May 19, 2024

Ημέρα του πατέρα της τελευταίας στιγμής Οι ιδέες δώρων του Πατέρα στο Sephora

Ημέρα του Πατέρα είναι ώρες μακριά (είναι αυτή η Κυριακή, Ack!), Και το Purr συνήθως, αγωνίζομαι να βρω τον μπαμπά μου ένα δώρο.

Είναι μόνο εγώ, ή είναι εκπληκτικά δύσκολο να ψωνίσετε για τους τύπους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποτέ δεν ξέρω τι να πάρω τον μπαμπά μου. Έχει περισσότερους από αρκετούς φακούς, κάλτσες, ραδιόφωνα και μαχαίρια τσέπης, γι ‘αυτό νομίζω ότι φέτος θα τον πάρω κάτι που σχετίζεται με την περιποίηση των ανδρών.

Υποθέτω ότι θα μπορούσα πάντα να επιστρέψω σε ένα τεχνικό gadget ή μια περίπτωση μπύρας (και υπάρχει πάντα βόειο κρέας. Οποιοσδήποτε από αυτούς θα τον κάνει πολύ χαρούμενος, αλλά πάντα φαινόταν να αρέσει να ξυρίζουν την κρέμα ή την Κολωνία.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι τύποι – τουλάχιστον οι τύποι στη ζωή μου – όπως και όταν παίρνουν περιποίηση δώρα επειδή είναι τα είδη των πραγμάτων που δεν αγοράζουν ποτέ για τον εαυτό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ειλικρινά, δεν ξέρω … είναι μόνο μια θεωρία.

Anywho! Σταμάτησα από τον Sephora το απόγευμα να κοιτάξει γύρω. Εδώ είναι μερικές τελευταίες λεπτομέρειες ομορφιάς ιδέες δώρων που σχετίζονται με την ομορφιά …

Κιτ φροντίδας δέρματος και σύνολα ξυρίσματος

Τα κιτ φροντίδας του δέρματος και τα σύνολα ξυρίσματος είναι πάντα ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Νομίζω ότι ο μπαμπάς μου θα αγαπούσε το τέλειο κιτ ξυρίσματος από τον Anthony ($ 65), το οποίο έρχεται με ένα καθαριστικό προσώπου, προ-ξυριστικό λάδι, κρέμα ξυρίσματος και μετά το ξύλο βάλσαμο, και το Jack Black Sets ($ 24-55) μοιάζει με κάτι περισσότερο Οι μπαμπάδες θα ήθελαν και εγώ.

Ευωδιά

Εάν ο μπαμπάς σας ποτέ φοράει η Κολωνία, όπως το δικό μου, είναι αρκετά ο άρωμα.

Σκέφτομαι να πάρω τα κορυφαία μου ο κορυφαίος δειγματολήπτης της Κολωνίας, ο οποίος περιλαμβάνει 10 deluxe size size spray μπουκάλια των λαϊκών μυρωδιών των ανδρών (Burberry Brit rhythm άνδρες, Giorgio Armani Acqua di Gio, Gucci Guilty Pour Homme, John Varvatos Artisan Acqua, Lacoste Eau de Lacoste, Paco Rabanne Invictus, Prada Luna Rossa, Ralph Lauren Polo Red και Yves Saint Laurent L’homme), ένα μπουκάλι της τέχνης του ξυρίσματος που ασχολείται με άγχος κρέμα ξυρίσματος, και ένα κουπόνι καλό για ένα πλήρες μέγεθος Μπουκάλι οποιουδήποτε από τα μεμονωμένα αρώματα στο κιτ (χωρίς επιπλέον χρέωση!).

Ή πάρτε τον μπαμπά ένα πακέτο φροντίδας ομορφιάς …

Θα μπορούσατε επίσης να συγκεντρώσετε ένα δώρο με διαφορετικά πράγματα από διαφορετικές μάρκες, και κάθε φορά που το κάνω αυτό, προσπαθώ να επιλέξω πράγματα που ξέρω ότι ο μπαμπάς μου θα χρησιμοποιήσει πραγματικά, όπως λοσιόν, αντηλιακό, aftershave και αποσμητικό.

Μην ξεχάσετε glamglow

Εάν τα pops σας είναι περιπετειώδη καθόλου όταν πρόκειται για φροντίδα του δέρματος, τι γίνεται με ένα ζευγάρι πράγματα από το glamglow; Τα πλύσεις του προσώπου και οι μάσκες τους δουλεύουν και για παιδιά …

Μια λέξη: πόδια

Και αν δεν μπορείτε απλά να αποφασίσετε καθόλου, λέω ya, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με την κρέμα ποδιών.

Σοβαρολογώ!

Μου αρέσει αυτό από το l’Occitane ($ 28).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται είδος dude-ish, έτσι δεν είναι; Είναι απίστευτα ενυδατική, και όταν ο μπαμπάς δεν το χρησιμοποιεί, θα είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε, LOL! Έτσι είναι ένα από αυτά τα δώρα που συνεχίζει να δίνει.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.