May 6, 2024

Μια άποψη του Tabby-Eye του Novato

Σίγουρα ήταν καλό και ηλιόλουστο σήμερα. Οι καρτέλες σαρώθηκαν οι λόφοι, οι τέντες καθώς και κάθε γωνιά καθώς και η Cranny στο κατάστρωμα σήμερα το απόγευμα. Είναι πεπεισμένος, τόσο ασυνήθιστος όσο ακούγεται, ότι τα πουλιά κινούνται στο χλοοτάπητα του, καθώς και μετακινώντας, υπονοώ να κινηθώ!

Πιστεύω ότι πιστεύει ότι ένα νοικοκυριό πουλιών φωλιάζει σε εκείνο που κρέμεται φυτευτής εκεί κάτω – το ένα δίπλα στον τροφοδότη πουλιών. Καταναλώθηκε ότι διατηρώντας αυτόν τον φυτευτή όλη την ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς, είναι κυρίως μια γάτα που κατοικεί στο έδαφος, πιθανώς εξαιτίας της περιφέροντάς του, καθώς και δεν προσπαθεί να πηδήξει τα πράγματα. Είναι υλικό που περιμένει κάτω σαν ένας καρχαρίας για ένα από τα πουλιά για να πετάξει λίγο πολύ χαμηλά …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Δυστυχώς, τα πουλιά της κοινότητας έχουν άλλα σχέδια για την κηπουρική μου κατάστρωμα φέτος. Μέχρι στιγμής έχουν καταστρέψει τρία γλάστρες γεμάτα φυτά χλοοτάπητα αιλουροειδών καθώς και δύο μεγάλοι φυτευτές γεμάτοι ραπανάκια που μόλις άρχισαν να βλαστούν.

Χμμ … εμφανίζεται όπως ο χλοοτάπητας αιλουροειδών θα αυξηθεί μέσα στο σπίτι σας φέτος, καθώς και τα ραπανάκια μπορεί να είναι έξω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.