May 19, 2024

Ποια είναι η τρέχουσα ρουτίνα μακιγιάζ σας; (Εδώ είναι ορυχείο)

φορώντας την τρέχουσα ρουτίνα μακιγιάζ μου …
Έχετε 2 ώρες;

Οχι! απλά αστειεύομαι. Δεν μου παίρνει 2 ώρες, αλλά είναι μια διαδικασία. Θέλω να πω, ένα πράγμα που έχω μάθει κατά μήκος του δρόμου είναι ότι δεν μπορείτε απλά να χτυπήσετε ένα sh * t-ton του προϊόντος στο πρόσωπό σας και να περιμένετε να κοιτάξει “φυσικό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει σίγουρα μια τέχνη για να πάρει το δέρμα να φανεί ομαλό και όχι τόσο θλιβερό, και είμαι πάντα tweaking τα βήματα και τα προϊόντα μου, αλλά εδώ είναι τα ευρεία εγκεφαλικά επεισόδια για την τρέχουσα ρουτίνα μου …

Για μένα, το πρώτο μέρος πρέπει να είναι αστάρι. Είμαι ένας μεγάλος πιστός στον αστάρι. Bobbi Brown Extra φωτισμού υγρασίας Balm και Smashbox Φινίρισμα λάδι Λάδι εντελώς δωρεάν Ίδρυμα Prider Pore Μείωση – Αυτά είναι τα δύο που έχω κρατήσει στην τσάντα μου και χρησιμοποιώντας καθημερινά.

Μετά το αστάρι, πάω με κάποιο συνδυασμό ελαφρού μέσου σε ιδρύματα πλήρους κάλυψης, τα οποία αναμιγνύω επειδή είναι δύσκολο για μένα να βρω ένα χρώμα που ταιριάζει με το δέρμα μου. Επιπλέον, ξέρετε, το δέρμα σας αλλάζει πάντα (το βίντεο του Bobbi Brown τονίζει αυτό). Μπορεί να έχω πάρει λίγο περισσότερο περισσότερο ήλιο χθες, έτσι θα μπορούσα να έχω λιγότερο ορατά κίτρινους τόνους στο δέρμα μου σήμερα και πολύ πιο ροζ ή κόκκινο. Ή ίσως δεν έλαβα αρκετό ύπνο χθες το βράδυ (συμβαίνει συχνά), έτσι φαίνω πολύ κουρασμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τον τελευταίο καιρό έχω αναμιγνύει δύο ή πολλά άλλα (συνήθως δύο) από αυτά τα τρία μαζί: NARS όλη την ημέρα Φωτεινό άχυρο θεμέλιο, L’Oreal True Match Lumi ή το νέο NUORSKIN NUE AIR SPF 20.

Μια άλλη εμφάνιση με μια παρόμοια ρουτίνα ίδρυσης / concealer
Και δεν πηγαίνω βαριά με αυτό το combo. Χρησιμοποιώ ως λίγο ίδρυση, όπως μπορώ – ακριβώς το αξιοσημείωτο ποσό – επειδή είναι το επόμενο βήμα που πραγματικά βοηθά να πάρουμε τόσο πολύ πιο «άψογη» εμφάνιση, ή όσο πιο κοντά σε αυτό. Παίρνω μια μικρή ποσότητα αυτού του ίδιου θεμελιώδους μίγματος και προσθέτω ένα concealer πλήρους κάλυψης, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιώ στα μάγουλά μου, γύρω από το στόμα μου και γύρω από τη μύτη μου.

Οι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία, όμως, και θα φτάσω σε αυτό σε ένα λεπτό.

Έβαλα το σύνθετο θεμέλιο με μια σκόνη, και ένα έχω αγαπήσει πρόσφατα είναι ο Mac να μεταλλαχθεί το Skinfinish φυσικό. Αλλά δεν το χαστούζα εκεί έξω willy-nilly. Παίρνω χρόνο για να συνδυάσω και να το ξύνω, έτσι δεν μοιάζει σαν να κάθεται στην κορυφή.

Και αυτό είναι ουσιαστικά για το Ίδρυμα.

Ασχολούμαι με την κατάσταση των κάτω των ματιών μου ξεχωριστά, και το ξέρω ότι ακούγεται εμπλεκόμενο, αλλά προσπαθώ να χρησιμοποιήσω όσο το δυνατόν λιγότερα από κάθε προϊόν για να κρατήσει την περιοχή από την εμφάνιση cakey.

Αυτή τη φορά και πάλι, ξεκινώ με ένα αστάρι και έχω χρησιμοποιήσει ένα που ονομάζεται Smashbox Φινίρισμα που ενυδατώνει κάτω από το Eye Primer.

Είναι βόμβα!

Στη συνέχεια, συνδυάζω ένα ίχνος, ελαφρά ποσότητα NARS ακτινοβόλο κρεμώδες concealer στις εσωτερικές γωνίες. Μετά από αυτό αναμειγνύεται, το έβαλα με ένα προϊόν που δεν είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν (ακούγονται γι ‘αυτό από φιλικό καλλιτέχνη μακιγιάζ) – Trish Mcavoy Refiner Line.

Βασικά, το – και είναι δύσκολο να συζητηθεί – λεία και εγκαθίσταται τα πάντα κάτω, έτσι φαίνεται λιγότερο cakey. Στη συνέχεια, ορίστηκα ότι, πολύ ελαφρώς, με το Mac ορυκοποιήστε το Skinfinish φυσικό.

Aaand ότι είναι για τους μαύρους κύκλους.

Now, this is my overall process for pictures, but, you know, I’ll modify things along the way when I don’t have time for everything here.

Like, if I’m in a hurry, I won’t use two primers. Θα χρησιμοποιήσω μόνο ένα αστάρι. Δεν θα προσαρμόσω τα πράγματα μείγμα. Θα χρησιμοποιήσω μόνο ένα ίδρυμα. in some cases I’ll skip powder. Τα βήματα είναι πολύ υγρά.

How long this all takes depends on how pressed I am for time. Αν είμαι αραιωμένος-δελεαστικό, heck ναι! — you can always tweak much more things, and the whole foundation process can take up to 20 minutes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Without dilly-dallying, though, 10 minutes. Ναι. but I have all my crap laid out in front of me. I have it all where I need it to be, so I’m not reaching into different drawers or whatever. When I sit down to work, I have everything prepared.

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? What’s your current face makeup routine? (σύντομη περίληψη)

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.