιών! Ελπίζω ότι ποτέ δεν βγαίνει από το ύφος.

Τωρα ειναι η σειρα σου. Απλά αντίγραφο καθώς και επικολλήστε τη συμμόρφωση με τις ανησυχίες σε ένα σχόλιο με τις απαντήσεις σας. Κοιτάζω μπροστά για να τα διαγράψω!

1. Έχετε πάει ποτέ στην τηλεόραση;
2. Ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που συνέβη ενώ ήσασταν μόνο σπίτι;
3. Έχετε διακοσμήσει το σπίτι σας για τις διακοπές;
4. Έχετε πάει ποτέ caroling;
5. Απολαύσατε οποιοδήποτε είδος Χριστουγεννιάτικων ειδικών στην τηλεόραση φέτος;
6. Έχετε διαδραματίσει πρόσφατα τύπο μεγάλων παιχνιδιών στο τηλέφωνό σας;
7. Το πιο περίεργο δώρο που έχετε παράσχει ποτέ ή λάβατε;
8. Ποια φράσεις που χρονολογούνται ακόμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε;
9. Έχετε πάει ποτέ κάμπινγκ στο χιόνι;
10. Προτιμάται το παρελθόν ή το παρόν μοτίβο μακιγιάζ ή μανία;

Είναι σχεδόν εδώ! Καλά Παραμονή Χριστουγέννων, Εύα.

Whatcha όσο σήμερα; Δεν αισθάνομαι πρόσθετη παραγωγική σήμερα το πρωί, ωστόσο θέλω να προετοιμάσουν μερικές αξιολογήσεις πριν από αύριο καθώς και την επιφάνεια κάτι άλλο που έχω δουλέψει σε ένα έργο Top Trick!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

El Hub καθώς και εγώ πήγα στο εμπορικό κέντρο χθες το βράδυ, καθώς και ότι ήταν πραγματικά τύπος διασκέδασης. Γεμάτο, σίγουρα, ωστόσο ήταν τόσο ο Christmassy, ​​με τα καταστήματα όλα διακοσμημένα, καθώς και απλά δεν μπορείτε να νικήσετε αυτή τη φορά γύρω από το έτος για τις πωλήσεις. Θέλω να πω, πότε κατά τη διάρκεια της ρουτίνας που βλέπετε τις πωλήσεις όπως το 50% έκπτωση ό, τι στο κατάστημα;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.