May 18, 2024
Uncategorized

Ποιο είναι το κορυφαίο σας 5 καλοκαιρινό μακιγιάζ πρέπει να έχει καλύτερα τώρα;

Τώρα που είμαστε εφίδρωση στο ζεστό και βαρύ τόπο του καλοκαιριού (είναι σίγουρο ότι ήταν ζεστό εδώ πρόσφατα), αναρωτιέμαι για το μακιγιάζ σας.

Στην πραγματικότητα … αναρωτιέμαι πάντα για το μακιγιάζ σας, ωστόσο χρειαζόμουν ένα προβάδισμα σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν είναι ζεστό, όπως αυτό, καθώς και όλα τα φυτά στον κήπο μου, περνάω, παίρνω μια πολύ περισσότερη μινιμαλιστική μέθοδο στο μακιγιάζ μου (καλά, μινιμαλιστική για μένα, haha).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι τα πρώτα μου τα πέντε προτιμώμενα μινιμαλιστικά προϊόντα meow …

Mac Deal με & Ίδρυμα Σώματος – όπως οι καρτέλες όταν κοιμάται στο κρεβάτι, η ελαφριά φόρμουλα αρνείται απολύτως να κινηθεί, ακόμα και όταν είμαι πραγματικά ιδρωμένος. Για να ιδρώσετε ότι είναι σαν, “Τι!? Είναι ότι το μόνο που πήρατε! “”

MAC με ορυκτοποίηση Skinfinish φυσικό – όπως αυτό, είτε από μόνη της είτε με στρώμα στην κορυφή της συμφωνίας και του σώματος, καθώς και dang αν δεν μοιάζει με γνήσιο δέρμα (δεν είναι υπερβολικά σκόνη).

Guerlain CILS D’Essert Water Ανθεκτικό – Curl Κρατήστε σαν WHOA! – Εκτός από ένα μόνο στρώμα στρέφει τις βλεφαρίδες του Wimpy Bruce Banner σε ογκώδη βλεφαρίδες Hulk-Caliber.

Ο Chanel Malice κοκκινίζει – εύκολο, απλό και εύκολο καθώς και απίστευτο με ροδάκινο, ροζ ή κοραλλιογενή χρώματα χείλη. Φανταστική διαμονή, επίσης.
Ναι, είμαι μάλλον καταναλώνεται με αυτή τη στιγμή!

Αστική αποσύνθεση Όλο το Nighter Makeup Spray Spray – Ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιώ πολύ μακιγιάζ, εξακολουθώ να θέλω το μακιγιάζ να χρησιμοποιώ για να μείνω στη θέση του, καθώς και αυτό το σπρέι κλειδώνει προς τα κάτω.

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Ποιο είναι το κορυφαίο σας πέντε καλοκαιρινό μακιγιάζ πρέπει να έχει καλύτερα τώρα;

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.