May 6, 2024

Η Essie Naughty Nautical Collection Set Sail για Backupes Backyard

Ahoy καθώς και Shiver Me Tumbers, Arr! Yer nauticals να είναι άτακτος!
Η νέα Naughty Naugty Nauutical Summertime Collectime φαίνεται τόσο άτακτος για μένα ως πίνοντας έναν ναό Shirley ενώ χρησιμοποιεί πιτζάμες φανέλα καθώς και βλέποντας μια δολοφονία που συνθέτει μαραθώνιο.

Με άλλα λόγια, όχι εξαιρετικά άτακτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά αυτό δεν με σταμάτησε να το αρέσει.

Υποικαίνω απλά περίμενα κάτι … nauxtier. Όπου περίμενα 50 αποχρώσεις του γκρι, αυτά τα χρώματα φαίνονται πολύ περισσότερο σαν εορταστικές αποχρώσεις σε μένα, καθώς και όχι, δεν υπονοώ άτακτο πάρτι. Πιστεύω πολύ περισσότερα σύμφωνα με τις γραμμές των εισαγωγών της προβλήτας 1 καθώς και τα μπάρμπεκιου στην αυλή τον Ιούλιο.

Οι άτακτοι ναυτικοί είναι άτακτος στην πρόβλεψη μου 1 καρέκλα …
Όχι ότι διαμαρτύρονται (καθόλου), αφού το frickin ‘όπως η προβλήτα 1! – Εκτός από το σκάψω αυτή τη νέα περιορισμένη έκδοση έξι τεμαχίων καλοκαιρινής συλλογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είναι σαν το εξωτερικό τμήμα αίθριο σε μια προβλήτα 1 που εξερράγη σε ένα ράφι γοητείας, καθώς και να υπονοώ ότι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάθε χρόνο γύρω από αυτή τη φορά, η προβλήτα 1 καταστήματα Go Bat sh * t Cray με χρώμα – κοράλλια, πορφυρά, χόρτα, μπλουζ, καθώς και teals – το ακριβές ίδιο fiesta νοικοκυριό των χρωμάτων που βλέπω εδώ.

Κοιτάζοντας αυτά τα χρώματα στα νύχια μου, νιώθω ότι θα έπρεπε να είμαι ξυπόλητος σε ένα τεράστιο μπάρμπεκιου με μια μαργαρίτα στο χέρι μου, ενώ περιμένω το καυτό σκύλο μου για να μαγειρέψω στη σχάρα.

Οι έξι αποχρώσεις περιλαμβάνουν διαφορετικές ποσότητες shimmer (από κανένα σε μερικούς), με δύο από αυτούς, τα πιο ήσυχα παστέλ, εξισορροπώντας τα φωτεινότερα χρώματα.

Δύο στρώματα της Κυριακής Funday, ένα φωτεινό και το Shimpery Tangerine Coral
Κυριακή γιορτή
Όπως μια έκδοση Render της Chanel Lilis με ασημένιο Shimmer, Κυριακή Funday ουσιαστικά φαίνεται σαν μια κρέμα από λίγα πόδια μακριά, όμως τότε όταν το βλέπω κοντά σε πλήρη ηλιακό φως, Bam! – Shimmer.

Δύο παλτά άτακτο ναυτικό, ένα λαμπερό πράσινο πράσινο
Άτακτος ναυτικός
Αφού ο Essie απογαλακτίστηκε από παντόφλες μπαλέτου, βγήκαν από το γάντζο με οικολογικά φιλικά καθώς και το Teals (βλ.: Πού είναι ο Chauffer μου).

Άτακτος ναυτικός είναι μια ακόμα σκιά σε αυτή τη φλέβα – όπως που επιπλέει γύρω σε ζεστά σμαραγδένια νερά – καθώς πιστεύω ότι παίρνει το λάμψη ακριβώς δεξιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.