May 18, 2024

Θα ήθελα να κάνω ένα τοστ στα $ 10 $ 10 βαθιά bordeaux lip bullet σε κόκκινη κρασιά Gum

Topshop σφαίρα χείλη σε κόκκινο κρασί κόμμι, $ 10
AAAH! Τελικά. Ένα ματ κραγιόν που δεν αφήνει τα χείλη μου να αισθάνονται σαν να ολοκληρώσω τον ιερέα τύπος triathlon. Έχω ψάξει για μια οικονομικά αποδοτική σκιά βαθιά bordeaux με μια ματ επιφάνεια για να φορέσει με τα καρό πουκάμισα μου, καθώς και vintage πλαστικά μενταγιόν choker από τη δεκαετία του ’90 (καταλαβαίνετε ότι γελάω για τα περιδέραια, σωστά !!), καθώς και το Topshop $ 10 lip bullet σε κόκκινο κρασί κόμμι γεμίζει το κουτί σε σχήμα καρδιάς μου στο χείλος.

Τρία πράγματα: ένα, εγώ όπως το όνομα αυτού του προϊόντος. Κόκκινο κρασί. Αυτό είναι απλά τακτοποιημένο για μένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερον, μου αρέσει η μέθοδος Το κόκκινο κρασί δεν αισθάνεται καθώς και έργα. Η ενυδάτωση, πολύ χρωματισμένη φόρμουλα (χωρίς κέντρα καθώς και αδιευκρίνιστη) ξεκινά με μια υπόδειξη λάμψης, στη συνέχεια στεγνώνει σε ένα επίπεδο ματ πριν τελειώσει τελικά σε ένα ματ λεκέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρίτον, μου αρέσει η τιμή. Είναι μόνο $ 10.

Ω, καθώς πιστεύω επίσης ότι η συσκευασία του κραγιόν είναι helha χαριτωμένο.

Εάν δεν είστε σε θέση να ανακαλύψετε το κόκκινο κρασί Gum στο διαδίκτυο, να επιθεωρήσετε το Topshop ή το Nordstrom, αν είστε τόσο κεκλιμένοι. Το Topshop έχει επίσης αυτές τις σφαίρες χείλους σε άλλα χρώματα, όπως και τα διασκεδαστικά πορτοκάλια καθώς και κόκκινα, καθώς και εγώ βρήκα αυτές τις αποχρώσεις που προσφέρονται στο διαδίκτυο στο Nordstrom.com για $ 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.