May 19, 2024

Εύκολο καθημερινό στυλ μαλλιών για τις ημέρες κατοικίδιων ζώων του καλοκαιριού, την ημέρα 4: Παρασκευή διασκέδαση κουλουράκια

και για πολλά περισσότερα θερμοσίφωνες στυλ μαλλιών για τις ημέρες κατοικίδιων ζώων του καλοκαιριού, ελέγξτε έξω …

Ημέρα 1: Το υφασμένο θαύμα

Ημέρα 2: υφή, κούμπωμα κύματα

Ημέρα 3: Wash-and-We Wow

Εντάξει, είμαι εφίδρωση πίσω από τα γόνατά μου και ανάμεσα στα δάχτυλα μου ιδανικά τώρα … Ξύπνησα σήμερα το πρωί στο δεύτερο ημερήσιο-αποξηραμένο με αέρα μαλλιά-κεφάλι μαλλιά και η ζελή θερμότητα (σήμερα στη δεκαετία του ’90, και δεν έχουμε αέρα Κλιματισμός), που με άφησε με τις ακόλουθες επιλογές για τη ζωή της καλύτερης ζωής μου σε μια καυτή μέρα όπως σήμερα: 1) να το ρίξει σε ένα υψηλό πόνι (βαρετό), 2) σκίουρος κάτω από ένα καπέλο (που είναι μεγάλη για την προστασία από τον ήλιο , αλλά ο άνθρωπος … τα καπέλα με κάνουν να ιδρώτα τόσο πολύ.), ή 3) διασκέδαση να το βγάλει.

Θέλετε να μαντέψετε ποια επιλογή πήγα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθω ότι τα κουλουράκια είχαν μια mega στιγμή λίγα χρόνια πίσω με όλη την τάση του κουλούρι κάλτσα, αλλά είμαι ακόμα εδώ για αυτούς με σημαντικό τρόπο. Είναι ένα εύκολο χτένισμα για μια καλοκαιρινή Παρασκευή επειδή μπορείτε να δείτε τόσο κομψό και να γίνει είτε ως βρώμικο και ανατραπεί ως ya παρακαλώ! Κάνετε ένα ενιαίο κουλούρι, ή διπλό τη διασκέδαση με δύο. Κρατήστε το απλό, ή το jooj it με τα κομψά ολλανδικά πλεξούδες (όπως το κάνω εδώ). Είναι εκπληκτικά ευπροσάρμοστο.

Τα σημερινά διασκεδαστικά κουλουράκια είναι / είναι το τελευταίο από τα θερμικά καλοκαιρινά στυλ μαλλιών που είχα προγραμματίσει για αυτή την εβδομάδα και χτίστηκαν την πλυντήριο και τη φθορά της ημέρας 3.

Για άλλη μια φορά, εγώ oribe’d το …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ο ξηρός σπρέι κλωστοϋφαντουργίας είναι ένα παλιό αγαπημένο μου (μου αρέσει να κρατώ ένα αντίγραφο ασφαλείας στο χέρι), αλλά το μυστικό ψεκασμό restyling είναι νέο για μένα. Το ψεκάστε σε δεύτερη ημέρα (ή τρίτη ή τέταρτη μέρα, για αυτό το θέμα) και επανενεργοποιεί ό, τι το προϊόν στυλ έχετε στα μαλλιά σας από την προηγούμενη ημέρα. Έχει επίσης προστατευτικά υπεριωδών και θερμότητας για να προστατεύσει τα μαλλιά σας εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ζεστά εργαλεία.

Ας ετοιμαστούμε να βάλουμε τη διασκέδαση στο ‘Ze Bun …

1. Διορθώστε την επίπεδη με ξηρό σαμπουάν

Ψεκάστε ένα στεγνό σαμπουάν ή κλωστοϋφαντουργία ψεκασμού μέσω των μαλλιών σας, συγκεντρώνοντας τις ρίζες, για να σηκώσετε το στυλ δεύτερης ημέρας.

Εάν τα σκέλη σας κρατούν καλύτερα κουλουράκια όταν έχουν κάποια τρίψιμο σε αυτά, τότε επίσης ψεκάστε τα μαλλιά σας ελαφρά στο μέσο άξονα και τα άκρα.

2. Ομίχλη με ένα ψεκασμό επανενεργοποίησης, στη συνέχεια χωρίστε σε δύο τμήματα

Αναζωογονήστε τα προϊόντα Styling που βρίσκονται στα μαλλιά σας από την προηγούμενη μέρα με την ομίχλη ενός ψεκασμού ενεργοποίησης όπως το MyStify από το μέσο άξονα στα άκρα και στη συνέχεια διαχωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα, ιδανικά κάτω από τη μέση.

3. Braid, στη συνέχεια Bun

Εργασία με ένα τμήμα κάθε φορά, πλένετε ένα μικρό ολλανδικό ή γαλλικό πλεξούδα στα κτυπήματα και το στέμμα σας, και στη συνέχεια συγκεντρώστε τα μαλλιά σας σε ένα υψηλό πόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στρίψτε σε ένα κουλούρι και ασφαλίστε το με καρφίτσες μαλλιών. Κάντε το τόσο καθαρό ή όσο το βρώμικο όπως θα θέλατε!

4. Έχετε κάποια καλοκαιρινή διασκέδαση σε αυτά τα κουλουράκια!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.