May 18, 2024
Uncategorized

Τίποτα δεν λέει “Λατρεύω το Shimmer!” Όπως τα νέα αντικείμενα Mac της αγάπης ροζ και τριαντάφυλλα χρωστικών και τριαντάφυλλων

τα αντικείμενα $ 35 MAC της αγάπης ροζ και αυξήθηκαν χρωστικές ουσίες και σετ λάμψης
Πρέπει να γεμίσω λίγο στα καπάκια μου ή στις εσωτερικές γωνίες; Τι συμβαίνει με το παραπάνω ή κάτω από το φρύδι μου; Πάνω από τα ανώτερα ζυγωτά μου; Το τόξο μου; Ίσως θα έπρεπε να αναμειγνύομαι λίγο με τη λοσιόν μου για να λάμψει τους ώμους και τα πόδια μου. Ή, πρέπει απλά να ρίξω ολόκληρο το βάζο πάνω από τον εαυτό μου όπως είμαι ένα κακό κορίτσι σε ένα βίντεο Billy Idol; (Σημείωση για τον εαυτό σας: Μην κολλήσετε τη γλώσσα σας αν το κάνετε αυτό, επειδή αυτό θα ήταν μια κακή ιδέα.)

Mac αντικείμενα της αγάπης ροζ + αυξήθηκαν χρωστικές + λάμψη
Αχ … Απλά σκεφτείτε όλα τα shimmery, σπινθηρισμένα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε με τα νέα αντικείμενα Mac της αγάπης ροζ και αυξήθηκαν χρωστικές ουσίες και σετ λάμψης. Εξαιρετική για τα κορίτσια που τους αρέσει οι επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Swatches από τα αριστερά: χρωστική ουσία στο ψιθυρίζοντας ροζ, χρωστική ουσία σε μαύρισμα, χρωστική ίνες σε τριαντάφυλλο, λάμψη σε βασιλεία πλούτη και χρωστική στην κληρονομιά Rouge
Το σετ $ 35 ($ 42 CAD), ένα από τα τέσσερα χρώματα Mac Holors και Glitter που ερχόταν στις 27 Οκτωβρίου έως MacCosmetics.com και 6 Νοεμβρίου σε καταστήματα, περιλαμβάνει πέντε μικρές φιάλες (0,09 ουγγιές το καθένα), τέσσερις από αυτούς χαλαρώνουν Mac και το άλλο Mac Λάμψη.

Δύο από τις χρωστικές – ροζ καφέ μαύρισμα (που φαίνονται καταπληκτικά στα καπάκια με σέλα και μαλακό καφέ στην πτυχή) και φλοιός καφέ Heritage Rouge – είναι αγαπημένα του ορυχείου, αλλά μου αρέσει ολόκληρη η επιλογή. Καλές επιλογές για τα χρώματα που φορούν με τις πλούσιες βουργήσεις του Fall, τα πορφυρά και τους coppers.

Με ένα Mac Lipglass για κλίμακα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ροζ και το τριαντάφυλλο είναι μία από τις τέσσερις χρωστικές ουσίες και τα φύλλα glitter (οι άλλοι είναι 1) χρυσά και μπεζ, 2) ασημένια και μπλε, και 3) χάλκινα) ερχόμετρα 27 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα Mac και 6 Νοεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2015 για καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.