May 18, 2024

Το Clinique Lash Power Feathering Mascara δεν είναι για τα πουλιά, αλλά για τους άλλους που τους αρέσει ένα φτερωτό περιθώριο

φορώντας το νέο Clinique Lash Power Mascara ($ 17.50)
Η λέξη, “Feathering”, στη νέα μάσκα, η Mascara της Clinique Mascara με κάνει να σκεφτώ τα πουλιά. και τα πουλιά με κάνουν να σκεφτώ τις τρωκτικές. Επειδή αυτό είναι αυτό που είναι. Τσιμπήματα.

Clinique Lash Power Feathering Μάσκαρα σε μαύρο Onyx, $ 17.50
Ω, είμαι απλώς chranky επειδή τα πουλιά γειτονιάς ξεκλειδώθηκαν εντελώς τα ραπανάκια μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπληρώνω δύο μεγάλους φυτευτές με σπόρους ραπανάκι (εν μέρει επειδή αναπτύσσονται για να συγκομιδή σε 25-30 ημέρες, το οποίο είναι γρήγορο, και εν μέρει επειδή το El Hub και τους αρέσει σε σαλάτες), και μόλις άρχισαν να βλαστούν τα πιο χαριτωμένα, τα μικρότερα Μικρά φύλλα (aww!), τα πτηνά γειτονιάς απλώς έσβησαν χωρίς καμία σχέση για την ατζέντα της άνοιξης φύτευσης.

Έχουν μασήσει τα βλαστάρια, καταστρέφοντας κάθε τελευταίο ένα από αυτά, μέχρις ότου όλα που παρέμειναν ήταν μερικά θλιβερή nubs που δεν θα επιβιώσουν.

SOOOOO … Δεν υπάρχουν ραπανάκια για την ωραία κυρία που, παρεμπιπτόντως, διατηρεί τον τροφοδότη πουλιών στο κατάστρωμα γεμάτο ανά πάσα στιγμή με yummy birdseed.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Οχι. Δεν υπάρχουν ραπανάκια. Ούτε ένα.

Εν πάση περιπτώσει … # Άνδρη. Σε μάσκαρα.

Ήθελα να δοκιμάσω τη νέα μάσκαρα φτερά της Clinique Feathering Mascara κυρίως λόγω της διαφυγής μάρκετινγκ, η οποία υπόσχεται το μήκος “Out-to-through”, και να είναι ένα hoarder μάσκαρα, που με ενθουσιάζει πολύ.

Το Lash Power υπόσχεται επίσης μια φτερά μαλακή εμφάνιση βλεφαρίδας που διαρκεί 12 ώρες χωρίς μουντζούρες και να είναι εύκολο να αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας ζεστό νερό.

Μετά από μια εβδομάδα δοκιμής, η ετυμηγορία μου είναι μέσα. Στην εξουσία βλεφαρίδας, νομίζω ότι το περιθώριο μου φαίνεται απαλό φτερό. Η εξουσία Lash κάνει μια καταπληκτική δουλειά του χωρισμού και της διατήρησης μιας καμπύλης. Τείνει να νικήσει λίγο αν πάω πέρα ​​από το τρελό με το στρώμα – κάνει στρώμα εξαιρετικά καλά, χωρίς καμία συσσώρευση ή εξειδίκευση – αλλά εκτός από αυτό, είναι αρκετά ανθεκτικό υλικό, και πραγματικά ξεπλύνετε εύκολα με το κανονικό καθαριστικό προσώπου μου και ζεστό νερό, το οποίο είναι βολικό.

Όσο για το smudging, εφ ‘όσον δεν τρίβομαι ή futz με τα μάτια μου, δεν το κάνει.

Πριν (αριστερά) και μετά από δύο στρώσεις ισχύος (δεξιά)
Buuuut, δεν γνωρίζω τις αξιώσεις “out-to-to-to”. Που μπορεί να είναι ένα τέντωμα. (Ha! Χάρη στη λίστα.)

Βλέπω μια μικρή διαφορά σε μήκος, αλλά σίγουρα δεν είναι δραματική. Που κάνει την εξουσία να τροφοδοτείται περισσότερο από μια “Κυριακή Mascara Mascara” για μένα.

Φυσικά, αγαπώ το πρωί της Κυριακής το πρωί, έτσι υπάρχει αυτό.

Νομίζω ότι είναι μια σταθερή καθημερινή μάσκαρα, ειδικά αν σας αρέσουν οι φτερωτές βλεφαρίδες με λίγο επιπλέον μήκος και ανελκυστήρα, αλλά πιθανότατα δεν θα ικανοποιήσει κάποιον εθισμένο στο δραματικό δράμα. Καλύτερα για κορίτσια / παιδιά που αναζητούν χωρισμένες, μαλακές, φυσικές βλεφαρίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Lash Power είναι διαθέσιμο τώρα σε δύο αποχρώσεις, μαύρο Onyx, το οποίο είναι αυτό που φοράω και σκοτεινή σοκολάτα. Μπορείτε να το βρείτε τώρα στους μετρητές Clinique και στο διαδίκτυο στο Clinique.com.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.