May 18, 2024

Συμπληρώστε για πάντα να επαναλάβετε τα κραγιόν του καλλιτέχνη, και είναι απίστευτα

το μακιγιάζ για πάντα καλλιτέχνη Rouge κραγιόν παίρνουν μια συνέχεια τον επόμενο μήνα
Πρώτα πράγματα πρώτα, ο Pal μου – ευχαριστημένη εθνική ημέρα κραγιόν!

(Όπως αν χρειαζόμασταν ένας άλλος λόγος για να αγαπάμε το κραγιόν.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερον, αυτό το μέντα πράσινο, αν και …

Ζούμε σε αξιοσημείωτες στιγμές. Όχι μόνο μπορούμε να κυλήσουμε σε ένα sephaor και να αγοράσουμε ένα θεαματικό πράσινο κραγιόν με το ένα στο πρόσφατα αναδιαμορφωμένο, ανασυσκευασμένο (αλλά ακόμα ολοκληρωμένο σε 45 αποχρώσεις) συνθέτουν για πάντα καλλιτεχνική γραμμή κραγιόν, αλλά τα σημερινά κραγιόν απλά συνεχίζουν να βελτιώνουν καλύτερα.

Shout-Out στα καλλυντικά χημικά έξω εκεί να κάνει το καταραμένο πράγμα να φέρει λάτρεις γοητείας όπως εσύ και εγώ κραγιόν που, όχι μόνο διαρκούν περισσότερο στα χείλη μας, αλλά και να πακετάρω πολύ περισσότερο χρωστική σε ένα κρεμαστό, πολύ πιο άνετο τύπο από τους προκατόχους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό συμβαίνει με το Make Up για τη γραμμή κραγιόν του καλλιτέχνη ROUGE, η οποία ξαναγυρίζει online αυτό το μήνα (και φτάνει στα καταστήματα Sephora τον Αύγουστο) με μια νέα φόρμουλα και μια νέα στολή.

Η γραμμή των 14 Mattes (που δεν περιλαμβάνει μερικές από τις αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης) και 31 κρέμες Encompases ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων – 45 αποχρώσεις σε όλα – από κόκκινα, ροζ, μούρα και γυμνές σε προσφορές emgier όπως μπλε, λιλά, μαύρο και, ναι, Cray-Cray πράσινο.

Ήμουν ένας μακρύς οπαδός πολλών από τους O.G. Rouge καλλιτέχνης κραγιόν, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μου πορτοκαλί κοραλλιογενούς # 39, και αναρωτήθηκα πώς στο παγκόσμιο mufe θα μπορούσε να βελτιωθεί κατά το τι νομίζω ότι είναι ουσιαστικά μια τέλεια χρωστική φόρμουλα … αλλά από το καταπληκτικό φάντασμα του Gatsby, το έκανε το φάντασμα.

Η νέα φόρμουλα είναι πιο ομαλή, πολύ πιο ενυδατική (περιλαμβάνουν το καρύδι Macadamia και τα έλαια, φανταχτερά!) Και μακρύτερα. Ακόμα και η νέα πρόταση Bullet Bullet είναι απλούστερη για να φτάσετε στις γωνίες και το τόξο μου.

Ζητώντας μου να επιλέξω το αγαπημένο μου από τις 45 αποχρώσεις είναι σαν να με ρωτάς να επιλέξω μεταξύ Biggie και Tupac! – Αλλά αυτή η σκιά μέντας, C601, είναι απολύτως μπανάνες.

Σημείωση: Εάν τυχαίνει να το φορέσετε γύρω από ένα κοριτσάκι τεσσάρων μηνών, μπορεί να αρχίσει να ουρλιάζει (από το φόβο! Από την απόλαυση!) Όταν σε βλέπει.

Μου αρέσει επίσης πραγματικά η Bad-@ SS-Ness του σκούρου μπλε C603, μια περιορισμένη απόχρωση από μια συνεργασία μεταξύ Mufe και της ομάδας Iliora Pop.

Και από τις πολύ πιο συμβατικές αποχρώσεις, το Matte Nude M101 με παίρνει μέσα από τη μέρα με ένα χαμόγελο (όπως και το Matte Hot Pink M202).

M101 – Αυτό είναι αυτό που θα φορέσω σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι φοράτε για την εθνική ημέρα κραγιόν;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.