May 19, 2024
Uncategorized

Δοκιμάστε αυτή την τεχνική για αξιοσημείωτο eyeliner

τα δύο όπλα μου!
Στο εναλλασσόμενο Market Makeup Comic Book World (Επειδή αυτό υπάρχει τελείως), η δύναμη του υπερήρωού μου είναι η δυνατότητα να εφαρμόσει τέλεια επένδυση ματιών ενώ περπατάω προς τα πίσω, κρέμονται ανάποδα ή πηδώντας καθώς και κάτω σε ένα τραμπολίνο.

(Μπορείτε να φανταστείτε;! Θα έκανα εντελώς κάποια βίντεο μακιγιάζ, haha!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά σε αυτόν τον κόσμο εδώ, η δύναμη του υπερήρωού μου βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του φάσματος eyeliner. Ακριβώς εδώ έχω τη δυνατότητα να καταστρέψω την επένδυση μου πρακτικά κάθε. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ. ΧΡΟΝΟΣ.

Σοβαρά, γιατί η επένδυση στο αριστερό μου μάτι καταλήγει πάντα παχύτερο από το δικαίωμά μου; καθώς και ακριβώς πώς μπορώ να χειριστώ εντελώς να καταστρέψω εντελώς καλή επένδυση στο τελευταίο δευτερόλεπτο; Είναι ένα άσχημο δώρο.

Επειδή η ατελείωτη εκτέλεση eyeliner είναι κάτι που βιώνουν συνήθως – όπως κάθε μέρα! – Έχω έρθει να εξαρτώνται από έναν λύση όταν μια γραμμή καταλήγει παχύτερο από το άλλο. Πρώτον, βυθίσα ένα λεπτό κατευθυνόμενο eyeliner καθαρό με αφαίρεση μακιγιάζ ματιών. Στη συνέχεια, το τρέχω κατά μήκος της άκρης της επένδυσης για να διαγράψω οποιοδήποτε είδος σφάλματος bits, καθώς και αν η σφαλμένη επένδυση ακόμα δεν θα σηκωθεί, δίνω προσεκτικά ένα βαμβάκι κατά μήκος της άκρης για να εξαλείψει ό, τι άλλο χρειάζεται να πάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό λειτουργεί για μολύβι, υγρό καθώς και επένδυση γέλης.

Η προτιμώμενη διόρθωσή μου είναι αυτή που κρατώ εδώ, η γωνιακή επένδυση των ματιών της Laura Mercier καθαρό ($ 20), καθώς είναι μικρό, άκαμπτο καθώς και εξαιρετικά ακριβές. Όσον αφορά ένα μεγάλο αφαίρεσης μακιγιάζ, το Bioderma Sensibio H2O (12,95 δολάρια) είναι το παρόν μου go-to. Δεν ερεθίζει τα ευαίσθητα μάτια μου καθώς και εύκολα αφαιρέσει όλο τον τύπο της επένδυσης, ακόμη και μακρά φοράει.

Και ναι, σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιώ αυτή την τεχνική στα καπάκια που χρησιμοποιούν ήδη σκιά ματιών. (Σημείωση: Επιθυμούσα πραγματικά να γράψω “, χρησιμοποιώ αυτή την τεχνική στα καπάκια που έχουν ήδη σκαιογραφήσει.” LOL!

Μετά την αραίωση της γραμμής, απλά επιστρέφω καθώς και αγγίξτε οποιοδήποτε είδος περιοχών της ματιών που την απαίτηση. Πολλές από τη στιγμή που δεν πιστεύω ότι η αλήθεια που έχω καθαρίσει ένα σφάλμα είναι τόσο αξιοσημείωτο.

Δοκίμασε το! Η επένδυσή σας θα φανεί ακόμα πιο πολύ πιο άσχημη από τη γάτα σας.

Ξύπνησε σαν dis!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας για υπερήρωες …

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.