May 18, 2024
Uncategorized

Αυτό συμβαίνει όταν ο παλαιότερος αδελφός σας είναι ένας αιλουροειδής

, ζητάτε τη μαμά σας να βάλει μοβ ακολουθέν αυτιά αιλουροειδών σε σας, καθώς και τότε θα τα φορέσετε 24/7. ?

Και εδώ είναι αυτό που συμβαίνει όταν παρακολουθείτε τη μαμά σας ζωγραφίζει τη συμφωνία της με όλη την ώρα καθώς και να ανακαλύψετε ότι υπάρχει μια συμφωνία με το περίπτερο ζωγραφικής στο Preschool BBQ, LOL!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Connor δεν ήθελε τίποτα να κάνει με αυτό στην αρχή, ωστόσο τότε ο El Hub είπε: “Θέλετε να φορέσετε μακιγιάζ ακριβώς όπως η μαμά;” καθώς και τα μάτια της διευρύνθηκαν με έκπληξη καθώς και ξεσπούσε με πλήρη ταχύτητα στο περίπτερο. Στη συνέχεια αρνήθηκε να φύγει από το μπάρμπεκιου μέχρι και ήταν η σειρά της για να πάρει την αντιμετώπισή της.

Δείτε τη λεπτή μπλε κλίση γύρω από τα φτερά της πεταλούδας; Πάω στο εσωτερικό της συμφωνίας με το κιτ ζωγράφου, καθώς είχε ένα δροσερό κουτί ζωντανών ριγέ μπλοκ που ονομάζεται Paradise Makeup AQ Prisma Blendset παλέτα. Είναι από μια γραμμή μακιγιάζ που ονομάζεται Mehron. Κάνουν πολλά ζωντανά μακιγιάζ για τη ζωγραφική του σώματος καθώς και τους ερμηνευτές.

Τα ριγωτά μπλοκ μοιάζουν με μπαρ σαπουνιού, καθώς και ο καθένας έχει διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. Μπορείτε να βρεθείτε καθαρό με νερό, να το εκτελέσετε κατά μήκος ενός από τα μπλοκ, καθώς και να το καθαρίσετε στο δέρμα σας για μια άμεση κλίση.

Μετά από αυτά στεγνά, μένουν, ωστόσο, είναι απλά να πλυντήρια με νερό.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τα μπλοκ ξεχωριστά για $ 16,95 το καθένα … Πιστεύω ότι θα παραγγείλω ένα ή δύο για αποκριές, ώστε να μπορώ να ζωγραφίσω τη συμφωνία του Connor για να ταιριάζει με το κοστούμι πεταλούδας της.

Δεν έχω ζωγραφίσει ποτέ μια πεταλούδα σε έναν άνθρωπο πριν, ωστόσο δεν μπορεί να είναι οποιοδήποτε είδος σκληρότερου από το περπάτημα αιλουροειδών σε ένα λουρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε κάνει ποτέ οποιοδήποτε είδος θεατρικής συμφωνίας με τη ζωγραφική ή την τέχνη του σώματος;

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.