May 18, 2024
Uncategorized

Το δέρμα του άλλου καθαρίζει τώρα;

Καθαρίω τώρα! Εκτός από το “καθαρισμό”, δεν μιλώ για την ταινία όπου οι άνθρωποι don μάσκες καθώς και κατέληξε να είναι τρελός δολοφόνοι για μια νύχτα. Μιλώντας για το δέρμα μου να σπάγει, Α.Κ.Α καθαρισμό, αφού άρχισα να χρησιμοποιώ ένα ανθεκτικό τόνερ γλυκολικού οξέος περίπου ένα μήνα πίσω (τα προηγμένα μαξιλάρια 10% από το Beauyyrx, $ 70).

Λίγο πριν το νέο έτος έλασης γύρω, αποφάσισα ότι θα πάρω τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός μου σε τροχιά (τέλος). Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ αντηλιακά καθημερινά για άλλη μια φορά (ξέρω!), Πίνετε μεγάλες προσφορές νερού, καθώς και ενσωματώστε έναν όξινο γραφίτη στη ρουτίνα μου, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνησα με αυτά τα μαξιλάρια καθώς και τα χρησιμοποίησα κάθε μέρα για ένα μήνα, καθώς και τώρα το δέρμα μου σπάει.

Κανονικά, όταν πηγαίνω μόνο για τη συνήθη επιχείρησή μου, θα πάρω μερικές φορές ένα zit ακριβώς εδώ ή εκεί, ωστόσο ήταν μια στιγμή από τότε που μια ολόκληρη καλλιέργεια σπυριών bit έδειξε όσο το πάρτι … υποθέτω ότι είναι από τότε Το γλυκολικό οξύ αυξάνεται ο κύκλος εργασιών του δέρματος καθώς και η εκκαθάριση των υλικών που κολλήθηκαν στους πόρους μου.

Αυτό μου συνέβη πριν, όταν έχω προσθέσει ένα ανθεκτικό προϊόν απολέπισης στο μείγμα. Υπάρχει μια περίοδος όταν ξεσπάω για λίγο, όμως τότε το δέρμα μου συνήθως καθαρίζει μετά από περίπου έξι εβδομάδες (ελπίζουμε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Χρειάζεται συνήθως λίγο … κοιτάζω το μέτωπό μου, καθώς αναρωτιέμαι, “πότε θα τελειώσει!” ” Χορηγήθηκε, αυτό δεν είναι ένα από τα χειρότερα breakouts που είχα (στο κολλέγιο όταν είχα πραγματικά κακή ορμονική ακμή, πήγα με έναν γύρο Accutane, καθώς και το καθαρισμό ήταν έντονο), καθώς και εγώ δεν το κάνω Πιστέψτε ότι είναι αξιοσημείωτο από περισσότερα από λίγα πόδια μακριά, ωστόσο μπορώ σίγουρα να δω την ανώμαλα υφή, ιδιαίτερα όταν κοιτάζω τον εαυτό μου σε εικόνες.

Μέχρι να περάσει, δεν χρησιμοποιώ πρόσθετα δροσιστικά συμπληρώματα σε συγκεκριμένες περιοχές, καθώς θα είμαι επιπλέον μεγάλη για την εφαρμογή μιας κρέμας ακμής τα πρωινά καθώς και τη νύχτα (ορκίζομαι από την Kate Somerville Anti Bac εκκαθάριση λοσιόν με υπεροξείδιο βενζοϋλίου).

Εν πάση περιπτώσει, αναρωτιόμουν αν έχετε βιώσει ποτέ ένα καθαρισμό του δέρματος πριν, ή αν συμβεί να καθαρίσετε τώρα. Μείνετε δυνατός, φίλος! Αυτό επίσης θα περάσει.

Τουλάχιστον αυτό είναι που κρατώ τον εαυτό μου …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Happy Worldwide Women’s Day! ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.