May 5, 2024

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. 244

Σε αυτή την επιχείρηση, η αξιοπιστία είναι όλα. Το στόμα του στόματος είναι το καλύτερο μάρκετινγκ. Το να γίνει κατανοητό καθώς η γάτα που γίνεται η δουλειά είναι ανεκτίμητη.

Αυτές είναι οι καρτέλες. Είναι η γάτα που παίρνει πάντα τη δουλειά – ο σταθεροποιός της κοινότητας μοντελοποίησης της Kitty, αν θέλετε. Όταν μια μεγάλη μάρκα όπως η Dolce & Gabbana βγαίνει με μια νέα κρέμα που κανείς δεν έχει δει ποτέ πριν και δεν έχουν ιδέα πώς να το προσφέρουν, τον οποίο καλούν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τηλεφωνούν καρτέλες κλήσεων.

Γιατί;

Επειδή δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχει φούσκα. Δεν υπάρχει διαμαρτυρία (εκτός αν τελειώσουν από το σάλτσα στο σετ). Απλά θεαματική καλή εμφάνιση, μια ισχυρή μηχανή PURR και ένα tum που τροφοδοτείται από το σάλτσα. Με άλλα λόγια, το πλήρες πακέτο.

Αυτή η εβδομάδα καρτέλες διαμορφώθηκε για μια δέσμη μεγάλων εμπορικών σημάτων ομορφιάς και εδώ είναι μια γρήγορη ματιά στο χαρτοφυλάκιό του.

Ποιος είναι η γάλα η γάτα; Περίπου πέντε χρόνια πριν φίλησα ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή περίπτωση σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, αλλά η βαθιά γνώση του για την υψηλή μόδα και το πολυκατάστημα καλλυντικών με οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν περισσότερο από ικανοποιεί το μάτι. Καταλήξαμε να είμαστε γρήγορα φίλοι, και τώρα είναι στην πραγματικότητα το αφεντικό μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Σημειώνεται στο βιβλίο Guinness της Cat Records ως το πρώτο SuperModel Plus-Size Supermodel του κόσμου, καρτέλες Η γάτα έριξε το σκάφος του στους διαδρόμους της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Μιλάνου. Μπορείτε να δείτε το εκτεταμένο σώμα του (της εργασίας) εδώ, Κυριακές με καρτέλες, τα αρχεία: από την Αναστασία προς τη Ζούγια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.