May 18, 2024
Uncategorized

Σάββατο Surfing: 15 Ιουλίου 2017

Φυσικά αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα το ζητήσω
Το νέο μου αγαπημένο πράγμα να κάνουμε όταν είμαι στον καναπέ που βλέπω αμερικανικό Ninja πολεμιστής (ο οποίος, παρεμπιπτόμενος, είμαι παράξενα εμμονή με): γραπτώνοντας το sf moma για την τέχνη.

Ναι, αυτό είναι ένα πράγμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς, το SF MOOA έχει πολύ μεγάλη τέχνη στα αρχεία τους – περισσότερο από ό, τι έχουν φυσικό χώρο στο μουσείο για να εμφανιστούν – ότι δημιούργησαν έναν τρόπο για τους ανθρώπους να βιώσουν όλη αυτή την υπερβολική τέχνη που θα ήταν διαφορετικά μακριά σε ένα υπόγειο με κείμενο μήνυμα. Τώρα μπορείτε να γράψετε το SF Moma στο 572-51 και να τους ζητήσετε να σας στείλουν μια εικόνα ενός τεμαχίου τέχνης που σχετίζονται με οποιοδήποτε θέμα που σας ενδιαφέρει.

Για παράδειγμα, τους ζήτησα να μου στείλουν γάτες, γιατί γεια! Προτεραιότητες. Στη συνέχεια, μου έστειλαν το παραπάνω κομμάτι από τον ουγγρικό φωτογράφο André Kertész ενός άνδρα και του σιαμαίους του.

Δροσερό, σωστά; Θα μπορούσα κυριολεκτικά να το κάνω αυτό όλη μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Έχω να μάθω για νέους καλλιτέχνες και να δω την τέχνη που πιθανότατα δεν θα είχα δει αλλιώς.

Και τώρα για μια αμήχανη μετάβαση … American Ninja Warrior! Λατρεύω την παράσταση, και εγώ ιδιαίτερα αγαπώ να βλέπω τις γυναίκες να ανταγωνίζονται τόσο καλά και να κάνουν τέτοια υπερσυμβατικά σωματικά καταλύματα!

Σε περίπτωση που δεν έχετε δει την παράσταση πριν, είναι μια ανταγωνιστική πορεία πρόκλησης αυξανόμενης δυσκολίας όπου οι εκατοντάδες ανταγωνιστές προσπαθούν να το κάνουν σε όλη τη διαδρομή για να χτυπήσει το βομβητή στο τέλος και στη συνέχεια να συνεχίσει τους εθνικούς τελικούς στο LAS Βέγκας. Σε εννέα εποχές, μόνο δύο άνθρωποι το έχουν κάνει όμοια και τελείωσε το πολύ τελικό γεγονός, επειδή είναι τόσο δύσκολο. Όποιος το κάνει μέσω της τελικής πορείας, νομίζω, κερδίζει ένα εκατομμύριο δολάρια.

Για χρόνια και χρόνια και χρόνια, ήταν μια δέσμη των τύπων, αλλά τελικά, τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες άρχισαν να ανταγωνίζονται και να κάνουν καλά σε αυτό. Εν πάση περιπτώσει, πέρυσι τέσσερις κυρίες πήραν έναν γύρο προκριματικών για να χτυπήσει έναν βομβητή, το οποίο ήταν μια μεγάλη υπόθεση.

Jesse labreck κάνει το thang της. πάρτε το, κορίτσι!

Μερικοί από αυτούς επέστρεψαν φέτος και ανταγωνίστηκαν στην πιο πρόσφατη παράσταση, αλλά ήταν περίεργο … τις περισσότερες φορές πριν οι αθλητές να τρέχουν μέσα από το μάθημα πρόκλησης, η εκπομπή κάνει ένα μικρό βίντεο μοντάζ πράγματα που έχουν κάνει επάνω Στη ζωή τους, τα πράγματα που έχουν επιτύχει το παρελθόν έτος, αυτό το είδος πράγματος. Λοιπόν, φέτος έκαναν δύο βίντεο σε δύο από τις γυναίκες που έπληξαν ένα βομβητή πέρυσι, ο Allyssa Beird και ο Jesse Labreck.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα βίντεο δεν επικεντρωθήκαμε σε αυτό που έρχονταν να περιμένω από τους άνδρες ανταγωνιστές στην επίδειξη – επιτεύγματα στην εργασία, φινίρισμα στο σχολείο, ή πώς πηγαίνει η εκπαίδευση του πολεμιστή της Ninja. Αντ ‘αυτού, ήταν κυρίως για τις νέες σχέσεις τους. Με άλλα λόγια, οι φίλοι.

