May 18, 2024

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ γοητεία blog, vol. 329

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Τι κάνει μια παγκόσμια αιλουροειδής μοντελοποίηση καθώς και το μυστικό κάνει το απόγευμα της Κυριακής του;”

Απάντηση: Kack στα πτηνά, αυτό είναι που, δεδομένου ότι είναι η ηλιόλουστη μετεωρολογική κατάσταση πουλί εδώ σήμερα, καθώς και τα πουλιά είναι σε ισχύ. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πουλιά από αυτά που είναι τυπικά για αυτή τη φορά γύρω από το έτος, την υπόθεση από τις βαριές βροχές, τόσο πολύ περισσότερα πράγματα ανθίζουν καθώς και τα χόρτα πηγαίνουν μακριά. Θα πρέπει να υπάρχουν μεγάλες συμφωνίες για να φάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καρτέλες παίρνουν μια εξαιρετικά επίσημη μέθοδο όταν πρόκειται για τα πουλιά. Βλέπει την παρακολούθηση της περίστασης πουλιών έξω ως μία από τις κύριες ευθύνες του έργου του, οπότε κάθεται στο περβάζι στον ζωντανό χώρο kacking, στην πραγματικότητα για ώρες, ενώ ο El Hub, καθώς και εγώ βλέπω τηλεόραση, καθώς και ο κακός άνθρωπος φαίνεται τόσο ενδιαφερόμενος … είναι σαν, “μαμά! Βλέπετε!? Βλέπετε ότι το πουλί διαθέσιμο στο λόφο; ”

Ναι, φίλε, βλέπω.

Δύστυχος…

Αυτή ήταν μια ταραχώδη εβδομάδα για καρτέλες. Μετά το διάλειμμα διακοπών, είναι και πάλι πίσω στην εταιρεία. Υπάρχει μια μεγάλη δουλειά διαθέσιμη για τα σχέδια Kitty καλύτερα τώρα, καθώς και ακριβώς εδώ είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες διαφημιστικές καμπάνιες …

Αυτά τα vans tho! Θα πεθάνω μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ελπίζω να κάνεις κάτι διασκεδαστικό καλύτερο. Είμαι στη μέθοδο μου στο Ulta … και το κατάστημα υλικού, woo-hoo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.