May 19, 2024
Uncategorized

Το Giorgio Armani’s Holdicolor Ecentrico Illuminator 4 σε 1 με συνδυασμό είναι γεμάτη εκπλήξεις

χρησιμοποιώντας τη νέα περιορισμένη έκδοση $ 88 Giorgio Armani Ecentrico Deal με την παλέτα
Αμάν. Έχω χρονοτριβήσει τα τελευταία 45 λεπτά. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς είναι 6:45 τώρα. Είναι σαν, πήρα αυτές τις φωτογραφίες goofy- @ ss, παρακολούθησαν 15 λεπτά λουλουδιών στη σοφίτα του Netflix (τόσο φτωχό είναι καλό), έπαιξε με τις νέες βούρτσες Mac Masterclass για ένα δευτερόλεπτο, έκανε κάποια προφητεία, καθώς και τώρα είναι σχεδόν 7, καθώς και δεν έχω σχολή απολύτως τίποτα εκτός από μια μεγάλη τρελή συζήτηση.

Ο, τι να ‘ναι. Απλά τηλεφωνήστε σε αυτή τη φάση του blog, “Οι ράβδοι μιας τρελής κυρίας αιλουροειδών” ή “οι εκκεντρικές ράβδους, καθώς και περιστασιακές κριτικές, μιας πρώην κάπως κάπως sane κυρία με μια τάση για τους αιλουροειδούς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΟΣ παντων. Αυτή η παλέτα. Τζόρτζιο Αρμάνι. Αργία. “Ecentrico”.

Νιώθω σαν να είναι μια μεταφορά για τη ζωή μου αυτή τη στιγμή.

Περπατώ γύρω από το να φανεί αρκετά φυσιολογικό …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αλλά αισθάνομαι όπως αυτό μέσα …

Yarggghhh!
Ναι.

Αυτό εμφανίζεται σαν ένα αρκετά κοινό ροζ υψηλό υψηλό υψηλόβαρο όταν το ανοίγετε. Θα περίμενα κάτι, το dunno, όπως το Mac ορυκοποιήστε το Skinfinish σε μαλακό και απαλό, ή ένα ζεστό ρόδινο χρυσό όπως το νέο becca highlighter.

Αλλά τότε καθαρίζω από το ανώτερο στρώμα, μια εξαιρετικά πολύ χρυσή υπερπροσφορά με ένα ζεστό χρυσό φινίρισμα λάμψης, καθώς και όλη η κόλαση έσπασε χαλαρά.

Που μου θυμίζει, παρακολούθησα τέσσερα επεισόδια του τεράστιου γαμήλιακού γαμήλιακού γαμήλιακού μου χθες, καθώς και οι λέξεις “Bling” ή “Bling-Tastic” μιλούσαν τουλάχιστον 15 φορές. Μου άρεσε. καθώς και αυτά τα καμάρα-cray φορέματα, omg!

Αλλά επαρκή γι ‘αυτό. Επιστροφή στο Pan …

Όταν καθαρίζω από την υπερπροσωπεία, πήγα πραγματικά, “Shut up!” Τα πράγματα πήραν πραγματικά, πραγματικά ενδιαφέροντα.

Ήταν $ 88 ενδιαφέροντα; Δεν ξέρω, ωστόσο, τα πράγματα κρύβονταν κάτω από αυτό το overspray – υπέροχα τμήματα φωτεινού, υπέροχου ζεστού ροζ, λευκού, πορτοκαλιού καθώς και λεβάντας, όπως εντελώς frickin ‘rad street art ή κάτι τέτοιο.

Λοιπόν, θα είμαι καταραμένος … πραγματικά άφησα τα σημάδια δαγκώματος στην παλέτα. Σκατά. Εν πάση περιπτώσει, υπάρχει ένα αρκετά αξιοπρεπές καθαρό κάτω από το τηγάνι, όχι το συνηθισμένο είδος έκτακτης ανάγκης. Μεγάλη επαρκή για να κάνετε τα μάγουλά σας σε ένα τσίμπημα. Απλά στροβιλίστε το γύρω από το τηγάνι, το σοκάρετε στα μάγουλά σας καθώς και αυτό είναι αυτό. Υποικαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει κάτι με ένα μικρότερο καθαρό κεφάλι, αντί να αρπάξει τα ιδιωτικά χρώματα, ωστόσο πραγματικά, ποιος έχει χρόνο για αυτό;

Μου αρέσει το Ecentrico από τότε που πιστεύω ότι είναι όμορφο, ωστόσο δεν καταλαβαίνω αν είναι $ 88 όμορφο. Θέλω να πω, αν το πήρα στις χριστουγεννιάτικες κάλτσες μου ένα χρόνο, θα ήθελα απολύτως να γυρίσω το eff-out. Διατηρώντας ότι η συσκευασία κόκκινου λάκα (σε αντίθεση με το κοινό μαύρο του Armani) καθώς και το ίδιο το προϊόν, είναι η μέθοδος Sassy καθώς και δροσερό. Το PAN ξεκινάει να εμφανίζεται σαν ένα θεμελιώδες υψηλό, ωστόσο, εξαλείφετε αυτό το κορυφαίο στρώμα καθώς και να πάρετε ένα τρελό τηγάνι ζεστό ροζ, λεβάντα, πορτοκαλί καθώς και λευκό.

Και έκπληξη! – Είναι πραγματικά αρκετά φορητοί. Δεν υπάρχουν καθόλου μάγουλα κλόουν.

Με αυτό, φαίνεται ότι στρέφετε πολλά προϊόντα, ωστόσο είναι πραγματικά μόνο ένα. Αν προσπαθούσα να πάρω ένα ομοίως λαμπερό, εξαιρετικά φυσιολογικό αντίκτυπο χωρίς αυτό, πιθανότατα θα αρχίσω με ένα στρώμα υψηλής πίεσης καθώς και να προσθέσω ένα ματ στην κορυφή, για να έχεις μερικές από τις επιδερμίδες με το ματ. Εδώ, παίρνετε αυτό ακριβώς το ίδιο βλέμμα από ένα μόνο προϊόν. Ευκολότερη.

Αλλά είναι $ 88. Το sh * t είναι ακριβό. Πραγματικά, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι παρόμοιο, ή να αυτοσχεδιάσετε με άλλο τρόπο αυτό το βλέμμα λιγότερο, ωστόσο τότε δεν θα πάρετε το κόκκινο λακαρισμένο τυρί.

Πρόσθετο μακιγιάζ που χρησιμοποιείται σε αυτή την εμφάνιση: Bobbi Brown Twilight Pinks Pinks Lip & Eye συνδυασμός (μάτια), Tom Ford μάτι που ορίζει το στυλό (ανώτερη γραμμή βλεφαρίδας), μητροπολιτική αποσύνθεση διαστρέμωση 24/7 glide-on μολύβι ματιών (γραμμές νερού), Mac Flat Wonderful Κραγιόν (χείλη), Bobbi Brown Smokey Mascara (Lashes), Mac Brun σκιά ματιών (φρύδια)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διατίθεται τώρα στο Giorgio Armani μετρητές καθώς και στο διαδίκτυο.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.