Φίλοι.

Θέλω να πω, είμαι όλοι για αγάπη. ? Νομίζω ότι η αγάπη είναι μεγάλη! Αλλά εξακολουθεί να με ενοχλεί. Το El Hub ανακάλυψε ακόμη και ήμουν σαν, “τι γίνεται αν ο Connor Claire το έκανε στην εκπομπή, έκανε την ιστορία του πολεμιστή της Ninja, και στη συνέχεια αντί να πάρει ένα μοντάζ για το πώς εκπαιδεύτηκε σαν ένα θηρίο το τελευταίο έτος, ήταν για το πώς Πήρε έναν φίλο, δεν θα άλεση των εργαλείων σας; ”

Εν πάση περιπτώσει, είμαι απλά λέω. American Ninja Warrior πληρώματος, παρακαλώ πάρτε το sh * t μαζί. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για την ιστορία μιας γυναίκας από το πώς γνώρισε τον φίλο της.

Εντάξει, Mini Rant Over!

Σε αυτή τη σημείωση, μην χάσετε την παρακάτω θέση σχετικά με τις πριγκίπισσες της Disney ως μηχανικοί.

Η Erin της σκανδαλώδους ομορφιάς μιλάει με καλλιτέχνη μακιγιάζ και εκπαιδευτικό Nicky Posley για τη δημιουργία λογικού μακιγιάζ μακιγιάζ, αγαπημένα προϊόντα και πολλά άλλα.

Αυτό το εργαλείο αξίας $ 6 μπορεί να σας βοηθήσει τελικά την πτέρυγα.

Τι γίνεται αν οι πριγκίπισσες της Disney ήταν μηχανικοί;

Ένας άνδρας παγιδεύεται μέσα σε ένα ATM του Τέξας για τρεις ώρες, ιερά χάλια!

Gel Manis – είναι συνδεδεμένοι με τον καρκίνο του δέρματος;

Μια 100χρονη γυναίκα μοιράζεται το μυστικό της σε μια μεγάλη ζωή! Συμβουλή: Περιλαμβάνει άφθονες ποσότητες vino.

11 εκκίνηση ομορφιάς για να παρακολουθήσουν

Να γνωρίσετε τον βασιλιά παπαρούνας, a.k.a. Η δύναμη πίσω από το κραγιόν βασίλισσα.

Αυτή η διαφήμιση Shiseido δείχνει ότι υπάρχει χώρος για όλους όσους θέλουν να είναι όμορφοι.

17 πράγματα που πρέπει να κάνετε σε κάθε θέση blog πριν και αφού χτυπήσετε δημοσίευση.

Ετοιμαστείτε να σχεδιάσετε τις επόμενες διακοπές σας, επειδή υπάρχει ένα νησί όπου μπορείτε να παίξετε με τα κουτάβια που διασώθηκαν.

Δύο dupes φαρμακείο για την αστική αποσύνθεση γυμνή παλέτα θερμότητας

Το Rae αναλαμβάνει το νέο καλαμπόκι Color Color Sensationals

Τόσα πολλά εκπληκτικά φωτεινά στη συλλογή Zoya Wanderlust …

Στη λίστα επιθυμιών μου: Τα $ 5 Fiona Stills Light Illusion Perfecting & Brighting Stylo

Ο Brooke έχει το κοκαλιάρικο στο ίδρυμα του Natasha Denona X.

Η καλύτερη ομορφιά αγοράζει από την πώληση επετείου Nordstrom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο, φίλε μου. Νομίζω ότι θα ψήφουμε σήμερα για πρώτη φορά φέτος. με ευχόμαστε τύχη, haha!

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.