May 19, 2024
Uncategorized

Το ήξερες? | Sephora Classes Beauty

Ναι, Ma’am, θα με ανακαλύψετε στην μπροστινή σειρά σε μια τάξη ομορφιάς Sephora, σημειώσεις όπως το Nerd I Am. Θα είμαι η γυναίκα με το λαμπερό πορφυρό σημειωματάριο καθώς και το θορυβώδες τέσσερις έγχρωμες πένα, click-click-click-click!

Έχω αναφέρει αυτές τις τάξεις μερικές φορές στο blog από τότε που άρχισα να τους πάω σε αυτούς το καλοκαίρι, καθώς και έχω πάρει μάλλον μερικές ερωτήσεις. Μεγάλη ιστορία σύντομη, είναι ελεύθερη, διασκεδαστική καθώς και εξαιρετικά συνιστάται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φανταστείτε μια αίθουσα διδασκαλίας, εκτός από την ανακάλυψη για την καρέκλα έναντι των διαμορφώσεων του σκάφους του κυκλοεξανίου (που αφορά το μόνο πράγμα που έχω κατά νου από το O-Chem), ανακαλύπτετε τη φροντίδα του δέρματος καθώς και το μακιγιάζ. Υπάρχει μια μακρά καταχώριση διαφορετικών διαθέσιμων κλάσεων, επίσης (τώρα σε όλα τα U.S. Stores). Μέχρι στιγμής έχω πάρει τη διόρθωση καθώς και απόκρυψη, εντελώς ζευγαρωμένα χείλη καθώς και τα μάγουλα, καθώς και τα μαθήματα ημέρας καπνιστών ματιών, καθώς και ανακάλυψα κάποια σπουδαία πράγματα σε κάθε ένα.

Οι τάξεις παίρνουν την τοποθεσία ακριβώς μέσα στα καταστήματα, όπως ακριβώς στη μέση του πάτωμα πωλήσεων, συνήθως με 12-30 εκπαιδευόμενους καθισμένους στυλ διάλεξης, με έναν εκπαιδευτή στο μπροστινό μέρος της τάξης που εργάζεται με ένα μοντέλο. Αφού ο εκπαιδευτής ολοκληρώσει την επίδειξη του μαθήματος, η τάξη διασπάται σε μικρότερες ομάδες, καθώς και θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το βλέμμα ή τη μέθοδο για τον εαυτό σας, οπότε είναι εξαιρετικά hands-on.

Στο Sephora πηγαίνω στο Novato, την Καλιφόρνια, συνήθως κρατούν τα μαθήματα στο κάταγμα της αυγής το Σάββατο πρωινά πριν ανοίξει το κατάστημα. Οι τάξεις ξεκινούν από 8 καθώς και τρέχουν μέχρι τις 9:30, καθώς και μετά την ολοκλήρωση, σας αφήνουν να ψωνίσετε γύρω από το κατάστημα ή απλά να κρεμάσετε καθώς και να ρωτήσετε τους εκπαιδευτές ή τις ερωτήσεις των προπονητών ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Συνήθως πηγαίνω από τον εαυτό μου, ωστόσο βλέπω ομάδες φίλων να πάνε μαζί όλη την ώρα. Ίσως να ικανοποιούν τον καλύτερο φίλο σας στην ομορφιά νωρίς για πρωινό, καθώς και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε προς την τάξη μαζί; Αυτό θα ήταν διασκεδαστικό!

Από τα μαθήματα που έχω πάει, δεν πήρα την αντίληψη ότι πρέπει να είστε ένας εμπειρογνώμονας μακιγιάζ Hardcore για να τους απολαύσετε. Είναι προσανατολισμένοι προς τους ενθουσιώδεις μακιγιάζ.

Και ανέφερα ότι τα μαθήματα είναι δωρεάν; Ναι, εντελώς δωρεάν. καθώς και δεν αισθάνονται “πωλούν” καθόλου. Δεν υπάρχει πίεση να αγοράσετε πράγματα (αν και μπορεί να εξακολουθείτε να είστε δελεασμένοι!). Οι προπονητές καθώς και οι εκπαιδευτές χρησιμοποιούν προϊόντα που προσφέρονται στο κατάστημα, καθώς και μιλούν για τα πράγματα που τους αρέσει καθώς και να χρησιμοποιούν τον εαυτό τους καθώς και στους πελάτες τους όλη την ώρα. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που μου αρέσει να πηγαίνω – τις συστάσεις του προϊόντος.

Πολλές περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο στην κορυφή, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για τον ακριβή τρόπο με τον τρόπο εμφάνισης (υπαινιγμός: Αποτυχία να θυμηθεί για να το κάνετε online).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως πάντα, λένε χάρη σε σας για άλλη μια φορά για να παρακολουθήσετε!

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.