May 19, 2024
Uncategorized

Απαντήστε σε αυτό: Ποιο είναι το κόλπο για τα εκπληκτικά μαλλιά;

Αχ, οι παλιές ερωτήσεις …

Ποια είναι η ένδειξη της ζωής;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η λειτουργία μου σε αυτόν τον κόσμο;

Ποιος έχτισε τις πυραμίδες;

Γιατί οι γάτες μπαρ τόσα;

Ποιο είναι το τέχνασμα για τα εκπληκτικά μαλλιά;

Για μένα, όλα τα παραπάνω μυστήρια διαμονής, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να πανέμορφη-Ify τα μαλλιά σας, καθώς και να το αξίζει ένα εμπορικό pantene, όπως, να μην το πλένουν κάθε μέρα, την οποία καταλαβαίνω φαίνεται φαίνεται Αληθινά ακαθάριστα, ωστόσο, βοηθά απολύτως τη διατήρηση του χρώματος σας, αν τα μαλλιά σας αντιμετωπίζουν χρώμα όπως το δικό μου.

Όταν αναφέρεται στα μαλλιά, η γενετική παίζει ένα ρόλο, ωστόσο πιστεύω ότι η σημασία του είναι συνήθως υπερβολική. Έχω δει τόσο πολλά makefuls μαλλιών όπου το άτομο αναβαθμίστηκε την υψηλή ποιότητα Coif με άλματα καθώς και τα όρια, καθώς και τα προηγουμένως, καθώς και μετά τις φωτογραφίες να μοιάζουν με απολύτως διαφορετικούς ανθρώπους. Ανάλογα με την υγεία των μαλλιών σας, υπάρχει συνήθως μια μεγάλη συμφωνία που μπορείτε να κάνετε με τα μαλλιά σας.

Αποφυγή ζεστού στυλ όσο το δυνατόν περισσότερο, τουλάχιστον για μένα, είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο ενισχυτικό μαλλιών. Περιορίζω τον εαυτό μου σε μία φορά, ίσως δύο φορές την εβδομάδα, καθώς φαίνεται ότι το λιγότερο χάσαμε με φυσαλίδες, επίπεδη σίδερα καθώς και ζεστά κυλίνδρους, το πολύ καλύτερο από τα μαλλιά μου είναι γενικά. Δεν είναι τόσο ξηρό, πολύ καλύτερα συμπεριφερόμενο όσο και λιγότερο απείθαρχο, καθώς παίρνω λιγότερα διαχωρισμένα άκρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύω επίσης ότι πραγματικά βοηθά να ψάξει στον κόσμο μέχρι να ανακαλύψετε έναν στυλίστα που κατανοεί εντελώς τα μαλλιά σας καθώς και την υφή του. Κάπου διαθέσιμο είναι ο καλύτερος κάποιος για τα μαλλιά σας. Είναι μια ανησυχία να τα παρακολούθησή τους.

Τι νομίζετε; Ποιο είναι το τέχνασμα για τα εκπληκτικά μαλλιά;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.