May 19, 2024
Uncategorized

Λαμπερό ροδάκινα, 10,47 δολάρια: Η παλέτα που επισημαίνει στην ροδάκινο

Δεν ξέρω για σένα, αλλά θα είχα ένα είδος freak αν περπατήσω από ένα ροδάκινο με λαμπερό φρούτο, αλλά η παλέτα που επισημαίνει το Revlon στο ροδάκινο Το Glow είναι ακόμα, τα χέρια κάτω, ένα από τα αγαπημένα μου φαρμακεία προϊόντα ιδανικό Meow.

Όπως η αδερφή του, η παλέτα που επισημαίνεται στην Revlon σε τριαντάφυλλο λάμψη, μπορείτε να το εργαστείτε ως κοκκινίλα, ένα highlighter ή μια σκιά ματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά εξαιτίας αυτού του καφέ στο κέντρο, το ροδάκινο λάμψη μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως improv bronzer.

Ξέρετε, σε ένα τσίμπημα.

Πιθανώς ο αγαπημένος μου τρόπος να το φορέσω, όμως, είναι το πιο παραδοσιακό. Περιστρέφοντας όλες τις αποχρώσεις μαζί, και την εφαρμογή ότι ως ένα highlighter, για μια δέσμη λαμπερή, βουτυρώδη χρυσή καλοσύνη!

Αχ …

Χρησιμοποιώντας αυτό, όλοι αναμιγνύονται μαζί, νομίζω ότι μοιάζει πολύ με μια από τις αγαπημένες μου σκονιστικές σκόνες υψηλού επιπέδου, τη σκόνη φωτισμού περιβάλλοντος σε ακτινοβόλο φως από κλεψύδρα, με τη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο τελειωμάτων (και την τιμή) . Νομίζω ότι η Revlon’s είναι ελαφρώς shinier από το λαμπερό φως … και ίσως πολύ πιο προφανές, ή λιγότερο βυθισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Radiant Light έχει επίσης μικροσκοπικά στρώματα χρυσών glitter σε αυτό, και το ροδάκινο λάμψη δεν (ένα μικρό πράγμα που λαμβάνει τη μεγάλη διαφορά στην τιμή, το ροδάκινο Glow κοστίζει 10,47 δολάρια, ενώ το ακτινοβόλο φως κοστίζει 45 δολάρια).

Revlon-σοφός, αν είστε πιο σκούρο diva και / ή έχετε έναν θερμότερο τόνο δέρματος, πρότεινα να λάβω το ροδάκινο λάμψη, και αν είσαι αναπτήρα lass, ο Rose Glow θα ήταν ο τρόπος να πάτε.

Οι παλέτες που επισημαίνουν Revlon στο Peach Glow και Rose Glow είναι διαθέσιμες τώρα στα φαρμακεία, το Ulta και στο διαδίκτυο.

Μεμονωμένα δείγματα στο πολύ αριστερά. Και οι πέντε αποχρώσεις αναμειγνύονται μαζί στην άκρα δεξιά

Leave a Reply

Your email address will not be published.