May 19, 2024
Uncategorized

Θα πέσατε παστέλ τα φρύδια; Εισαγωγή της συλλογής Soft Soft Serve Dare Hue! Μολύβια φρυδιών

Εισαγωγή του νέου Mac Soft Serve Serve Μολύβια φρυδιών!
Λοιπόν … Αυτή η συλλογή είναι σίγουρα έξω από τη ζώνη άνεσής μου. Την πρώτη φορά που είδα τη νέα απόχρωση! Μολύβια φρύδι από τη συλλογή Mac Soft Serve (16,50 δολάρια το καθένα, διαθέσιμο online 26 Μαΐου 2016, στα καταστήματα 2 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου), κράτησα να ζητήσω τον εαυτό μου, “είναι αυτά τα σίγουρα μολύβια φρύδι; Επειδή ίσως αυτά υποτίθεται ότι είναι πραγματικά eyeliners. ” Αλλά, όχι, αυτά είναι σίγουρα μολύβια.

Η έξι περιορισμένη έκδοση Mac Dare Hue! Μολύβια φρύδι, μέρος της νέας συλλογής Mac Soft Serve
Αυτά τα έξι μολύβια φρυδιών παστέλ είναι αρκετά αδύνατο για μένα να βγάλω με το χρωματισμό μου, αλλά πρέπει να το παραδώσω στο Mac για εντελώς βήμα έξω από το κουτί. Αυτό είναι το είδος του τρελού μοναδικού προϊόντος που περιμένω από το Mac, και νομίζω ότι είναι δροσερό ότι η μάρκα εξακολουθεί να παραμένει αληθινή στις μη παραδοσιακές ρίζες του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Swatches of the Mac Soft σερβίρετε μολύβια φρύδι (πάνω προς τα κάτω) σε φρέσκο ​​φρέσκο, βιολετί εγχυμένο, ροζ κομφετί, ξανθιά δεν είναι ήπια, καθαρά καλλωπιστείτε και τι highlight.

Αυτά έχουν μια πολύ παχιά, κηρώδη υφή, χαρακτηριστική των περισσότερων μολύβια φρύδι. Η κατώτατη σκιά (τι χαρακτηριστικό) περιγράφεται ως ένα μαλακό λευκό χρυσό υψηλό και το φορώ στην παρακάτω εικόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε από το Swatch, είναι αρκετά καθαρό, έτσι δίνει μόνο την ελαφρύτερη υπαινιγμό του λεπτή λάμψη. Μου αρέσει πραγματικά ως ένα εξαιρετικά λεπτό τρόπο για να επισημάνετε το οστό του φρυδιού μου, το οποίο είναι συνήθως ένα βήμα που παραλείπω επειδή δεν μου αρέσει να έχω ένα πολύ έντονο προβολές σε αυτή την περιοχή.

Φορώντας το μαλακό MAC σερβίρει μολύβι φρυδιών σε αυτό το χαρακτηριστικό
Είχα τη διασκέδαση με αυτή την εμφάνιση! Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, φορώ επίσης Giorgio Armani Maestro Glow σε 8 (αναθεώρηση και δείγματα σε αυτή τη θέση εδώ) // MAC με ορυκτοποίηση Skinfinish στο Dark // Mac Soft Soft Shadows σε ζηλιάρης κοπέλα και μαλακώνει (αναθεώρηση και δείγματα Σύντομα) // Mac Dare Hue! Μολύβι σε ό, τι highlight // burberry lip & cheek ανθίζει σε μωβ τουλίπα (στα μάγουλά μου και τα χείλη μου και αναθεωρήθηκε εδώ σε αυτή τη θέση) // Αναστασία Μπέβερλι Hills Φρύδι Wiz σε σκούρο καφέ // Dior Brow Styler Gel σε Brown (αναθεώρηση (αναθεώρηση Σε αυτή τη θέση) // αντιμετωπίζουν πολύ καλύτερα από το Sex Mascara // Pixi Glow Mist (Aaaand αναθεωρήθηκε σε αυτή τη θέση).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Θα έχω περισσότερη Mac Soft Serve Κριτικές σύντομα, αλλά εδώ είναι μια ερώτηση για εσάς: Θα κάνατε ροζ παστέλ; Πεθαίνω να ακούσω τι σκέφτεστε για αυτά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.