May 18, 2024
Uncategorized

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 469

Τα μουστάκια, τα αυτιά, τα tums, οι ουρές καθώς και οι Haunches παίρνουν πάντα την αγάπη γυναίκα αιλουροειδών, ωστόσο πιστεύω ότι τα φασόλια που αξίζουν περισσότερη προσοχή.

Αν χρησιμοποιείτε ήδη το επίσημο σας Crazy Capy Cap Woman, καλώς ήρθατε! Πιθανότατα θα καταλάβετε τι μιλάω, ωστόσο, αν δεν είστε / όχι, επιτρέψτε μου να παρατείνω ένα θερμό καλωσόρισμα στη γη των CCLS!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερον από όλα, καταλαβαίνετε ακριβώς πώς τα πόδια του αιλουριού έχουν αυτά τα μαλακά μαξιλάρια, έτσι; Με το λίπος στο κέντρο στο κέντρο, που περιβάλλεται από τα τέσσερα μαξιλάρια κάτω από τα νύχια τους; Λοιπόν, σε χαλαρωτικό CCL Convo, αυτά αναφέρονται ως “φασόλια toe”, καθώς και mathinks είναι υπέροχοι.

Υπάρχει ένα υποσύνολο της τρελής γειτονιάς γυναίκας γάτα που είναι ο τύπος που έχει καταναλωθεί μαζί τους (από τη γνώση εργασίας μου!), Καθώς μπορώ να δω γιατί, αφού τα φασόλια είναι τα καλύτερα.

Τώρα που οι καρτέλες είναι, ξέρετε, στο ώριμο στάδιο της ζωής του γατάκι, τα φασόλια του … καλά, δεν θα το τηλεφωνήσω στις ρυτίδες. Θα τα τηλεφωνήσω σε αυτά “Γραμμές εμπειρίας”. Τα φασόλια του Toe έχουν περισσότερες γραμμές εμπειρίας από ό, τι χρησιμοποιήθηκαν, καθώς και τα φασόλια του δεν είναι τόσο λαμπερά όσο όταν ήταν. Ωστόσο, είμαι ακόμα; τους. Είναι κομψό καθώς και γλυκιά, καθώς και κάθε φορά που τα αγγίζω, οι καρτέλες με ρίχνουν σκιά, σαν να λένε, “κυρία, δεν είναι υγιές να είναι τόσο στα πόδια μου. Πάρτε μια ζωή! ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μου αρέσει να φαντάζομαι – καθώς και αυτό θα πάει στο θόρυβο τόσο τρελός κυρία αιλουροειδών, ωστόσο δεν με νοιάζει – καρτέλες ως ένα μικρό γατάκι (δεν τον ικανοποιούσα μέχρι να ήταν ήδη ένας ή δύο), nuzzling τη μαμά του Τροφοδοσία καθώς και πιέζοντας τα φασόλια του μικρού δαχτυλιδιού ενάντια στην κοιλιά της.

Ερώω ακριβώς πώς αισθάνεται όταν πηδάει πάνω στην αγκαλιά μου. Κάνετε τα φασόλια του toe προτιμούν την αίσθηση των μαλακών ιδρώτων σε γρατσουνιές τζιν;

Ερώω ακριβώς το πόσο ευαίσθητα είναι τα φασόλια του ποδιού. Όπως, όταν περπατά κάτω το πρωί καθώς και τα φασόλια του toe αγγίζουν τα ψυχικά πλακάκια, είναι τρομακτικό; Ή όταν πηδάει μαζί μου, πηγαίνει “ah …” όταν τα φασόλια του toe αγγίζουν την μαλακή κουβέρτα; Πιστεύω ότι το κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο χρώμα είναι τα φασόλια της γάτας σας, καθώς και τι μοιάζουν; Είναι ομαλά, ή το γατάκι σας έχει γραμμές εμπειρίας όπως οι καρτέλες;

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.