May 19, 2024
Uncategorized

Αυτό που ήταν ένα προ-BG μικρό Sephora Haul

έγραψα αυτή τη θέση λίγο πριν το Cirque du BG της Δευτέρας, αλλά ήθελα ακόμα να το μοιραστώ.

(Και “αυτοί” αναφέρομαι στους λαούς στο interwebz) λένε ότι το περπάτημα βοηθά να ενθαρρύνει τα μωρά να βγουν από το Le Womb … Έτσι πήρα μια ωραία, μακρά περπάτημα γύρω από την τοπική μου Sephora την άλλη μέρα.

ΧΑΧΑΧΑ! Όχι, σοβαρά, έκανα γύρους γύρω από το κατάστημα, ανεβαίνοντας πάνω και κάτω από τους διαδρόμους, για να ξεκινήσετε την εργασία για να ξεκινήσετε, και να πάρει φιλικά λόγια ενθάρρυνσης από τα κορίτσια που ξέρω που εργάζονται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικά πράγματα επίσης, κάπως μυστηριωδώς βρήκαν το δρόμο τους στα καυτά μου χέρια. Κάποιοι!

Αρπαξα…

Ζώντας απόδειξη Ιδανική ημέρα τρίχας Νωπά κομμένα χωρισμένα άκρα Ανελκυστήρα ($ 24): Αυτή η θεραπεία αναμένεται να σφραγίσει και να θεραπεύσει τα άκρα διαχωρισμού και έχω δει λίγα σχηματισμένα άκρα εδώ και εκεί … είναι πιθανώς επειδή έχει περάσει μια στιγμή επειδή πήρα ένα τρίτο γιατί πήρα ένα τρίτο επειδή έχω μια περικοπή , και επειδή μπορώ ή να μην πάρω άλλο μέχρι το Μάιο, ελπίζω ότι αυτό βοηθά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil σε ροδάκινο μου αγάπη ($ 32): Από τη μόνιμη γραμμή YSL. Ένα ενυδατικό γυαλιστερό χρώμα χείλος που αιωρείται σε ένα ενυδατικό λάδι θεραπείας και OH! – Είναι τόσο φρικτό καλό. Γιατί μου πήρε τόσο πολύ για να φτάσω σε αυτό το τρένο; Θέλω όλα τα χρώματα καλύτερα!

Lancôme Defericils Αδιάβροχη μάσκαρα υψηλής ευκρίνειας (27,50 δολάρια): Το αγόρασε αυτό επειδή κατέχει μπούκλα και στέκεται σε δάκρυα. Μου αρέσει και η βούρτσα, επειδή είναι στην κοκαλιάρικη πλευρά και είναι εύκολο για να ελέγξω.

Επίσης, άρπαξα αυτό το l’Occitane sephora perk (νομίζω ότι ήταν VIB 500 πόντους … ή ίσως ήταν 550. Δεν μπορώ να θυμηθώ.) Με το minis του ντους τους, το μακιγιάζ καθαρισμό πετρελαίου, το πετρέλαιο του δέρματος, ένα από τα αγαπημένα μου χέρι Κρέμες και μια χαριτωμένη τσάντα μακιγιάζ. Απλώς το συσκευάστηκα στην ιατρική τσάντα μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, ξέρετε τι μόλις συνειδητοποίησα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι την επόμενη φορά που θα πάω στη Sephora, το κοριτσάκι θα είναι πιθανώς μαζί μου.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.