May 19, 2024
Uncategorized

Σε περίπτωση που φέρετε τον Paul & Joe Beaute Liner WP & Eye Crayon Duo στο Saint Tropez 001 στην παραλία, μωρό;

Πριν από λίγα χρόνια έπρεπε να μιλήσω με έναν φίλο μου που έζησε στη Χαβάη για μερικά χρόνια. Είπε ότι ενώ έζησε εκεί, ποτέ δεν πήγε ποτέ στον ωκεανό.

Eyeliner από το Saint Tropez 001 Duo Eye Crayon στην αριστερή και στα μάτια στα δεξιά
Το είδος της ανατίναξε το μυαλό μου. Ως μωρό Bonafide Beach, δεν μπορούσα να καταλάβω να ζουν σε ένα μέρος με ζεστό, τροπικό νερό και όχι κάποτε να μπαίνω σε αυτό ενώ είσαι εκεί. Είναι παντού γύρω σας, τελικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eyeliner από το Saint Tropez 001 Duo
Ξέρω, διαφορετικά εγκεφαλικά επεισόδια για διαφορετικούς λαούς, αλλά αν μπορούσα, θα πήγαιναν κολύμπι ή σερφάρισμα σε αυτόν τον ωκεανό κάθε μέρα … ή τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα (ο καθένας φαίνεται να λέει ότι, όμως, δεν είναι;).

Ίσως γι ‘αυτό το Paul & Joe Beaute’s Beach Collection Collection μου μιλάει …

Το Crayon Eye από το Saint Tropez 001 Duo …

Οι ταξιδιωτικές μου ρυθμίσεις ρυθμίζονται τελικά για ένα ταξίδι επιστροφής στο Kauai αυτό τον Αύγουστο! Και ελπίζαμε να φέρει κατά μήκος του Paul & Joe’s Eye Liner WP & Eye Crayon Duo στο Saint Tropez 001, εν μέρει λόγω του πώς πίστευα ότι θα ήταν να είναι πραγματικά ένα μωρό παραλία που φοράει μωρό στην παραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αγωνίζομαι επίσης με συσκευασία … και προϊόντα διπλής αναπηρίας όπως αυτά είναι καλοί τρόποι εξοικονόμησης χώρου.

Από αριστερά: η επένδυση των ματιών και το ματιών Crayon από το eyeliner WP & Eye Crayon Duo στο Saint Tropez 001, η γυαλάδα και η γυαλάδα ματιών από το γυαλάκι ματιών και το χείλι Gloss Duo στη Νίκαια 02, και το σμάλτο νυχιών της Βερμούδας
Η μία πλευρά είναι μια λαμπερή σκιά μολύβι χαλκού και ο άλλος έχει ματ μπεζ αδιάβροχη επένδυση. Μετά την ανάληψη για ένα γύρισμα το περασμένο Σαββατοκύριακο, είμαι bummed να πω ότι μοιάζει πιθανότατα δεν θα έρθει μαζί μου στο Kauai … Νομίζω ότι θα μείνουν στην περιοχή του κόλπου με καρτέλες και το κατοικίδιο ζώο του .

Μου αρέσει το Crayon Eye, το οποίο γλιστράει το δέρμα μου. Έχει μόνο τη σωστή ποσότητα χρωστικής, αλλά αρχίζει να μιλάει στις λεπτές γραμμές μου μετά από 5-6 ώρες. Και αυτό είναι όταν το φοράω με ένα αστάρι.

Όσο για το ήμισυ της επένδυσης αυτού του δίδυμου, μου δίνει trubs. Ενώ διαρκεί πολύ καιρό και σηκώνεται καλά στο νερό, κατά μήκος των γραμμών Lash και Water, η αποστολή της εφαρμογής και όχι ομαλά καθόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, καλά … σημεία για την ευχαρίστηση, αλλά πιθανώς όχι ο καλύτερος φίλος για την παραλία.

Τιμή: $ 24
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση και ένα από τα πέντε διαθέσιμα τώρα στους μετρητές Paul & Joe και Online
Μακιγιάζ και blog ομορφιάς Βαθμολογία: B-

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.