May 18, 2024

Η συλλογή Mac Min Liu είναι αρκετά σε ροζ, καθώς και κόκκινα

κομμάτια από το νέο Min Liu για τη συλλογή MAC (έξι από 10)
Happy Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! ?

Um … ναι, αναγνωρίζω ότι είναι Απρίλιος, lol! Ωστόσο, κοιτάξτε όλα τα ροζ καθώς και το κόκκινο σε αυτή τη συλλογή. Το totes μου θυμίζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η νέα περιορισμένη έκδοση Mac Mac Min Liu για τη συλλογή MAC, καθώς και ένα Collab με τον σχεδιαστή μόδας Min Liu, το gal πίσω από την MS Min.

Κοίταξα με την άνοιξη / το καλοκαίρι του καλοκαιριού της γραμμής το πρωί, καθώς και αυτή η ενδυμασία με τα λευκά παντελόνια μου μίλησε …

Καταλαβαίνω ότι τα παντελόνια είναι μακρά για χάρη της μόδας, ωστόσο σοβαρά, αυτό είναι εγώ κάθε. Μονόκλινο. Χρόνος που έβαλα ένα ζευγάρι παντελόνι σε ένα κατάστημα. #shortpeopleproblems

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Η συλλογή περιέχει 10 τεμάχια, καθώς και τα περισσότερα από αυτά είναι νέα. Η μόνη εκ νέου προώθηση που βλέπω είναι η υγρή γραμμή Blacktrack.

Υπάρχουν δύο $ 20 κραγιόν, δύο $ 18 lipglasses, μια σκιά ματιών $ 29,50 μάτι x 2 Duo, μια ασπρόμαυρη ασπρόμαυρη με σκόνη, μια έγχρωμη βάση κρέμας $ 26, μια τσάντα μακιγιάζ $ 35 καθώς και μια καθαρή τσάντα $ 52,50 με τρεις βραχυπρόθεσμες βούρτσες.

Η εισαγωγή εμφανίζεται στις 20 Απριλίου στο Διαδίκτυο καθώς και στα καταστήματα (διαθέσιμα με την 1η Ιουνίου).

Μοντέρνες φούντες

Πρώτα πράγματα που παρατήρησα ήταν αυτές οι κομψές φούντες! Μου θυμίζουν σκουλαρίκια. Πίστευα ότι μπορούν να πάρουν τη μέθοδο της εφαρμογής των προϊόντων χείλους (χωρίς περιθώρια, παρακαλώ), ωστόσο, δεν το κάνουν, yay!

Δείγματα από την κορυφή: τα κραγιόν στο ροζ ροζ ροδάκινου, καθώς και το κόκκινο δυναστείο. Τα γειτονιά στο ροζ ροζ ροδάκινου, καθώς και τον τόνο των χρημάτων κόκκινο? Σκιά ματιών x 2 στον τόνο του χρήματος Duo. Εκτός από τη βάση χρώματος κρέμας σε όλο το χρόνο
Φορώντας τον τόνο του δίδυμου χρήματος στα μάτια μου, όλο το χρόνο κόκκινη κρέμα χρώματος βάσης στα μάγουλά μου καθώς και το ροζ κραγιόν ροζ κραγιόν στο pout μου
FYI: ζεστό ροζ σκιά καθώς και ζεστά ροζ χείλη εντελώς εργασία

Είμαι έκπληκτος από αυτή τη συλλογή με εξαιρετικά μεγάλο τρόπο. Σε μια ιδιοτροπία, σάρωσα το ζεστό ροζ σκιά ματιών στα μάτια μου (αναμειγνύεται όμορφα) καθώς και το ζεστό ροζ κραγιόν στα χείλη μου, καθώς και lo, καθώς και ο Behold – φαίνονται εξαιρετικά μαζί!

Πάντα πίστευα ότι τα ζεστά ροζ καπάκια καθώς και τα χείλη θα πήγαιναν πάνω από την κορυφή, ωστόσο δεν πιστεύω ότι αυτά κάνουν. Αυτό το combo λειτουργεί!

