May 18, 2024

Για εξέταση στη λίστα των εμπορευματοκιβωτίων σας: το θέρετρο Terranea καθώς και το Spa Health στο Rancho Palos Verdes, Καλιφόρνια

για να δανειστεί μια φράση από το Liz Lemon, “Θέλω να πάω εκεί …”
Λέξεις συμβουλών: Πάρτε μόνο τα νύχια σας στο θέρετρο Terranea καθώς και το σπα της υγείας στο Sunny Rancho Palos Verdes, Καλιφόρνια αν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να αποφύγετε να κάνετε την εκστρατεία που αντιμετωπίζει ολόκληρη την ώρα.

Ahh …
Κατά τη διάρκεια της Μάνης / Pedi χθες, ένιωσα ότι τα οστά μου έγιναν από μαλακό τυρί. Ήμουν τόσο απογοητευμένος που ίσως να κρατήσω το κεφάλι μου επάνω (έκανα πραγματικά αυτό το κεφάλι να ανακαλύψει κάτι μερικές φορές).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα είναι χαλαρό …

Το Spa Terranea Health είναι όπου πηγαίνετε όταν θέλετε μια εμπειρία γοητείας.

Σίγουρα δεν είχα κάτι που θα έκανα καθημερινά (ή εβδομάδα ή μήνα), ή όταν ήθελα μόνο έναν εμπειρογνώμονα για να χτυπήσω κάποια βαφή στα πόδια μου με αποτελεσματικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Είναι πολύ περισσότερο από ένα ειδικό πράγμα εκδήλωσης, αφού μαζί με το τυπικό spa spa υγείας, καθώς και τη στίλβωση, να πάρετε επίσης ένα απολεπιστήριο, μια λαμπρότερη μάσκα, ένα μασάζ καθώς και πολλά λεπτά με τα χέρια σας καθώς και τα πόδια που αγκιστοποιούν Σε αυτά τα ουράνια θερμαινόμενα γάντια που επιθυμώ να φορέσω όλη την ώρα.

Ολα. Ο. Χρόνος.

Αλλά το προτιμώμενο μέρος μου ήταν η καρέκλα πεντικιούρ.

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! Αν ήμουν μια εκκεντρική κληρονόμος (σε αντίθεση με την απλώς εκκεντρική), θα ήθελα ένα ολόκληρο χώρο του ιερού κτήματός μου / γάτας αφιερωμένο στη χαλάρωση, με μία από αυτές τις καρέκλες στη μέση καθώς και μια σημαντική τηλεόραση, πάνω στο οποίο εγώ θα δούμε το Bravo ενώ τρώει veggie πίτσα.

Hey, Boo, Haaay!
Η δράση τζακούζι στα πόδια μου; Τοσο καλα. Θα μπορούσα να κοιμηθώ καλύτερα εκεί.

Τα μόνα πράγματα που με κρατάς ξύπνιος ήταν το γαϊδουράγκαθο τυριού στα τακούνια μου, καθώς και ο Janine, ο μανικιούρ που έκανε τα νύχια μου.

Ανακάλυψα πολλά συναρπαστικά πράγματα από τη Janine εκείνη την ημέρα. πράγματα όπως…

Η καλύτερη μέθοδος για την επιφάνεια ενός μεγάλου Mani / Pedi είναι με ένα ποτήρι σαμπάνια

Μπορείτε να ανακαλύψετε συνήθως τα ρούχα zella βαθιά με έκπτωση στα καταστήματα Rack Nordstrom

Όταν κλείσετε ένα μασάζ σπα υγείας με ένα ξενοδοχείο, ζητήστε από τον Υγείας Spa Receptionist για τον καλύτερο τεχνικό στο προσωπικό (στο Terranea, Janine προτείνει τον Ιωσήφ για μασάζ)

Εάν έχετε στεγνό δέρμα, η υγεία Spa Technologies Laminaria Oil είναι το ISH!

Η χρέωση είναι $ 75 για ένα 5λεπτο Pacific Breeze Mani καθώς και $ 95 για 60 λεπτά Pacific Breeze Pedi (δείτε τη συνολική καταχώριση του κόστους εδώ).

Ναι, αυτό είναι υψηλό. Ωστόσο, wow.

Ουάου.

Εάν κάνετε κράτηση σε μια θεραπεία με νυχιού 60 λεπτών (ή το Mani / Pedi Combo), θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλες τις ημέρες πρόσβασης στις άλλες εγκαταστάσεις της Spa, οι οποίες περιλαμβάνουν σάουνες, εσωτερικό / εξωτερικό σαλόνι με σνακ καθώς και ποτά , ένα τζακούζι καθώς και μια πισίνα κλωτσιά με εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Μιλήστε για μια συνταγή για μια εξαιρετική μέρα.

Ωρα για πισίνα!
Το εξωτερικό σαλόνι καθώς και το τζακούζι
Το εξωτερικό του σαλόνι
Μέσα στο σαλόνι
Το δωμάτιο πεντικιούρ
Είναι επίσης οι στυλίστες στο χέρι αν θέλετε να πάρετε τα μαλλιά σας
Βερνίκια νυχιών – Essie καθώς και Opi
Επιλέξαμε το OPI το προσωπικό μου πίδακα

Μπορείτε να συνηθίσετε μια επίσκεψη στο Internet ή καλώντας (310) 265-2740.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα 430 μίλια από το Novato, Terranea (100 Teranea, Rancho Palos Verdes, Καλιφόρνια 90275) είναι λίγο έξω από τη μέθοδο για μένα, ωστόσο σας λέω τι – αυτό είναι ένα μεγάλο πράγμα! Θα ήθελα να πάω πολύ πιο συχνά αν ζούσα πιο κοντά.

Bliss, Babe. Pure Bliss …
Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.