May 18, 2024
Uncategorized

Ασυνήθιστα μακιγιάζ ήρωες: Chanel ανθεκτικό στο νερό Eyeliner σε 88 noir έντονη

Chanel Stylo Yeux ανθεκτικό στο νερό Eyeliner στο 88 Noir Intense ($ 32)
Η μακρόχρονη τρέχουσα σειρά ηρώων εδώ στο μακιγιάζ καθώς και το blog ομορφιάς διαθέτει μερικά από τα προϊόντα μακροπρόθεσμης συλλογής όλων των εποχών μου.

Καταλαβαίνω τι πιθανότατα πιστεύετε (πιθανώς). “Karen, Duuuuuuude! Ακριβώς πώς είναι ανθρωπογετικά δυνατή η ενθουσιασμένη για κάτι τόσο θεμελιώδες όσο ένα ακόμα μαύρο μολύβι eyeliner, πόσο μάλλον αυτό κοστίζει 32 δολάρια! ”

Κορίτσι, εμπιστοσύνη. Δεν ήθελα να φθάσουν να το φθινόπωρο με το chanel stylo yeux ανθεκτικό στο νερό eyeliner στο 88 noir intense. Στην πραγματικότητα, αν δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι υπήρχε, πιθανότατα θα είχα πάει για την επιχείρησή μου εντελώς υλικό με την αναμονή μου, Mac Swolder, ωστόσο καταλαβαίνετε ακριβώς πώς πηγαίνει όταν πάρετε αυτό το φαγούρα για να δοκιμάσετε κάτι νέος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αυτό συνέβη εδώ. Στη διαδικασία, ανακάλυψα τι πιστεύω ότι είναι η καλύτερη καταραμένη μαύρη μολύβι στην παγκόσμια γη – καθώς και δυνητικά το σύμπαν. Έχω τη χρησιμοποίησα τουλάχιστον μερικές φορές εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο.

Τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε, τι είναι το καλό; – Εννοώ, εκτός από μια επένδυση.

Το Stylo του Chanel Yeux ανθεκτικές στο νερό Οι επενδύσεις ανθεκτικά στο νερό είναι στρίψιμο, μακρυμάλλης μολύβι μολύβι μολύβι με ένα λεπτό άκρο μολύβι στο ένα άκρο καθώς και ένα κρυφό ξύστρα από την άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Οι συμβουλές αισθάνονται μάλλον δύσκολο για την αφή όμως να γλιστρήσει στο δέρμα σαν κρεμώδη kohls χωρίς να τρέχει, ώστε να είναι απλά να εφαρμοστούν.

Σε αντίθεση με πολλά κρεμώδη Kohls, όμως, τα οποία σκουπίζουν τα μάτια σας όλη την ημέρα, αυτές δεν κινούνται καθόλου όταν έχουν στεγνώσει εντελώς, τα οποία χρειάζονται περίπου πέντε λεπτά, καθώς και που επιτρέπει για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και παιχνίδι.

Προσφέρονται σε πολλά χρώματα στη μακροχρόνια γραμμή του Chanel. Ο Chanel θέλει επίσης να απελευθερώσει τακτικά αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης που με κάνουν να θέλω να μειωθεί στα γόνατά μου καθώς και να κρατήσω με χαρά (όπως έκανα με το ορχιδέα από τη συλλογή καλοκαίρι), ωστόσο αν μπορούσα να φορέσω μόνο ένα από αυτά για το υπόλοιπο μου Η ζωή του γάτα-Lovin … θα ήταν 88 noir έντονη.

Chanel stylo yeux ανθεκτικό στο νερό eyeliner σε 88 noir έντονη

Πρώτα απ ‘όλα, το μαύρο χρώμα; – Είναι τόσο έντονη! Δεν μοιάζουν όλα τα μαύρα μολύβια. Ορισμένοι έχουν παράξενα μπλε ή οικολογικά υπόγεια ή φαίνονται τύπου γκριζωπό μαύρο ή καφέ.

Οχι αυτό. Είναι ευθεία μαύρο, όπως το “Μαύρο αιλουροειδές σε μια νύχτα φεγγαριού τα μεσάνυχτα” Μαύρο. Έχει επίσης μια κομψή ματ επιφάνεια που πηγαίνει με σχεδόν οτιδήποτε.

Δεύτερον, δεν θα φεύγει, αν στις γραμμές μου ή στις γραμμές νερού μου. Όταν είναι ξηρό, είναι παραμείνετε, καθώς και το μακρύτερο μαύρο μολύβι που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Όπως και, καταλαβαίνετε ακριβώς πώς με μερικές επενδύσεις όταν αναφέρετε την ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων θα μεταφέρουν στην κάτω γραμμή νερού όταν αναβοσβήνετε; Με 88 noir έντονη, που συμβαίνει πολύ, εξαιρετικά ελάχιστα, καθώς και θα διαρκέσει 10 ώρες χωρίς οποιοδήποτε είδος λείανσης ή ξεθώριασμα – καμία από αυτή την ανόητη τρελή γοητεία.

Πιστεύω ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που ανέφερα “Bye, Felicia!” στο Mac Swolder (ως επένδυση). Το Noir Intense απλά σκάει γύρω λιγότερο, καθώς και διαρκεί περισσότερο.

Πιστεύω ότι πιθανότατα το ανέφερα τουλάχιστον τουλάχιστον ένα εκατομμύριο φορές πριν (haha!), Ωστόσο τα μάτια μου είναι εξαιρετικά ευαίσθητα, καθώς και πολλά μολύβια, τα μολύβια οδηγούν τα καρύδια. Πολλά προϊόντα μακράς φορώντας και / ή ανθεκτικά στο νερό αφήνουν επίσης το βλεφαρίδό μου καθώς και τις γραμμές νερού που αισθάνονται σφιχτά καθώς και στεγνά (είναι πραγματικά φτωχός το χειμώνα).

Αλλά όχι chanel 88 noir έντονη. Μπορώ να στοιβάζω αυτά τα πράγματα, καθώς και τα μάτια μου να μην το νερό ή να γυρίσω φωτεινό κόκκινο σαν ένα βαμπίρ (το οποίο έχει συμβεί πριν από άλλες επενδύσεις, καθώς και ήταν τόσο τρομακτικό).

Δεν θα πήγαιναμε μέχρι να το τηλεφωνήσετε ενυδατώνει, ωστόσο μπορώ σίγουρα να δηλώσω ότι είναι ένας από τους πιο άνετους μάτια που έχω φθαρεί ποτέ.

Chanel stylo yeux ανθεκτικό στο νερό eyeliner σε 88 noir έντονη
Μου αρέσει αυτό το μολύβι τόσο πολύ που αν έπρεπε να το χάθηκα στις διακοπές (να περάσουν τη σκέψη!), Θα έπρεπε να αναζητήσω έναν μετρητή Chanel. Μου αρέσει 88 noir έντονη περισσότερο από ό, τι μου άρεσε η φωτογραφία του Johnny Depp που κρεμούσε στο τείχος κρεβατιού μου στο γυμνάσιο, καθώς και το homegirl – Μου άρεσε πολύ η φωτογραφία πολύ. Δεν ξέρετε καν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να ανακαλύψετε το CHANEL 88 NOIR Intense στο Διαδίκτυο τώρα καθώς και στους μετρητές Chanel καθώς και τα καταστήματα στη μακροπρόθεσμη συλλογή.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.