May 19, 2024
Uncategorized

Μακιγιάζ και γοητεία Blog Δευτέρα Δημοσκόπηση, Vol. 514

Έτσι … Ποια είναι η Δημοσκόπηση της Δευτέρας;

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια δημοσκόπηση. Είναι πολύ περισσότερο από ένα συνεχώς εξελισσόμενο (devolvoling;), κάπως τυχαία λίστα ερωτήσεων που βάζω στους αναγνώστες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία 11 (!) Χρόνια. (Είναι σαν ένα kickstart για τον εγκέφαλό σας.) Έχω πάντα ευχαριστήσει για την ανάγνωση των απαντήσεών σας στα σχόλια και ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση μου.

1. Πιστεύω στην θεραπευτική δύναμη του …

Catnaps.

2. Θα προτιμούσατε να έχετε 20 κομμάτια εξαιρετικά χαριτωμένα κοσμήματα κοσμήματα ή ένα πολύτιμο, κλασικό κομμάτι καλών κοσμημάτων;

Έτσι, είμαι σπασμένος γιατί γνωρίζω πραγματικά καλά και ξέρω ότι τείνω να χάσω κοσμήματα, έτσι τα 20 κομμάτια είναι πραγματικά δελεαστικά επειδή θα φορέσω πιθανώς κάθε κομμάτι μέχρι να το χάσω και να επαναλάβω τον κύκλο μέχρι που πέρασα τον κύκλο μέχρι που πέρασα Και τα 20 κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, αν επιλέξω το σημαντικό κόσμημα, θα μπορούσα να το γεράσω σε ένα κομψό κατάστημα πιόνι και ενδεχομένως να αγοράσω τον εαυτό μου ένα νέο νεροχύτη.

3. Πόσο καλά νομίζετε ότι θα μπορούσατε να οδηγήσετε ένα ημι-φορτηγό;

Εάν η ώθηση αφορούσε και, πείτε, ήμουν σε μια κατάσταση ταχύτητας Sandra Bullock, θα μπορούσα να το εργαστώ.

Θα χρειαστώ την πίεση, όμως, στην αγορά για να αυξηθεί η ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

4. Πώς αισθάνεστε για το γκράφιτι;

Έχω μικτά συναισθήματα γι ‘αυτό. Θυμάμαι να μεταφέρω στην πόλη από το σπίτι των γονιών μου στην πόλη της Ένωσης πίσω την ημέρα και βλέποντας γκράφιτι κατά μήκος της πλευράς του αυτοκινητόδρομου και τις πλευρές των κτιρίων και σκέφτοντας ότι υπάρχει μια γοητεία στο χρώμα και τις γωνίες και την ενέργεια της τέχνης , αλλά θα οδηγώ μέσω της πόλης τώρα και να δω κάποιον να επισημάνετε τον φράκτη κάποιου και να σκεφτεί τον εαυτό μου, Ω, κόλαση όχι. Αν αυτό ήταν ο φράκτης μου θα είμαι τόσο τρελός.

5. Εάν θα μπορούσα να κοιτάξω μέσα στο γυμνάσιο ή το γυμνάσιο, τι μακιγιάζ (αν υπάρχει) θα βρω;

Ας κάνουμε το γυμνάσιο επειδή αυτό είναι όταν η συλλογή μου ήταν μεγαλύτερη και πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Στο Freshman Year είχα μια δέσμη καλούπι κλινοσκεπής στο ροζ και το νομισματικό πράσινο caboodle μου. Ήταν τα μεταγενέστερα ζώα μου. Είχα ένα Magenta Blush, το οποίο πιστεύω ότι ονομάστηκε νέο τριφύλλι. Δύο σκιά ματιών (ένα ροζ και ένα φωτεινό μπλε … ήταν πολύ αργά »80s.) Και ένα κραγιόν ματζέντα.

Είμαι επίσης 99% σίγουρος ότι είχα και μια χαλαρή σκόνη.

Η συλλογή μου ήταν μικρή από τα σημερινά πρότυπα, αλλά νομίζω ότι πολλά κορίτσια σήμερα έχουν πολύ περισσότερα μακιγιάζ επειδή έχουν πρόσβαση σε πολύ περισσότερες πληροφορίες, όπως τα βίντεο του YouTube και το Διαδίκτυο (Obs), αλλά ήταν αρκετό για μένα τότε.

Τα Όσκαρ!

Δείτε χθες το βράδυ; Δεν έχω πλέον τηλεοράσεις καλωδιακής τηλεόρασης, έτσι ελέγξαμε τα αποτελέσματα στο τηλέφωνό μου όλο το βράδυ, και παρόλο που δεν έχω δει πολλές από τις ονομαστικές ταινίες (ζωή με δύο χρονών!), Ήμουν ευτυχής που βλέπω το Allison Ο Janey και ο Sam Rockwell παίρνουν στο σπίτι βραβεία επειδή πάντα σκέφτηκα ότι ήταν υπέροχα.

Εάν υπήρχε ένα βραβείο για την καλύτερη κυρία γάτα σε ένα πραγματικό δράμα ζωής, ελπίζω ότι θα έχω τουλάχιστον μια ευκαιρία καταπολέμησης της νίκης.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Εδώ είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τις απαντήσεις σας σε ένα σχόλιο:

1. Πιστεύω στην θεραπευτική δύναμη του …
2. Θα προτιμούσατε να έχετε 20 κομμάτια εξαιρετικά χαριτωμένα κοσμήματα φορεσιάς ή ένα πολύτιμο, κλασικό κομμάτι καλών κοσμημάτων
3. Πόσο καλά νομίζετε ότι θα μπορούσατε να οδηγήσετε ένα ημι-φορτηγό;
4. Πώς αισθάνεστε για το γκράφιτι;
5. If I could look inside your middle school or high school Caboodle, what makeup (if any) would I find?

Leave a Reply

Your email address will not be published.