May 19, 2024

Το Tarte Naughty Nudes Blushes με παίρνει πίσω στη δεκαετία του ’90

συμπεριφερόταν κακώς Blushes, FTW!

Ας πάμε σε κάποιο κακό με το νέο φθινόπωρο 2016 Tarte Naughty Nudes Blushes, θα είμαστε; Επειδή, C’mon, αν είχαν ονομάσει τους “καλά συμπεριφερόμενους γυμνούς”, θα είχε ακούσει σαν ένα snooze-fest. Επιπλέον, ποιο είναι το σημείο να είσαι γυμνός αν δεν μπορείς να είσαι άτακτος, γεια ?!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποσχόμαστε στην κακουχάδα μου πτυχωτή μικρή φούστα, το αγαπημένο μου φανέλα, τους timbs μου * και * το σκουλαρίκι μου με την ουσιαστική κουνάει από αυτό που αυτές οι τέσσερις νέες αποχρώσεις πτώσης του Tarte Amazonian Clay 12 ώρες ρουζ ($ 28) διοχετεύονται τόσο 90s Ρεδή!

Σε όλη την δεκαετία, φορούσα ματ κοκκινομάλλα σε παρόμοια χρώματα σε αυτές τις λεπτές αποχρώσεις του ροδάκινο και ροζ.

Το $ 28 Tarte Fall 2016 Naughty Nudes Amazonian Clay Blushes (οι τέσσερις αποχρώσεις στο πολύ αριστερά) και ένα νέο $ 28 Amazonian Clay 12-Ώρα Highlighter (FAR RWORE)
Γυμνό ροζ εκτεθειμένο, χρυσό γυμνό αισθησιακό, ροζ γυμνό αποπλανητικό και ροδάκινο γυμνό risque θυμίζει με το χρώμα των γυμνών χειλιών όταν δεν έχουν κανένα προϊόν πάνω τους … Εκτός από τη λήψη και τοποθετήθηκε σε ένα τηγάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μου αρέσει να τα φοράω με μια τεράστια έγχρωμη ενυδατική κρέμα για ένα μακιγιάζ μακιγιάζ μακιγιάζ, και το αγαπημένο μου είναι αποπλανητικό επειδή ταιριάζει με το χρώμα των γυμνών χείλη μου.

Για κάποιο λόγο, τα ταιριάζουν γυμνά χείλη με ένα γυμνό ρουζ φαίνεται πραγματικά να δουλεύουν …

Anywho, μου αρέσει ότι είναι καθαρή και παίρνει μηδενική προσπάθεια να συνδυάσει. Μου αρέσει επίσης ότι η φόρμουλα του Αμαζονίου Clay κρέμεται εκεί για περίπου 10 ώρες στο σύνθετο δέρμα μου.

Tarte άτακτα γυμνά από τα αριστερά σε αποπλανήστε, risque, αισθησιακό και εκτεθειμένο

Το Tarte Exposed Highlight
Ω, και επειδή ζούμε σε έναν κόσμο που είμαι επί του παρόντος εμμονή με την επισήμανση και την περιποίηση, υπάρχει επίσης ένα φθινόπωρο 2016 highlighter επάνω στο μείγμα. Το Tarte Amazonian Clay Highlighter στο Exposed Highlight είναι ένα υπέροχο μαλακό, όμορφο μπεζ με μια ένδειξη ροζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φινίρισμα είναι ένα παγωμένο Shimmer υψηλής λάμψης … το οποίο δεν είναι πολύ ’90s (εκτός αν το φοράτε στα χείλη σας ως κραγιόν με ένα σκούρο μολύβι μολύβι, OY!), Αλλά είναι υπέροχο. Θα το πάρω.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.