May 18, 2024

Το γυμνό ’90s είναι πίσω με το Rosy Brown Tom Ford Ford Lipple Χρώμα Lip σε Negligee

φορώντας το νέο χείλος του Tom Ford στο Negligee ($ 50) στα χείλη μου
Τα χρώματα των χείλη του Tom Ford, στα 50 δολάρια το καθένα – ιερό sh * t – είναι ανασυσκευασμένα ακριβά.

Yup, Redonculous, η διαφημιστική μορφή της φτιαγμένης λέξης. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι οι επαναδιαμορφωμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, νομίζω ότι είναι από τα πιο ξαφνικά, αγωνιζόμενα, αγωνιζόμενα πράγματα στη γραμμή του. Λεία σαν ένα tumbby tum και oh, τόσο άνετα. Επιπλέον, είναι σχεδόν εγκληματικό πόσο χρώμα περιέχουν, και εξασθενίζουν αργά και ομοιόμορφα, πάρα πολύ, όπως οι μυστικιστικές εμφανίσεις μακιγιάζ …

Ως πλευρά, ελπίζω ότι μπορούμε να διατηρήσουμε το γεγονός ότι μόλις αγόρασα ένα νέο σωλήνα του Sable Smoke ένα μυστικό, επειδή ο El Hub θα ήταν πιθανώς freak. Ευλογεί από την καρδιά του, αλλά σκέφτεται ότι πληρώνει μια δεκάρα πολύ περισσότερα από $ 10 είναι πάρα πολύ για να πληρώσει για ένα μπλουζάκι, οπότε έχω μια αρκετά καλή ιδέα τι θα σκεφτεί ένα κραγιόν $ 50.

Μέχρι αυτή την εβδομάδα, ο καπνός Sable ήταν το TF Nude Jam, αλλά υπάρχει ένα νέο γυμνό στην πόλη, το προκλητικά ονομάζεται negligee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Tom ford χείλη χρώμα σε negligee

Μια νέα σκιά που έρχεται σύντομα για πτώση, είναι ο Tom’s παίρνει ένα σύγχρονο γυμνό χείλος χρώμα, και το είδος του negligee είναι απολύτως εντάξει να φορέσει κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλη την πόλη.

Σε αντίθεση με πολλά από τα γυμνά χείλη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια – όπως τα ανοιχτά ροκανίδια και μαλακά ροζ μπελάκια – negligee είναι πλουσιότερη, βαθύτερη και πιο σκούρα.

Και καφέ. Που φαίνεται πολύ ’90 σε μένα, όχι μόνο.

Είναι πολύ περισσότερο από ένα ροζ καφέ, φωτεινότερο και πολύ πιο λαμπερό από τα παλιά καφέ κραγιόν από την πλάτη την ημέρα.

Σε σύγκριση με εκείνη τη συνέντευξη με τους καφέ βαμπίρ, αυτό φαίνεται μαλακότερο, πιο γλυκό και κανονικά λιγότερο σκληρό. Στους όρους βαμπίρ … Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι έχει λιγότερη δάγκωμα.

Χαχα. Συγνώμη.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Είμαι στο αεροδρόμιο που περιμένει την πτήση μου! Μάντεψε? Οι καρτέλες ζήτησαν από τη γυναίκα στην πύλη αν μπορούσε να αναβαθμιστεί στην πρώτη τάξη.

Μεγάλη έκπληξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.