May 19, 2024

Για σας, ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα για να κάνετε μακιγιάζ ματιών;

Όταν θέλετε να φορέσετε όλα τα πράγματα …
Ω, gosh, πού μπορώ να ξεκινήσω ακόμη και; – Επειδή υπάρχουν τόσο πολλά επίπεδα και στρώματα σε αυτή την απάντηση! Από όλα τα πράγματα που είναι δύσκολο για μένα να κάνουμε μακιγιάζ ματιών (και, μάγκα, υπάρχουν τόσο πολυάριθμοι από αυτούς), το πιο δύσκολο για μένα εφαρμόζει σκιά ματιών.

Το αγαπούσε επειδή η αρχή του χρόνου, αλλά μου χρειάστηκε χρόνια να καταλάβω τι να τελειώσω με αυτό με οποιοδήποτε βαθμό ικανότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όταν άρχισα πραγματικά να βάλω όλα τα πράγματα στα καπάκια μου, διαβάζω βιβλία και προσπάθησα να ακολουθήσω τα σεμινάρια, οπότε θα έβλαψα το χρώμα στην πτυχή και το εξωτερικό τρίτο (όπως όλα τα μακιγιάζ, θα συνηθίσουν να κάνουν), και στη συνέχεια εγώ D Κοιτάξτε στον καθρέφτη στο τελικό προϊόν και σκεφτείτε τι το πραγματικό f * ck; Σοβαρά. ΧΑΧΑΧΑ!

Τελικά, σκέφτηκα ότι έβαλα το σκιά ματιών στα καπάκια μου με τρόπους που δεν ταιριάζουν στο σχήμα των ματιών μου (ελαφρώς κουκούλα και στρέφονται στις εξωτερικές γωνίες) και χρειάστηκε πολύ δίκη και σφάλμα για να καταλάβουν Ένας καλύτερος τρόπος για μένα (πρέπει να βάλω το σκιά ματιών ψηλότερα στα καπάκια μου και πιο κοντά στο κέντρο. διαφορετικά, σέρνει τα μάτια μου κάτω).

Εξακολουθεί να μην είναι εύκολη αυτή την ημέρα, ειδικά όταν χρησιμοποιώ πολλαπλά χρώματα, αλλά τουλάχιστον είναι ελαφρώς διαχειρίσιμα.

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα για να κάνετε μακιγιάζ ματιών;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.