May 18, 2024

Το Make Up για πάντα να δώσει σε με το κιτ μακιγιάζ: εμπνευσμένο από την ταινία, πενήντα αποχρώσεις του γκρι

φορώντας τα νέα $ 79 make up για πάντα να δώσει σε μένα makeup kit: εμπνευσμένο από την ταινία πενήντα αποχρώσεις του γκρι
Με το νέο σύνθετο για πάντα 50 αποχρώσεις του γκρίζου σετ, δεν χρειάζεται να διαβάσει τις πενήντα αποχρώσεις της γκρίζας τριλογίας για να πάρει το χτύπημα της ιστορίας.

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά αυτό το σετ είναι σαν την έκδοση σημειώσεων του Cliff. Υπάρχει ένα μικρό πώς να φτιάξει το φυλλάδιο σε αυτό που σας περπατάει μέσα από μια εξέλιξη της εμφάνισης της Ana, ξεκινώντας νέους και φρέσκους με το ελάχιστο και το μακιγιάζ, στη συνέχεια μετακινώντας σε μια μαχαίρια ματιά με μαύρη επένδυση και γυαλιστερά χείλη, πριν πάτε πλήρη άγρια με έντονα καπνιστά μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, νομίζω ότι το παίρνω … Το HomeGirl πηγαίνει, όπως, το άτακτο μυστικό δωμάτιο του αρχοντικού και ανακαλύπτει ότι είναι εντελώς σε αυτό. Έχει περάσει ένας καλός χρόνος από όλους.

Είμαι τόσο μακριά πίσω στην ανάγνωσή μου (έχετε ακούσει ότι ο Harper Lee απελευθερώνει ένα δεύτερο μυθιστόρημα;), αλλά είμαι πειρασμένος να μετακινήσω πενήντα αποχρώσεις μέχρι το μπροστινό μέρος της γραμμής.

Ο Pal Jen διαβάζει τα βιβλία και την ρώτησα τι σκέφτηκε. Είπε: “Θα μπορούσα να αισθανθώ το μυαλό-να πάρει προοδευτικά χειρότερο … αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πρέπει να ρωτήσω, πραγματικά πρέπει να διαβάσω αυτά τα βιβλία; Τι λέτε εσείς;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει πάντα η ταινία και το μακιγιάζ σε αυτό το σετ, το οποίο έρχεται με πέντε κομμάτια για τα μάτια και τα χείλη (χωρίς μάγουλο αγάπη;), όλα χτίστηκαν γύρω από τρία διαφορετικά εμφάνιση.

Το τετράγωνο ματιών …
Το κεντρικό κομμάτι; Το τετράγωνο ματιών. Στεγάζει ένα λαμπερό μπεζ (σκιά I-514), ένας ζεστός χαλκός χαλκός (Me-612), ένας δροσερός τόνος Matte Taupe (S-556) και ένα ουδέτερο, λαμπερό χρυσό καστανόχρωμο Taupe (I-628).

Το Quad συνδέεται με ένα σωλήνα καπνιστού εξωφρενικού μάσκαρα σε μαύρο, μια μαύρη γραφική επένδυση υγρού στυλό. ροζ μπεζ ροζ καλλιτέχνης φυσικό κραγιόν στο N4; Και ζεστό, λαμπερό χρυσό ροζ εργαστήριο λάμπει γυαλάδα στο D14.

Rouge καλλιτέχνης φυσικό κραγιόν στο N4

Lab Shine Lip γυαλιστερό στο D14

Το How-to Booklet

Όλα έρχονται σε ένα χαριτωμένο κουτί αναμνηστικών με μικρές συλλέξεις στο καπάκι (υποθέτω ότι είναι από τα βιβλία / ταινία).

Swatches από τα αριστερά: Γραφική επένδυση ματιών, σκιά ματιών στα Ι-514, ME-612, S-556 και I-628
Εάν τρέχετε τους αριθμούς, ακόμα και στα $ 79, το σύνολο είναι μια καταπληκτική συμφωνία. Το μόνο κομμάτι που δεν είναι πλήρες μέγεθος είναι η μάσκαρα, και είναι λίγο μικρότερη από το συνηθισμένο. Τα σκάφη σκιά ματιών είναι επίσης ελαφρώς μεγαλύτερα από τα κανονικά ατομικά mufe singles που βρίσκεστε στους μετρητές τους.

Rouge καλλιτέχνη φυσικό κραγιόν σε N4 (αριστερά) και Lab Shine Gloss στο D14 (δεξιά)
Για μένα το ξεχωριστό είναι το quad, το κραγιόν και η γυαλάδα.

Με τα σκιά ματιών, ξέρετε το τρυπάνι με mufe. Απλά πανέμορφα με αποχρωματισμένα τελειώματα και μια φόρμουλα που είναι ένα όνειρο να αναμειγνύεται.

Ίσως να φοράτε ένα αστάρι με αυτές τις συγκεκριμένες αποχρώσεις, όμως, καθώς ξεθωριάζουν μετά από περίπου έξι ή επτά ώρες στο συνδυασμό μου ξηρά / λιπαρά καπάκια. Όσο για το κραγιόν και το γυαλιστερό, και οι δύο είναι τέλειοι ροζ γυμνές. Comfy και πολύ ενυδατική, αλλά και δεν διαρκεί πολύ. Παίρνω 2-3 ώρες, κορυφές.

Η επένδυση και η μάσκαρα είναι ένα tad δύσκολο να συνεργαστεί, αλλά τουλάχιστον η επένδυση διαρκεί λίγο (όπως εννέα ώρες). Στεγνώνει σε ένα Uber-Dark, Bad-@ SS, Whips-and-Chains Vinyl φινίρισμα (πολύ σαν Superslicks Mac), αλλά σχεδιάζοντας αιχμηρές άκρες με αυτό διαρκεί περισσότερο από ό, τι θα ήθελα. Συνήθως καταλήγω εξομάλυνση των άκρων με μια επένδυση πηκτής.

Με τη μάσκαρα, φροντίστε να αφαιρέσετε το πλεονάζον προϊόν από τη βούρτσα πριν το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τις βλεφαρίδες σας. Διαφορετικά, η μπούκλα σας μπορεί να πέσει. Ξεκινώντας με ένα αστάρι, όπως το μικρό μαύρο αστάρι του Estée Lauder, βοηθά να συγκρατήσετε την μπούκλα και να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες διαχωρισμένες και να φθαρούν πλήρως.

Εάν αυτό το σετ θα μπορούσε να μιλήσει, και μου ζήτησε να βάλω ένα blindfold και να πάω στο μυστικό πίσω δωμάτιο … Θα έπρεπε να το σκεφτώ. Για ένα δευτερόλεπτο. “Εντάξει, κ. Γκρι! Θα ειμαι ακριβως εδω!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι ένα τέλειο σετ, αλλά συνολικά, μια καλή αξία.

Τιμή: $ 79 (που αναφέρεται ως τιμή $ 179)
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση, διαθέσιμη τώρα στο Sephora
Μακιγιάζ και ομορφιά Βαθμολογία Blog: B +

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.