May 18, 2024
Uncategorized

Σαπούνι & δόξα σέξι μητέρα pucker χείλη χείλος γυαλάδα πονάει τόσο καλά

Zing! Ξεχάστε τον καφέ. Αυτά τα plumping $ 10 σαπούνι & δόξα σέξι μητέρα pucker χείλη γλωσσών θα σας ξυπνήσουν πραγματικά.
Sexy Mother Pucker, Shakin ‘αυτό @ss! Shakin ‘αυτό @ss! Shakin ‘αυτό @ss!

Χαχα! Λατρεύω ότι το τραγούδι του πρίγκιπα και με ένα όνομα σαν σέξι μητέρα pucker, ξέρετε ότι έπρεπε να πάω εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχα. Προς την.

Αστείο πράγμα είναι, κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι, σκέφτομαι πάντα: “Γιατί αυτοί οι άνθρωποι φωνάζουν σε μένα να κουνήσω το άκρο μου;” Αν και, υποθέτω αν υπήρχε τίποτα για να πάρει πραγματικά πυροβόλη επάνω, θα ήταν κούνημα …

Χάσμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Εντάξει, τόσο τυπικά με τα γυαλιστερά γυαλιά, περιμένετε λίγο, ya ξέρει, τσούξιμο, ή ίσως ακόμη και ένα μικρό τσίμπημα, αλλά oh, το gawwww μου, αισθάνομαι σαν να φεύγω με μια κυψέλη για τα πρώτα δύο λεπτά μετά την εφαρμογή μου αυτά τα. Σοβαρά.

Λοιπόν, σχεδόν.

Και τα χείλη μου (ειδικά το κάτω χείλος μου, για κάποιο λόγο) πραγματικά φαίνονται παχουλός και στρέφονται. Θέλω να πω, δεν είναι πραγματικές νοικοκυρές του Orange County Lips Caliber, αλλά δηλώνομαι απολύτως μια διαφορά.

Χαμογελάστε μέσα από το τσίμπημα! Φοράω τη σκιά τριαντάφυλλο & λάμψη, από το δρόμο.
Οι σέξι μητέρες puckers είναι $ 10 το καθένα, μη κολλώδη και έρχονται σε πέντε χρώματα, και τα δύο προσπάθησα, Candy Queen και Rose & Shine, είναι τόσο καθαρή που πολύ περισσότερο ή λιγότερο φαίνονται τα ίδια στα χείλη μου.

Ω, και μυρίζουν και δοκιμάζουν έντονα από καφέ ζάχαρη … αλλά δεν το παρατηρώ πραγματικά το μισό χρόνο επειδή είμαι πολύ απασχολημένος να μιλάω τον εαυτό μου μέσα από το έντονο τσούξιμο.

Ως βραχυπρόθεσμος χείλος, ναι, δουλεύουν, αλλά είμαι ένας wimp, έτσι δεν είμαι σίγουρος πόσο συχνά θα τα φορέσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είστε περίεργοι (ή, ίσως, ένα glutton για τιμωρία), μπορείτε να βρείτε τα σέξι μητέρες με το υπόλοιπο της γραμμής σαπουνιού και δόξας στα φαρμακεία, το στόχο και το Ulta.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.