May 18, 2024
Uncategorized

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 501

Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας, ή, καθώς οι καρτέλες τηλεφωνούν, “Ημέρα εκτίμησης των εργαζομένων”. Σήμερα μου έδωσε ένα κοινό με τον εαυτό του, το οποίο μου άρεσε πολύ. Κάθισαμε καθώς και ελεγμένα μαζί καθώς και παρακολουθούμε τα πουλιά στα μπροστινά βήματα.

* Sigh * Δεν είναι πλέον το bit kitty αγόρι μου. Είναι καπετάνιος βιομηχανίας, καθώς δεν έχει τόσο υπομονή όσο το χρησιμοποίησε. Τώρα είναι όλα σχετικά με την αποτελεσματικότητα όταν πρόκειται για … λίγο πολύ, lol. Όταν βρισκόμαστε έξω, δεν του αρέσει να καθίσει, καθώς και να ψύξει μάλλον όσο που χρησιμοποίησε. Θα μάλλον περιπολεί τον κύκλο ή πήγε να ελέγξει έξω στο λόφο, οπότε είναι λίγο θυσία γι ‘αυτόν να με χιούμορ καθιστώντας καθώς και για ανάγνωση για λίγα λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι εκτιμώ αυτές τις στιγμές.

Καταλαβαίνω ότι του αρέσει ο χρόνος του κόστους μαζί μου, ωστόσο θα ήταν μάλλον απλώς να πάει για μια μεγάλη βόλτα.

Μιλώντας γι ‘αυτό, ακόμα – ακόμα – ακόμη και εκτός από αυτά τα χρόνια, τραβάει στο λουρί του για να πάει προς το σημείο όπου χρησιμοποιήσαμε στο διαδίκτυο στην κοιλάδα του μύλου στο νότο. Πρέπει να εξακολουθεί να έχει κατά νου το παλιό μας σπίτι πριν από όλα αυτά τα χρόνια πριν … Έχουν περάσει 10 χρόνια! Ωστόσο, εξακολουθεί να δείχνει καθώς και τους τραβάει σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς και θα κοιτάξει μακριά σε απόσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως πιστεύει πίσω.

Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να ελέγξω το μυαλό του. Θυμάται ένα ακόμα άτομο που χρησιμοποίησε για να καταλάβει πίσω όταν ήταν εξωτερική γάτα; Ή αναρωτιέται για άλλα γατάκια; Δεν καταλαβαίνω ακόμη αν είχε αδέλφια ή αν κρατήσει στο μυαλό του μαμά του …

Εντάξει, αυτό ήταν λυπηρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δώστε τους γούνιους φίλους σας επιπλέον όπως σήμερα. τα λέμε σύντομα. Ελπίζω να κάνεις κάτι διασκέδαση.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.