May 19, 2024

Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ Blog Cat, Makeup και Appeal Blog, Vol. 287

Είναι τραχύ για καρτέλες όταν είναι ηλιόλουστο έτσι επειδή θέλει να είναι έξω συνεχώς. Υπάρχει τόσο πολύ! – Όπως και το Cavort με τα νέα γατάκια γειτονιάς (υπάρχουν δύο από αυτούς) και τείνουν να τονίζουν τον κατάστρωμα του, τώρα φρεσκοκομμένα με snapdragons, μαργαρίτες και catnip, μεταξύ άλλων φυτών οι ανθρώπινοι φίλοι του βρίσκουν νόστιμα, όπως ντομάτες και γλυκό πιπέρι.

Το Σάββατο έκανε μια εκτέλεση Home Depot και πήρε μερικά εργαλεία και μερικά κομμάτια ξυλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, είναι πολύτιμος τέτοιος.

Σοβαρά, έχετε δει ποτέ μια γάτα κάνει ξυλουργική; Είναι πραγματικά απίστευτο. Δημιούργησε ένα τραπέζι για να θέσει μαργαρίτες και snapdragons και ένα μικρό κουτί καλλιεργητών για γρασίδι. Αργότερα αυτή την εβδομάδα σχεδιάζει να οικοδομήσει ένα δέντρο improv cat από το οποίο θα είναι σε θέση να ερευνήσει την κυριαρχία του. Αντιμετωπίζει τα σχέδια όπως μιλάμε …

Οι καρτέλες αγαπούν την κηπουρική. Είναι πώς χαλαρώνει μετά από μια σκληρή εβδομάδα της Kitty Modeling. Την περασμένη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα βάναυση. Είχε εκδρομές στο Tokyo και στην Ιρλανδία για να πυροβολήσει διαφημιστικές εκστρατείες για τους NARS και το όφελος, αντίστοιχα, και στη συνέχεια μια διανυκτέρευση στη Νέα Υόρκη για Mac.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είναι πραγματικά racking επάνω τα συχνότερα μίλια flyer …

Εδώ είναι οι τρέχουσες καμπάνιες μοντελοποίησης γατών στο χαρτοφυλάκιό του. Ελπίζω να σου αρέσει!

Ποιος είναι η γάλα η γάτα;
Περίπου πριν από περίπου επτά χρόνια, φίλησα μια αδέσποτη, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή περίπτωση σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, αλλά η βαθιά γνώση του για την υψηλή μόδα και το πολυκατάστημα καλλυντικών με οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Έγινε γρήγοροι φίλοι, και τώρα είναι στην πραγματικότητα το αφεντικό μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Τόσο καλή τηλεόραση για απόψε! Gah! Δεν μπορώ να περιμένω να δω τι συμβαίνει στο περπάτημα νεκρό, και στη συνέχεια υπάρχει ο Κόσμος. Πρέπει να κάνω μια πραγματικά γρήγορη διαδρομή στον έμπορο Joe τώρα και οι καρτέλες χρειάζονται πολλά πιο στεγνά τρόφιμα από το Petco. πρέπει να βιαστείτε πίσω!

Leave a Reply

Your email address will not be published.