May 6, 2024
Uncategorized

Το καλύτερο σε έφεση από την εκκίνηση, νοί. 1: Diego Dalla Palma

Εάν έπρεπε να με ρωτήσετε ποια μάρκα προσφυγής πρέπει να ελέγξετε πρώτα στο επόμενο ταξίδι σας στην Ιταλία, χωρίς αμφιβολία, θα σας δείξω προς την κατεύθυνση του Diego Dalla Palma.

Λοιπόν, σκεφτόμουν γι ‘αυτό, θα ρωτούσα πραγματικά για το γούστο και τον προϋπολογισμό σας πρώτα, αλλά με βάση την προσωπική μου γεύση, που θα ήταν απολύτως η απάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Diego Dalla Palma είναι ένας δημοφιλής ιταλός καλλιτέχνης μακιγιάζ που ξεκίνησε τη δική του σειρά καλλυντικών στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Μετά την εκκίνηση ως επαγγελματική γραμμή, έχει σιγά-σιγά αλλά σίγουρα προχωρήσει σε ένα mainstream high-end μάρκα που μπορεί να βρεθεί σε πολλά Profumerie (καταστήματα ομορφιάς) και πολυκαταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Το τεράστιο φάσμα της Diego Dalla Palma περιλαμβάνει τα πάντα από μακιγιάζ μέχρι το δέρμα και την περιποίηση των μαλλιών, που είμαι βέβαιος ότι μπορεί να είναι λίγο συντριπτική για κάποιον που εξερευνά το μάρκα για πρώτη φορά. Έτσι, σε περίπτωση που βρεθείτε ποτέ μπροστά στην οθόνη Mammoth του DDP και δεν έχετε καμία ένδειξη Πού να ξεκινήσετε, σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τα πέντε αγαπημένα μου προϊόντα της στιγμής.

Σκόνη ρουζ σε 13 πορτοκαλί ροδάκινο (€ 27,90 / $ 30.30)

Εκτός από το ουσιαστικά άχρηστο βούρτσα (εκτός αν έχετε μια ανιψιά ή κόρη, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα ξέρει πώς να το θέσει σε καλή χρήση), αγαπώ τα πάντα για αυτό το ματ κοκκινωπό. Είναι η καλύτερη σκιά ροδάκινο. έχει μόνο το ιδανικό ποσό χρωστικής (καθώς δεν είναι πολύ καθαρή ούτε τρελός χρωματισμένος). Μια ομαλή, λεπτή αλεσμένη υφή και τρομερά ώρα φθοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

2 W.W. Μετασχηματιστική βάση (€ 33,90 / $ 36,80)

Σχετικά με αυτό το ίδρυμα, επιτρέψτε μου να πάρω το όχι τόσο καλό από το δρόμο πρώτα. Α) Έχει ένα ξεχωριστό floral άρωμα που δεν είμαι μεγάλος οπαδός του, αλλά θεωρώντας ότι διαχέεται σε λίγα λεπτά, μπορώ προσωπικά να ζήσω μαζί του. Β) Όπως συμβαίνει με πολλά (αν όχι όλα) τα Ιταλικά Ιδρύματα, η περιοχή σκιάς δεν ασχολείται με τους πιο ήχους του δερμάτινου δέρματος.

ΕΝΤΑΞΕΙ Εγινε. Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που αγαπώ για αυτό το προϊόν.

Κοιτάξτε τη συσκευασία! Αυτός ο κομψός πλαστικός σωλήνας με την εξαιρετικά αποδοτική αντλία του ενσαρκώνει τέλεια την ουσία του στιλ του Μιλάνου. Είναι λειτουργικό και υποτιμητικά κομψό. Δεν είναι λαμπρό; Νομίζω ότι είναι απολύτως, αλλά σε περίπτωση που δεν δίνετε δύο τσιμπήματα για τη συσκευασία, θα χαρείτε να γνωρίζετε ότι αυτό που είναι εσωτερικό είναι ακόμα καλύτερο.

