May 18, 2024

Σύμφωνα με τα ημερολόγια μακιγιάζ Mayan, η συλλογή καλοκαιρινής ηλικίας Santigolden είναι σωστή στην ώρα

το νέο Smashbox Santigolden ηλικίας συλλογή ματιών Σκιά ματιών στην Αποκάλυψη τώρα (αριστερά) και τη Γη, όπως το γνωρίζουμε (δεξιά), $ 36 το καθένα
Shout-out στους Μάγια, yo! Τα φτερωτά φίδια, jaguars, πυραμίδες και χρυσά δαχτυλίδια – ξέρετε, το συνηθισμένο ναύλο Sephora.

Νιώθω ότι η συλλογή ηλικίας Santigolden 7 τεμαχίων είναι περίπου δύο χρόνια αργά, αλλά hey, δεν διαμαρτύρονται καθόλου. Χαίρομαι που η τελευταία πρόβλεψη του Doomsday ήταν μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 7-τεμάχιο Smashbox Santigolden Age Collection …
Νέα για το καλοκαίρι από το Smashbox, την απελευθέρωση, μια συνεργασία με τον αμερικανικό τραγουδιστή / Sontigold Santigold, το είδος του Mayan Αποκαλυπτικό θέμα. Διαθέτει δύο παλέτες σκιά ματιών, το οποίο ο Smashbox αναφέρεται ως κολάζ ματιών. Δύο διπλού τελικού ματιού. δύο γυαλιστερά χείλη. και ένα κραγιόν … Μέσα σε ένα δαχτυλίδι!

Δεν είχα ακούσει για τον Σαντγκόλο πριν από αυτή τη συλλογή, γι ‘αυτό την κοίταξα στο YouTube …

Μερικά αρκετά πιασάρικα πράγματα! είδος μου θυμίζει ένα li’l του M.I.A.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αρχικά σκέφτηκα ότι τα χρώματα στην εκτόξευση περιορισμένης έκδοσης φαινόταν παντού πάνω από τη θέση, αλλά μετά από στενότερη επιθεώρηση, νομίζω ότι βλέπω πώς τα κομμάτια ταιριάζουν.

Υπάρχει μια δέσμη των φωτεινών ish χρώματα – μπλουζ, χόρτα, πορτοκάλια και κιτρινωπούς χρυσούς – που συγκρατούνται από ουδετερούς (καφέ, μαύρο και μπεζ).

Νομίζω ότι είναι σίγουρα μια συλλογή για κορίτσια / παιδιά που έχουν ένα “κανένα φόβο!” Outlook στο φόρτωμα χρώματος.

Το διπλό άκρο απεριόριστες γραμμές σε αζουρίτη δεν είναι ποτέ λάθος / el dorado και πράσινο martian / κίτρινο νάνος ($ 24 το καθένα)
Να είστε θρυλικός χείλος γυαλιστερό σε όλα τα χρυσά e’rything και την καυτή λάβα ($ 20 το καθένα)
Ποιος είναι ο Σαντγκόλο;
Σκάλες ματιών Swatches στην Αποκάλυψη τώρα (Top Row) και τη Γη όπως το γνωρίζουμε (κάτω σειρά)
Τα δείγματα από τα αριστερά: η απεριόριστη επένδυση του διπλού τελείωτη σε αζουρίτη δεν είναι ποτέ λάθος και το El Dorado, απεριόριστη επένδυση με διπλό άκρο σε πράσινο Martian κίτρινο νάνος και να είναι θρυλικό δαχτυλίδι κραγιόν

Santigolden ηλικία να είναι θρυλική στιλπνότητα χείλη σε όλα τα χρυσά e’rything (αριστερά) και καυτή λάβα (δεξιά)
Η συλλογή ηλικίας Smashbox Santigolden
Πιθανώς όχι μία από αυτές τις συλλογές όπου θα βάλω όλα τα κομμάτια στο πρόσωπό μου ταυτόχρονα … ίσως μόνο ένα ή δύο, και τα ξεχωριστά για μένα είναι τα κολάζ σκιά ματιών.

Για $ 36, παίρνετε πέντε αποχρώσεις σε κάθε ένα, που είναι μια αρκετά καλή συμφωνία! Οι σκιές αισθάνονται εξαιρετικά μαλακά και κρεμώδη και παρά το γεγονός ότι βρίσκω τα φίδια hella ανατριχιαστικά, μου αρέσει το σχέδιο στα τηγάνια.

Ίσως είναι επειδή νομίζω ότι αυτά τα φίδια είναι κάπως χαριτωμένα.

Όσον αφορά τις διπλές επενδύσεις, η οθόνη για το μπλε / χρυσό combo έλειπε ένα καπάκι όταν το είδα στο Sephora, και η μπλε σκιά από το azurite δεν είναι ποτέ λάθος / el dorado duo ήταν τόσο στεγνώσει ότι θα μπορούσα να δείξω ελάχιστα το.

Έτσι, ό, τι κι αν κάνετε, αν το φέρετε σπίτι, μην χάσετε αυτό το καπάκι. Διαφορετικά, το τέλος είναι σχεδόν για το eyeliner yo!

Επίσης, νομίζω ότι η πράσινη σκιά του μέντα από τον κίτρινο / νάνους / πράσινο Martian Duo είναι ευθεία από το Bangin ‘. Θέλω να το θέσω στη γραμμή νερού μου, όπως, χθες.

ΑΓΑΠΗ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συλλογή ηλικίας Santigolden είναι Rockin ‘τώρα στο Smashbox Counters, Sephora Stores και Online.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.