May 18, 2024

Dior Vernis Polka Dots Color & Dots Μανικιούρ κιτ για το καλοκαίρι 2016

Ιδανικό τώρα, εγώ σοβαρά δεν μπορώ να βοηθήσω να χαμογελάω κάθε φορά που κοιτάζω κάτω στα νύχια μου.

Έχω αρνητικό χρόνο για τα νύχια μου, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αρχικές νυκτερινές τάξεις, αλλά το νέο Dior Polka Dots Color & Dots Manicure Kits ($ 31 το καθένα, τρεις περιορισμένες έγχρωμες συνδυασμένες συνδυασμένες συνδυασμένες) που μου θυμίζουν τι μπορεί να κάνει ένα διασκεδαστικό μανικιούρ για να φωτίσει τη διάθεσή μου. Κάθε φορά που οδηγώ ή πληκτρολογώ, νιώθω πολύ περισσότερο μαζί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανονικά κάνω τη δική μου ζωγραφική νυχιών και θα κολλήσω σε μερικά κλασικά χρώματα, περιστρέφοντας κάθε δύο εβδομάδες περίπου, αλλά βαρεθείτε από αυτά τα ίδια χρώματα πραγματικά γρήγορα. Έτσι, με αυτές τις polka κουκίδες όχι μόνο παίρνω δύο εκπληκτικές αποχρώσεις της καλύτερης πολωνικής φόρμουλας (imo), υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσουν μαζί – ή μόνο! Εάν δεν μπορείτε να πείτε ήδη, είμαι απολύτως χτυπημένος.

002 κομφετί και 003 plumetis
Στο πλαίσιο της συλλογής καλοκαιρινών κουκίδων του 2016, κάθε κιτ μανικιούρ έρχεται με δύο 0,23-oz. Φιάλες και ένα σέξι εργαλείο διάταξης “Dior”. Το εργαλείο Dotting ήταν επίσης μια ευχάριστη έκπληξη. Τώρα μπορώ εύκολα να αντλήσω και με τα άλλα γυαλιστικά μου.

Οι έγχρωμοι συνδυασμοί – στην κλασική μόδα Dior – είναι κομψά ενδιαφέρουσα. Το αγαπημένο μου είναι 002 κομφετί. Η ελαφριά πορτοκαλί σκιά το κάνει πραγματικά για μένα … και θα το χρησιμοποιήσω μόνο στο εγγύς μέλλον! Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ελαφρύτερο χρώμα που εμφανίζεται στο πιο σκούρο χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Τα βερνίκια του Dior Nail έχουν μια εντυπωσιακή φόρμουλα. Έχουν μια μεσαία συνοχή και εφαρμόζουν αδιαφανή με δύο παλτά χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βούρτσα. Ένας από αυτούς, ο Junon, είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαρθρωτικά στρώματα στη συλλογή μου.

Dior Polka Dots Manicure Kit σε 003 Plumetis
Κιτ μανικιούρ Polka Dots σε 002 κομφετί
Τα κιτ μανικιούρ Polka Dots είναι περιορισμένη έκδοση για το καλοκαίρι του 2016 και διαθέτουν τώρα στο Dior, Sephora και πολλούς μετρητές Dior.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ενδιαφέρον βήμα για το Dior … Αυτά αισθάνονται πολύ πιο φανταστικά από τις κανονικές τους συλλογές. Τι νομίζετε; ενημέρωσέ με!

Να σας δούμε στο επόμενο,

Άννα

Leave a Reply

Your email address will not be published.