Παρ ‘ Δεν είναι υπερβολικά ματ, δεν βυθίζεται σε πόρους και δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές ή τα στεγνά έμπλαστρα. Μοιάζει ακριβώς με το δέρμα σας – καλά, μια τελειοποιημένη έκδοση του.

Χειροποίητο μολύβι σε 87 πορτοκαλί (€ 18.90 / $ 20.50)

Και το βραβείο για το μακρύτερο μολύβι χείλους στον κόσμο πηγαίνει να πάλεις … Diego Dalla Palma !!! * Εισάγετε πλήθος Cheers και χειροκρότημα *

Σοβαρά, όμως, δεν έχω δει ποτέ κανένα άλλο μολύβι που καιρό (εκτός από τα μολύβια των ματιών από την ίδια μάρκα). Είναι 7 ίντσες καλοσύνης! Και κατά τη γνώμη μου, ο τύπος είναι spot-on. Είναι αρκετά σταθερή για να δημιουργήσει ένα τέλεια αιχμηρό περίγραμμα αλλά όχι τόσο άκαμπτο ότι πονάει όταν το εφαρμόζετε όλα τα χείλη.

Παλέτα περιγράμματος (€ 35 / $ 38)

Ιδού η πιο πρόσφατη απόκτηση DDP! Δεν είναι ένα beaut; Διαθέτει δύο αποχρώσεις περιγράμματος, ένα highlighter, ένα blush / bronzer και μια κίτρινη σκόνη που έχει γίνει γρήγορα το αγαπημένο μου σε όλη την ώρα για να ρυθμίσετε την περιοχή κάτω των ματιών. Είναι τόσο κρεμώδες ότι δεν τονίζει την ξηρότητα που έχω βιώσει πρόσφατα και ο κίτρινος τόνος του κάνει μια καταπληκτική δουλειά να με κάνει να δούμε σαν να κοιμήθηκα μερικές επιπλέον ώρες.

Οι σκόνες περιγράμματος έχουν την καλύτερη ποσότητα δροσιάς για να προσομοιώσουν τις φυσικές σκιές στο πρόσωπο, ενώ το κοκκινωπό / bronzer είναι βέλτιστο για να ζεσταθεί λεπτομερώς την επιδερμίδα. Η μόνη σκόνη που βρίσκω λίγο άχρηστο είναι ο ισχυριστής, καθώς δεν τονίζει πραγματικά πολλά, για να είμαι ειλικρινής. Συχνά το αναμιγνύω με την κίτρινη σκόνη και το χρησιμοποιώ κάτω από τα μάτια, αλλά όλα καθόλου, είναι αρκετά υπόκειτο.

Γέντα φρυδιών (18,90 € / $ 20.50)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το Clear Brow Gel του Diego Dalla Palma, κάθε μέρα είναι μια καλή μέρα φρύδι. (Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εάν δεν υπάρχει, πρέπει να είναι απολύτως εκεί!). Κρατάει τα φρύδια σας στη θέση τους χωρίς να τους κάνει να φαίνονται τραγανά ή πολύ λαμπερά.

Διασκεδαστικό γεγονός: σιγά-σιγά πιέζοντας και τραβώντας το ραβδί μέσα στο καθαρό σωλήνα δημιουργεί ένα mesMerizing φαινόμενο λαμπτήρα λάβα.

Εάν είστε ένα ατρόμητο πλάσμα που του αρέσει τα ψώνια για το προϊόν έκκλησης που προκαλεί αόρατο, μπορείτε να αγοράσετε το Diego Dalla Palma στο Amazon, αλλά οι τιμές είναι κάπως φουσκωμένες. Εάν ζείτε στην πλευρά μου του Ατλαντικού (σε χώρα της ΕΕ), μπορείτε επίσης να το αγοράσετε απευθείας στο Diegodallapalma.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.