May 18, 2024
Uncategorized

Η παλέτα φωτισμού του περιβάλλοντος κλεψύδρας: Όπως ένα φορητό φωτιστικό φωτισμού φωτισμού που ταιριάζει σε ένα πορτοφόλι

η παλέτα φωτισμού περιβάλλοντος κλεψύδρας ($ 58), νέα για διακοπές 2013
Ακριβώς όταν σκέφτηκα ότι δεν ήταν απολύτως κανένας τρόπος κλεψύδρας θα μπορούσε να βελτιώσει την τελειότητα των σκόρων φωτισμού του περιβάλλοντος, πηγαίνουν και απελευθερώνουν μια εντυπωσιακή νέα παλέτα περιβάλλοντος και χτυπούν επιτυχώς τις κάλτσες της γάτας μου.

(Όχι, σοβαρά, φορώ κάλτσες γάτας.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέο για τις αργίες, το Trio Limited Edition Litternet $ 58 ($ 67 CDN) έρχεται με τρεις σκόνες περιβάλλοντος φωτός και ένα μπουκάλι μεγέθους ταξιδιού.

Τηγάνια από τα αριστερά: Dim Light, Φως πυρακτώσεως και ακτινοβόλο φως
Να είστε προειδοποιημένοι – όταν ανοίγετε την παλέτα και το βλέμμα κάτω από το φως, ακτινοβόλο φως και το νέο φως πυρακτώσεως περιορισμένης έκδοσης, μπορεί να αντιμετωπίσετε έφεση ίλιγγο και να αισθανθείτε την ανάγκη να καθίσετε, οπότε φροντίστε να το ανοίξετε στο πλαίσιο του καναπέ σας .

Χαμήλωμα φωτισμού
Εάν δεν έχετε καταθέσει αυτά τα σημεία πριν, είστε για μια θεραπεία. Η γενικά κολακευτική πιεσμένη σκόνη δημιουργήθηκε για να προσομοιώσει διαφορετικά αποτελέσματα φωτισμού, όπως το φως των κεριών, με τη διάχυση, το μαλακτικό και τη φώτα του δέρματος στο δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Φως πυρακτώσεως

Μερικές από τις σκόνες φωτίζονται, ενώ άλλοι κάνουν έναν μαλακτικό αριθμό στις ρυτίδες και τους πόρους. Βασικά, είναι σαν φορητά κιτ φωτισμού φωτογραφιών που θα ταιριάζουν σε μια τσάντα μακιγιάζ.

Ακτινοβόλο φως
Φορέστε τα στα μάγουλα, ή πηγαίνετε σε όλα έξω με την εφαρμογή τους σε όλο το πρόσωπό σας, και επίσης στρώματα καλά με άλλα προϊόντα, όπως οι κοκκινίσεις, οι οποίες ανοίγουν την πόρτα για να δημιουργήσουν ακόμη και πολύ επιπτώσεις φωτισμού.

Ηλικιωμένη παλέτα φωτισμού περιβάλλοντος και ένα μικροσκοπικό μπουκάλι του πεταλούδα (χαριτωμένο!)
Σε μια εκπληκτική συστροφή της μοίρας, φορούσα πραγματικά το αχνό φως και το λαμπρό φως όλη την ώρα, έτσι ήμουν ενθουσιασμένος που τους βλέπω σε αυτό το σετ! Και οι δύο είναι καθημερινά προϊόντα workhorse για μένα.

Στο πόδι μου για κλίμακα …
Το Dim Light, ένα ουδέτερο οπίσθιο μπεζ, ελαφρώς θλιβερές ατέλειες (το χρησιμοποιώ ως σε σκόνη σε όλη την επιφάνεια).

Το λαμπερό φως, ένα χρυσό μπεζ με ένα λεπτό αποτέλεσμα θέρμανσης, συνήθως πηγαίνει στις κορυφές των ζυγωματικών μου, κάτω από τη γέφυρα της μύτης μου και στο τόξο μου για μια ηλιόλουστη, επισημασμένο vibe.

Όσο για τη νέα σκόνη, το φως πυρακτώσεως, νομίζω ότι είναι απολύτως όμορφο! Ένα μαργαριτάρι χλωμό ροζ με ένα μαλακό φινίρισμα λάμψης, φωτίζει με ένα απαλό αποτέλεσμα που επισημαίνει. Μπορώ να το δω απολύτως να κουνιστό ίη ροζ κοκκινίλα.

Swatches από αριστερά: Dim φως, φωτιστικό πυρακτώσεως και ακτινοβόλο φως
Η κλεψύδρα κάθεται στην πιο ακριβή πλευρά του φάσματος μακιγιάζ, αλλά αυτό το σύνολο θα μπορούσε να είναι μια καλή τιμή αν ταξιδεύετε συνήθως με τα σημεία σας και θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στην τσάντα σας, θεωρώντας ότι τα φούσκα πλήρους μεγέθους, ενώ είναι μεγάλη για να δείτε, είναι αρκετά ογκώδες.

Μια σκόνη περιβάλλοντος πλήρους μεγέθους συνήθως κοστίζει 45 δολάρια για 0,35 ουγγιές προϊόντος, αλλά με τη νέα παλέτα παίρνετε τρία τηγάνια από 0,116 ουγγιές για συνολικά 0,348 ουγγιές σκόνης για περίπου 20% πολύ περισσότερο ότι το κόστος μιας ενιαίας πλήρους ένα μέγεθος.

Και παίρνετε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις!

Ναι, τα περιβάλλοντα είναι ακριβά, αλλά σίγουρα έχουν αποδειχθεί χρήσιμα. Νομίζω ότι πραγματικά κάνουν τους πόρους και τις λεπτές γραμμές μου να φαίνονται λίγο μαλακότερο και λιγότερο προφανές, δημιουργώντας ένα συνολικό ακτινοβόλο αποτέλεσμα που απλά δεν βλέπω από άλλες πιεσμένες σκόνες πολύ συχνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η παλέτα μπορεί να είναι μια καλή εφαρμογή αν αγαπάτε την εμφάνιση άψογου δέρματος και έχετε κάποια αίθουσα wiggle στον προϋπολογισμό μακιγιάζ σας.

Τιμή: $ 58 ($ 67 CDN)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο τώρα στο Sephora, Barneys Νέα Υόρκη, Bergdorf Goodman και Space NK καταστήματα, αλλά και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ και αξιολόγηση Blog Appress: α

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.