May 19, 2024
Uncategorized

Οι νέες σκόνες του Bobbi Brown σε ροζ λάμψη καθώς και χάλκινη λάμψη εργασία σαν φορητό τζάκι σε τύπου σκόνης

χρησιμοποιώντας την υψηλή σκόνη του Bobbi Brown σε ροζ λάμψη ($ 45) στα ανώτερα μάγουλα μου
Τι είναι αυτό? Ένα νέο highlighter; Ναι … Μερικές φορές, όταν πρόκειται για highlighters, αισθάνομαι σαν να έχω δει, όπως τα χρησιμοποιώ όλα, από τις λεπτές σου δεξαμενές στα πλήρη φουσκωτά λάμψη σας, οπότε όταν ένα νέο έρχεται μαζί (πρέπει να το μαστίζετε! ) Αυτό συνδυάζει αποτελεσματικά μερικά από τα προτιμώμενα πράγματα μου για τους highlighters, καθόμουν, συνδέω τα μαλλιά μου σε ένα υψηλό πόνι καθώς και να κατεβείτε στην επιχείρηση.

Κα Bobbi Brown, Buddy σε γυναίκες που τους αρέσει να φορούν μακιγιάζ ενώ εξακολουθούν να εμφανίζονται όπως οι ίδιοι, ακριβώς πρόσφατα εκτεθειμένοι δύο από τους snizzest highlighters που έχω δει σε μια στιγμή, οι ψηλές σκόνες της σε ροζ λάμψη καθώς και το χάλκινο λάμψη (45 δολάρια το καθένα ), η οποία ενσωματώνουν μερικά από τα προτιμώμενα πράγματα μου για το ορυκτό δέρμα του Mac ολοκληρώνεται καθώς και τις σκονιστικές σκόνες του Chanel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bobbi καφέ ψηλής φωτός σε ροζ λάμψη (αριστερά) καθώς και χάλκινο λάμψη (δεξιά)
Σχεδόν κρεμώδη, όπως μια σκόνη επιφάνειας δέρματος MAC (που τους κάνει ένα αεράκι για να μιμείται), οι υψηλές φωτιές του Bobbi δεν έχουν, ωστόσο, το ίδιο το ίδιο τζάμι φινίρισμα υψηλής λάμψης. Αντίθετα, εξαιρέστε ένα αιθέρια, θαυμάσιο λαμπρό με μια επιφάνεια προφυλακτήρα που μου θυμίζει εντελώς chanel.

Ο Bobbi ήθελε να αναδημιουργήσει το βλέμμα του δέρματος που φωτίζεται από ένα ζεστό τερματισμό (AHH …), με τα ίδια ζεστά, βουτυρωματικά χρώματα, καθώς και αυτό βλέπω όταν φορώ αυτούς τους highlighters.

Ροζ λάμψη (αριστερά) καθώς και χάλκινο λάμψη (δεξιά)

Χρησιμοποιώ μια κωνική σκιά ματιών καθαρά για να εφαρμόσω αυτά, αφού όταν χρησιμοποιώ μια διαφορετική βούρτσα, καταλήγω με ένα πολύ καλά προϊόν (και μια επιφάνεια που μοιάζει πιο λιπαρή από την πανέμορφη λάμψη). Με τη βούρτσα, μπορώ να χτυπήσω ένα από αυτά στα ανώτερα ζυγωτά μου, κάτω από τη γέφυρα της μύτης μου, στις εσωτερικές γωνιές των ματιών μου, καθώς και στο τόξο μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μου αρέσουν και οι δύο αποχρώσεις, ωστόσο ροζ λάμψη είναι η προτιμώμενη μου. Αφήνει ένα ζεστό, ροδάκινο, ροζ λάμψη που εμφανίζεται όπως οι βρεφικοί άγγελοι έχουν αφήσει αργυρά φιλιά στα ζυγωματικά σου.

Υψηλή φώτα σε ροζ λάμψη
Το ροζ λάμψη καθώς και η χάλκινη λάμψη είναι και τα δύο μέρος της περιορισμένης έκδοσης του Bobbi Scotch στη συλλογή διακοπών βράχων, καθώς και μπορείτε να τα ανακαλύψετε θέρμανση Up Bobbi Brown Counters τώρα (επίσης προσφέρονται online).

Τιμή: $ 45 το καθένα
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση καθώς και προσφέρεται τώρα στους Bobbi Brown μετρητές καθώς και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία blog ομορφιάς: a

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Χαρούμενη Ημέρα Βετεράνων!

Leave a Reply

Your email address will not be published.