May 18, 2024
Uncategorized

Η φορτία Βενετία Enchantment Palette σκιά ματιών: Βενετία, εδώ έρχομαι!

Ένα από τα καλά πράγματα σχετικά με την περίοδο μετά την διακοπές: τις πωλήσεις! Είναι ένας καλός λόγος να περιμένουν να κάνουν κάποιες αγορές μέχρι μετά τις τρελές αγορές διακοπών madness, επειδή μερικές φορές μπορείτε να βρείτε πράγματα όπως τα παλέτες μακιγιάζ διακοπών που σημειώνονται προς τα κάτω.

Όπως αυτή από το φορτίο, η παλέτα γοητείας της Βενετίας. Ήταν αρχικά $ 34. Έρχεται με 12 σκιές σκόνης, μια μαύρη επένδυση και μια διπλή πινέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το $ 34 δεν ήταν πολύ κακό για να ξεκινήσει με, αλλά έχει σημειωθεί τώρα σε $ 27 στην ιστοσελίδα του φορτίου.

Ακόμη καλύτερα.

Το Cargo θέλει να κάνει μια γωνία ταξιδιού με όλη τη φιλοσοφία τους στο μακιγιάζ, και έχει νόημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Θέλω να πω … που ονομάζονται φορτίο, τελικά.

Αυτή η παλέτα εδώ εμπνεύστηκε από τον πλούσιο, ρομαντικό πολυτέλεια της Βενετίας και θέλω να πάω εκεί.

Τα κρασιά, οι ορεινές χρυσές, οι ελιές και η σκιά της Βουργουνδίας πηγαίνουν ένα βήμα πέρα ​​από τα συνηθισμένα μπεκα και τα καφέ. Είναι σαν “νέες ουδετερότητες” και μπορώ να δω τον εαυτό μου να φορούσε πολλά από αυτά, ειδικά τις ελιές και τη Βουργουνδία, με τα ουδέτερα στη συλλογή μου. Μου αρέσει επίσης το ποσό του shimmer εδώ. Είναι Juuust σωστά για αυτό που μου αρέσει να φορέω στα καπάκια μου.

Δείγματα από τα αριστερά στο κανάλι, μαγεία, καρναβάλι, μουράνο, γόνδολα και μάσκα

Δείγματα από τα αριστερά σε επιχρυσωμένο, Rialto, Lido, Lagoon, Bridge και Palazzo

Αυτή είναι η παλέτα που φορούσα την περασμένη εβδομάδα σε αυτή την τάξη της νεογέννητης φροντίδας, και είχα μόνο περίπου 10 λεπτά για να ετοιμαστεί με αυτό. Κοίταξα το χρώμα της ελιάς στα καπάκια μου, σάρωσε ένα ματ ουδέτερο καφέ στην πτυχή μου (έχω πάντα ένα ή δύο γύρω), στη συνέχεια επένδυση γραμμών νερού με τη μαύρη επένδυση (είναι smudgy και μαλακό) και μαλακώνει τις άκρες με τη βούρτσα που έρχεται με την παλέτα.

Το shimmer; ακριβώς δεξιά. Είναι καλέστε κάτω (πολύ όπως θα μπορούσατε να δείτε στο Bobbi Brown), οπότε οι σκιές δεν είναι υπερβολικά παγωμένες, και χρειάζονται μόνο λίγα πέφτουν για να αναμειχθούν.

Μόνο το πράγμα είναι … Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το χρόνο φθοράς, γιατί όταν πήρα σπίτι μετά την τάξη εκείνο το βράδυ, είχα ήδη αρχίσει να βλέπω κάποια πτυχή στα καπάκια μου (και η τάξη ήταν μόνο λίγες ώρες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά, αν σας αρέσουν τα λάμψη σας στην εμμηνή πλευρά, και / ή είστε ένα bobbi brown gal που δεν του αρέσει όταν το σκιά ματιών σας φαίνονται πολύ σκιά ματιών-y (ο φίλος μου Jen είναι έτσι), αυτό θα μπορούσε να είναι καλή παλέτα για σενα. Επιπλέον, γεια! – Είναι πώλησης αυτή τη στιγμή!

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.