May 19, 2024
Uncategorized

Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 326

Εορταστικές χαιρετισμούς, συνάδελφοι αιλουροί και ανθρώπινοι φίλοι! Ήμουν σκληρά στη δουλειά που δεν εργάζονταν σχεδόν, καθώς ο βοηθός μου θα έλεγε.

Eh, αλλά τι ξέρει; Είναι δύσκολο να πάρετε κάποιον σοβαρά ο οποίος φοράει κτυπά παντελόνια όσο συχνά κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα πήρα τελικά το νέο μου iPhone. Καλά Χριστούγεννα για μένα! Είναι ένα από αυτά τα τεράστια – νομίζω ότι το ονομάζουν ένα phablet; Χρειαζόμουν ένα νέο τηλέφωνο για να πάρω πολύ πιο αυτοκόλλητα για δουλειά και να ακολουθήσω τις αγαπημένες μου felines και τους αιλουροειδούς λογαριασμούς στο Instagram.

Εδώ είναι 10 από τους αγαπημένους μου. Νομίζω ότι θα σας αρέσουν πολύ.

Purrs και φιλιά,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Καρτέλας

fidel_cat (9.3k οπαδούς)

Professor_Peachy (44.1k οπαδούς)

oskar_the_blind_cat (75,6k οπαδούς)

idraw_on_cats (20k οπαδούς)

Disneylandcats (14.1k οπαδούς)

Ως γάτα στη βιομηχανία οικιακής ψυχαγωγίας, ακολουθώ αυτόν τον λογαριασμό για να δούμε τι έχουν κάνει οι υπάλληλοι των αιλουροειδών της Disneyland.

venustwofacecat (259k οπαδούς)

guyswithcats (9,8k οπαδούς)

macchacat (106k οπαδούς)

bengal_jack (7.8k οπαδούς)

Cattowncafe (3.9k οπαδούς)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύω ότι αυτή η εγκατάσταση, το Cat Town Cafe, το οποίο βρίσκεται στο κοντινό Oakland, απλά ένα hop, pounce και ένα σπαθί μακριά, είναι η πρώτη καφετέρια της Αμερικής, και όλοι οι κάτοικοι της είναι υιοθετημένοι.

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από το Purina Pro Plan #proplancatpartner. Για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ανάρτησης, ανατρέξτε στην αποποίηση ευθυνών μου.

Σχετικά με το Purina Pro Plan Cat Food

Οι καρτέλες μπορεί να εμφανίζονται αγαπώντας και παιχνιδιάρικα και αστεία και άγνωστα χνουδωτά και παχουλό και πολύ πιο συμπίεση από ένα λαγουδάκι! – Αλλά είναι επίσης ένα ραβδισμένο τέρας. Ο Purina Pro σχεδιάζει τον καυσάει μέσα από το πολυάσχολο πρόγραμμα μοντελοποίησης Kitty.

Εάν ο φίλος σας αιλουροειδών φιλοδοξεί επίσης στο GITTY μοντελοποίηση μεγαλοπρέπειας, δοκιμάστε το Purina Pro Plan. Το ευρύ φάσμα των ξηρών και υγρών τροφίμων και σνακ γάτας, που πωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματα ειδικών κατοικίδιων ζώων, έρχονται σε τρεις ξεχωριστές διατροφικές πλατφόρμες – απολαύστε, φινέτσα και εστίαση – με το καθένα που αναπτύσσεται για να προσφέρει προηγμένη διατροφή για να βοηθήσει το σούπερ σταρ στη γάτα σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.proplan.com και ακολουθήστε το Purina Pro Plan Cat στο Twitter @proplancat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.