May 18, 2024

Τουρμαλίνη καθώς και λευκός καπνός, δύο νέοι Tom Ford Eye Kohl έντονες αποχρώσεις στα μάτια της συλλογής Tom Ford

δύο νέες αποχρώσεις του eyeliner για να παίξει με το Tom Ford
Εάν βαθιά κατάδυση στη γραμμή του Tom Ford, πέρασε τα δημοφιλή, ακριβά τετράγωνα, τα luxe κραγιόν, τα υπερβολικά λάκα των νυχιών καθώς και τα ακριβά αρώματα, όλα τα οποία παίρνουν μεγάλες προσφορές αγάπης, υπάρχει μια λιγότερο γνωστή συλλογή από χρωματισμένα μολύβια $ 36 που ονομάζονται μάτι Kohl έντονη, καθώς και το Mink είναι το Go-to. Είναι ένα λαμπερό Bronzed Brown με μια ένδειξη μοβ (πιστεύω ότι φαίνεται εκπληκτικό στην κατώτερη γραμμή νερού, BTW, καθώς και γιατί).

TF μόλις πρόσθεσε δύο νέες αποχρώσεις – ένα ματ λευκό που ονομάζεται λευκό καπνό καθώς και ένα σατένιο teal που ονομάζεται Τουρμαλίνη. Και οι δύο αποτελούν μέρος των νέων ματιών της συλλογής Tom Ford που προσφέρεται τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τουρμαλίνη καθώς και λευκό καπνό

Ο λευκός καπνός είναι πολύ πιο χρωματισμένος από το Mac ενδιαφέρον ματιών Kohl, η λευκή επένδυση φορέω κανονικά στην κάτω γραμμή νερού μου, καθώς και να κολλήσει πολύ περισσότερο. Όταν ο λευκός καπνός είναι ενεργοποιημένος, ωστόσο η τεχνική είναι να το ζεσταθεί πολύ πρώτα, τρέχοντας την ιδέα μολύβι στο πίσω μέρος του χεριού σας, το οποίο μαλακώνει τον τύπο καθώς και να αναδεικνύει πολύ περισσότερο χρωστική (αυτή η μέθοδος τον ίδιο δεν θα σπεράσει τις κάτω βλεφαρίδες ή τη γραμμή βλεφαρίδων).

Πλευρική Σημείωση: Εάν κανονικά θέλετε να σφίξετε τις άνω βλεφαρίδες σας με μαύρη επένδυση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μακρόχρονη μαύρη επένδυση γέλης που δεν θα χαμογελάσει, όπως το Mac Blacktrack, για να αποφύγετε να έχετε το μαύρο μίγμα με το λευκό. Διαφορετικά, κίνδυνος ο λευκός καπνός σας στρέφεται σε γκρίζο καπνό!

Tom Ford White Smoke στην κάτω γραμμή νερού μου
Όσον αφορά το Teal Tourmaline, είναι γεμάτο, ωστόσο δεν είναι εξαιρετικά ευέλικτη, αφού του αρέσει να βέλτουμε πολλά περισσότερα από το λευκό καπνό. Έτσι μεταφέρεται στην πτυχή μου, καθώς και λειτουργεί η μέθοδος της στις βλεφαρίδες μου αν δεν το ορίσω με σκόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Λειτουργεί καλά ως βάση για το Smudgy ή Smoky φαίνεται … αλλά όχι πολύ άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις δύο νέες αποχρώσεις, πιστεύω ότι ο λευκός καπνός είναι η μέθοδος να πάει.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.