May 18, 2024

Με το φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και μοβ σφήνες, δεν αυτοί οι νέοι έγχρωμοι πηλοί CC CC CC μοιάζουν με μια συνεργασία Willy Wonka;

Δύο από τους νέους βραχίονες CC CC Brand-Spankin του Tarte
Καλά έγχρωμη μου ενδιαφέρουσα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτοί οι νέοι έγχρωμοι πηλός CC CC CC φαίνονται πραγματικά δροσεροί. Είναι σαν ένα αστάρι καθώς και ένα atere stick stick σε ένα, με δύο χρώματα που διορθώνουν σφήνες σε μοβ, καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον ενσωματωμένο μέσα σε κάθε κρεμώδες ραβδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η ισχυρή, πολλαπλών εργασιών, ο ίδρυμα του δέρματος φωτίζει το δέρμα, προκαλεί τόνο δέρματος, θλιβερές ελαττώματα καθώς και εξουδετερώνει οποιοδήποτε τύπο ερυθρότητας ή αποχρωματισμών. Ο τύπος χωρίς πετρέλαιο, ο τύπος χωρίς λαχανικά καταπραΰνει το δέρμα καθώς γλιστρήσει καθώς και μίγματα αβίαστα για ένα ομαλό, ακόμη και τελείωμα. Το στυλ εφαρμογής της “κλεψύδρας” παρέχει την καλύτερη ισορροπία της τροποποίησης χρώματος καθώς και την προστασία για να αλλάξει στο δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε το πριν από το ίδρυμα ως ένα αστάρι που διορθώνουν χρώμα ή μόνος ως προστατευτική φωτισμός για μια εξαιρετικά τέλεια εμφάνιση.

– Tartecosmetics.com

Tarte … Αυτή η συμμορία δεν ξεχνά ποτέ για μας gals για τη βαθύτερη, σκοτεινότερη πλευρά του δέρματος του δέρματος της πισίνας, καθώς και τους μου αρέσουν για αυτό. Αυτά είναι διαθέσιμα σε πέντε αποχρώσεις, καλύπτοντας πολλές από τις βάσεις προσφυγών από δίκαιη, στο φως, σε μεσαία, μαύρισμα όσο και βαθιά.

Είμαι ένα μεσαίο ιδανικό τώρα, ωστόσο δεν μπορώ να περιμένω να είμαι μαύρος το καλοκαίρι! (Επειδή θα δείξει ότι έχω πάρει κάποιον πολύ αναγκαίο ήλιο))

Οι σκέψεις μου μετά από να παίζουν μαζί τους σήμερα το πρωί …

Αγαπήστε τον ελαφρύ, μεταξένιο φόρμουλα. Αποτελούνται από διμεθικόνη, καθώς και συνεπώς έχουν αυτή την ενδεικτική διμεθικόνη “Slip”.

Δεν μπορούσαν πραγματικά να είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν πολύ πιο εύκολο. Απλά εφαρμόστε απευθείας στο δέρμα, καθώς και μείγμα με τα δάχτυλά σας.

Θα εξηγήσαμε την προστασία όπως κάπου μεταξύ των καθαρών καθώς και του μέσου. Το ένα που χρησιμοποιώ, μεσαίο, φαίνεται να ακυρώνει την ερυθρότητα γύρω από τη μύτη μου, ευτυχώς, ωστόσο μπορώ να εξακολουθώ να βλέπω τις φακίδες στα μάγουλά μου …

Πιστεύω ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα καλύτερα αυτά υπό θεμελιώδους σκόνης (φαίνεται εξαιρετικά φυσικό, καθώς και οι πόροι μου φαίνονται μικρότερες).

Το μέσο φαίνεται να είναι ακόμα έξω από το δέρμα μου, ωστόσο δεν παράγει τίποτα σαν μια μάσκα. Έχω ακόμα να δοκιμάσω αυτά τα υγρά θεμέλια, ωστόσο θέλω να.

Μαύρισμα (αριστερά) καθώς και μέσο (δεξιά)
Τάρτα έγχρωμο πηλό CC αστάρι σε μαύρισμα (αριστερά) καθώς και μέσο (δεξιά)
Μέσο (αριστερά) καθώς και μαύρισμα (δεξιά)

Leave a Reply

Your email address will not be published.