May 18, 2024
Uncategorized

Πώς να επισκευάσετε τις περικοπές σας

Φανταστείτε … Τι γίνεται αν η καθημερινή ήταν η Carurday, καθώς και οι φουσκάλες των ματιών σας ήταν πάντα τέλειες;

Δεν θα ήταν τόσο μεγάλο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιες μέρες λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Θα πετάξω τον καρπό μου καθώς και η Tada! – ένα τέλειο κτύπημα ματιών αιλουροειδών.

Βεβαίως, εκείνες τις μέρες είναι σπάνιες … Τις περισσότερες φορές, οι άκρες των κτυπών μου ξεκινούν θολή καθώς και λασπώδη.

Όταν συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε! Είναι απλό να διορθωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Απλά αρπάξτε την τρέχουσα αγάπη σας αγάπη, βάλτε λίγο στο πίσω μέρος του χεριού σας, καθώς και να επιλέξετε μερικά με μια μικρή, επίπεδη βούρτσα concealer. (Πλευρική Σημείωση: Εάν δεν έχετε ένα επίπεδο Concealer καθαρό διαθέσιμο, ένα γωνιακό ή κατευθυνόμενο μάτι καθαρό λειτουργεί επίσης.)

Στη συνέχεια, εκτελέστε την άκρη του καθαρού κατά μήκος του πυθμένα της μετακίνησής σας για να ακονίσετε τη γραμμή.

Μπορείτε να σταματήσετε εκεί αν θέλετε ή να συνεχίσετε. Σε αυτό το σημείο θα μαλακώσει συνήθως το concealer λίγο με προσεκτική λειτουργία ενός κατευθυνόμενου βαμβακιού κατά μήκος της άκρης. Βοηθάει να μαλακώσει πάντα την άκρη, καθώς και να αποτρέψει μια υπερβολικά αιχμηρή, σκληρή γραμμή (που φαίνεται σαν να χρησιμοποιούσα προφανώς concealer κατά μήκος της άκρης του κτυπήματος μου).

Εάν δεν έχετε ένα κατευθυνόμενο βαμβακερό μπουμπούκι στο χέρι, μπορείτε να ταιριάξετε μια επίπεδη σκιά ματιών καθαρή με την αντιμετώπιση σκόνης, καθώς και στη συνέχεια να τρέξει προσεκτικά την άκρη του καθαρού κατά μήκος της άκρης της κούτσουρας σας. Είναι μια ακόμη μέθοδος για να μαλακώσετε την εμφάνιση του concealer.

Ακολουθεί ότι οι κτυπήσεις μου συνήθως φαίνονται πριν να κάνουν αυτή την τεχνική – κάπως λασπώδη καθώς και undefined …

Και εδώ είναι οι περικοπές μετά …

Είναι λίγο πιο έντονη, ωστόσο όχι τόσο απότομη. καθώς και ότι είναι κάπως καλύτερα καθορισμένοι.

Απλά η μέθοδος που μου αρέσουν.

Όταν κάνω αυτό το τέχνασμα, συνήθως χρησιμοποιώ ήδη τη συμφωνία μου με μακιγιάζ, αφού η εφαρμογή του concealer κατά μήκος της άκρης της επένδυσης δεν διακόπτει το ίδρυσή μου ή τα άλλα προϊόντα που φοράω.

Τώρα, όταν κάνω το μακιγιάζ μου πριν από την εφαρμογή του ίδρυσής μου, το concealer κ.λπ., καθώς δεν χρησιμοποιώ τίποτα κάτω από την επένδυσή μου που μπορεί να ανυψωθεί, θα χρησιμοποιήσω συχνά αυτή την τεχνική για να καθαρίσω τις άκρες.

Τέλος, αν έχετε δυσκολία να πάρει το αριστερό σας κτύπημα των ματιών σας για να ταιριάζει με τη γωνία των δεξιά σας – για παράδειγμα, αν ένα κτύπημα είναι πάντα γωνιακό υψηλότερο από το άλλο, το οποίο είναι το τεράστιο πρόβλημα – αυτό είναι επίσης μια φανταστική μέθοδος για να κρατήσει στην πλάτη σας Τσέπη, αφού είναι μια απλή μέθοδος για να αλλάξει κάπως τη γωνία των περικοπών σας.

Πιστεύω ότι ακούγεται πραγματικά να κοιτάξει ακριβώς μπροστά σε έναν καθρέφτη, και κάνει τη διόρθωση … το κάνει ευκολότερο να μετρήσετε σωστά τις γωνίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι υπέροχα, τέλειες περικοπές! * Αυξάνει το φλιτζάνι τσάι *

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.