Σκιά ματιών x 2 / τύχη duo
Αλλά δεν λειτουργεί με ακρίβεια με το κόκκινο ρουζ …

Ήμουν εντελώς επί του σκάφους με τα ζεστά ροζ καπάκια / ζεστό ροζ χείλη κάτι μέχρι που έβαλα την κόκκινη κρέμα χρώματος βάσης στα μάγουλά μου … βασικά, όλο το χρόνο κόκκινο είναι τόσο χρωματισμένο, καθώς και όταν το προσθέσω στο μίγμα, αισθάνομαι Όπως χρησιμοποιώ τη μέθοδο και το πολύ χρώμα για οποιονδήποτε τύπο sane πρόσωπο (τουλάχιστον στη μέση της ημέρας).

Έτσι, το ηθικό της ιστορίας είναι αυτό: αν πρόκειται να φορέσετε ροζ στα μάτια σας, καθώς και τα χείλη, σκεφτείτε να κρατάτε τα μάγουλά σας γυμνά. Πολύ καλύτερα για την ισορροπία, mathinks.

Κρέμα χρώμα βάσης σε όλο το χρόνο
Χοντρό ασημένιο λάμψη

Παρεμπιπτόντως, αν πιστεύετε ότι το ασημένιο λάμψη στον τόνο του χρήματος Duo φαίνεται χοντρό στο τηγάνι, είναι, καθώς και ότι πετάει επίσης γύρω από τη θέση (αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να το δείτε γύρω από τα χείλη μου) όταν προσπαθείτε να το συνδυάσετε. Η συμβουλή μου? Απλά δεχθείτε τη λαμπερή μοίρα σας καθώς και να πάτε με αυτό.

Όλο το χρόνο η βασική χρώση κρέμας είναι ένα κίτρινο κόκκινο

Και κάτι γι ‘αυτό δεν φαίνεται μάλλον δεξιά στα μάγουλά μου. Όταν το φορέσω, μοιάζω, έχω ένα πραγματικά κακό κρύο. Ίσως οι κίτρινοι τόνοι να το κάνουν να φαίνονται τόσο πραγματικά »πραγματικοί» σε μένα (είμαι ένα NC42, παρεμπιπτόντως). I Dunno, ωστόσο πιστεύω ότι θα μείνω με τα μπλε με μπλε χρώμα για να κοκκινίζει. * σηκώνει *

Αλλά αυτή η συλλογή είναι όλα σχετικά με τα χείλη

Και πιστεύω ότι μπορείτε να αποφύγετε με ασφάλεια το ζεστό ροζ Lippie. Το κόκκινο ματ κραγιόν (κόκκινη δυναστεία) καθώς και και τα δύο από τα αλιεύματα (ροζ ροζ ροδάκινου καθώς και τόνος των χρημάτων κόκκινο) είναι λαμπερά ομαλά, καθώς και χρωματισμένα. Πιστεύω ότι είναι και τα δύο όμορφα, ωστόσο ζεστό ροζ ροζ άνθος ροζ κραγιόν παίρνει ένα τεράστιο “nuh-uh” από μένα. Αγωνίζεται σε κάθε μία από τις νιφάδες μου, καθώς και φαίνεται ξηρό, ξηρό, στεγνό.

Μου αρέσει το χρώμα, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό αυτή τη φορά.

Κραγιόν στη δυναστεία κόκκινο (αριστερά) ροζ ροζ ροζ (δεξιά)
Τα γάλα σε ροζ ροζ ροζ (αριστερά) καθώς και τον τόνο των χρημάτων κόκκινο (δεξιά)
Κραγιόν στη δυναστεία κόκκινο
Liplgass στον τόνο των χρημάτων κόκκινο
Liplgass στο ροζ ροζ ροζ
Κραγιόν σε ροζ ροζ ροζ
Δεν είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω το Pearlmatte Deal με τη σκόνη ακόμα, ωστόσο ελπίζω να τις επόμενες ημέρες!

Κρέμα χρώματος βασικών συστατικών
Συστατικά των κλειδιών
Matte συστατικά κραγιόν
Fortune Duo Συστατικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι πιστεύετε ότι χρησιμοποιείτε ζεστό ροζ καθώς και κόκκινο μαζί; καθώς και artsy;

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.