May 18, 2024

Ιερά οικεία αρώματα, Batman! Είναι το Sahara Noir του Tom Ford Noir Eau de Parfum

Sahara Noir Eau de Parfum
Ένα άλλο που με πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβω! Δεν θα μπορούσα να τοποθετήσω όπου είχα εισχωρήσει το νέο Sahra του Tom Ford Noir Eau de Parfum πριν, ωστόσο τότε η Basset Hound-Ian αίσθηση οσμής κλώτσησε …

Καθολική μάζα μεσάνυχτων την παραμονή των Χριστουγέννων. (Η πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, δήλωσε ο El Hub, “εσείς οσμή σαν εκκλησία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για “πραγματικές!

Το Frankincense (Hello, των τριών δώρων δώρων), μια ρητίνη της ερήμου, κυριαρχεί στη μυρωδιά, καθώς και κατά τη διάρκεια της μάζας των μεσάνυχτων, υπάρχει μέρος της υπηρεσίας όπου ρίχνουν ένα θυμίαμα με το ακριβές. ίδιο. Σημείωση.

Ήμουν περίεργος για το άρωμα από την αρχή, ωστόσο δεν ήμουν σίγουρος ότι μου άρεσε. Είναι μάλλον βαρύ, καθώς και πικάντικο (εγώ εμμέσως ισχυρές σημειώσεις του σκελίδας). Στην πραγματικότητα, αν και χρεώνεται ως άρωμα γυναικών, πιστεύω ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί γρήγορα από ένα μάγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αλλά όσο περισσότερο ο χρόνος που έχω περάσει μαζί του, ο βαθύτερος έχω ερωτευτεί. Είναι ο τύπος ζεστού καθώς και το παρήγορο, καθώς και δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ να χρησιμοποιείτε τίποτα μάλλον όπως πριν.

“Ο Tom Ford παρέχει το νέο του άρωμα που επηρεάζεται από το μυστικό καθώς και το υψηλό άκρο της Μέσης Ανατολής. Επισημάνετε την κακομεταχείριση της ομορφιάς της γης, η Sahara Noir είναι η Ode του Tom Ford στη γοητευτική δύναμη ενός από τα πιο αξιοσημείωτα συστατικά της γης: Frankincense, μια πολύτιμη ρητίνη ερήμου. ”

– Neimanmarcus.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλύτερο από όλα, δεν μου παρέχει έναν πονοκέφαλο, το οποίο συμβαίνει μερικές φορές με άλλες βαριές, πικάντικες αρώματα.

Εάν ορκίζετε από το φως, τα θηλυκά, floral αρώματα, αυτό πιθανότατα δεν πρόκειται να φωτίσει το τερματικό σας (αλλά αξίζει ένα sniff να ικανοποιήσει την περιέργειά σας). Φυσικά, αν σας αρέσει πολύ βαθιά, πλούσιες unisex μυρωδιές με βαριά ρητίνη καθώς και σημειώσεις γεύσης, επιθεωρήστε το.

Ένα 1,7-ουγκιά μπουκάλι Sahara Noir κοστίζει ένα επιβλητικό $ 150. Προσφέρεται τώρα στο Neiman Marcus Stores καθώς και το Neimanmarcus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.