May 18, 2024
Uncategorized

Είδε οποιονδήποτε τύπο μεγάλων εικόνων κίνησης πρόσφατα;

Μπορώ ή δεν μπορεί να απαίτησε κάποιον να χύσει ένα δοχείο να κλωτσήσει πίσω λεβάντες-αρωματική λοσιόν σε με αν / όταν απολαμβάνω μερικές από τις κινηματογραφικές ταινίες στο καλοκαίρι μου απολαύστε τη λίστα μου.

ΣΑΝ ΑΥΤΟ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτη φορά που προσπάθησα, δεν θα μπορούσα να το κάνω με το ρυμουλκούμενο! Ελέγξαμε για αυτό στην απόλαυση εβδομαδιαία, καθώς και προφανώς όταν εξετάστηκε σε κάποιες γιορτές ταινιών φέτος, οι άνθρωποι εγκατέλειψαν το κινηματογραφικό θέατρο, καθώς και το κλάμα!

Έρχεται από την 8η Ιουνίου – την ημέρα πριν από την β-ημέρα μου (Δίδυμοι στο σπίτι!).

Yup, η καταχώρηση της θέσης της εικόνας της κίνησης είναι ήδη περίπου ένα μίλι μακρύ από το El Hub καθώς και εγώ μόνο πάμε κάθε λίγους μήνες, το οποίο πιθανότατα επίσης επίσης σκέφτομαι ότι είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να πάρει έναν αιλουροειδή υπνάκο τώρα στη μέση μιας ταινίας. Παρουσιάστηκε σε κάθε κίνηση που έχουμε πάει να εξετάσουμε ότι ο Connor γεννήθηκε. Βάλτε μου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, καθώς και το Bam! – Κοιμάμαι. ?

Χορηγείται, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί αν πάμε να δούμε κληρονομικά (δεν σας αρέσει ακριβώς το Toni Collette;).

Φαίνεται τρομακτικό όσο το frack.

Θέλω επίσης να δω …

Ο φίλος μου Suz στα σχόλια επεσήμανε την εξόντωση την άλλη μέρα, καθώς και ότι φαίνεται μεγάλη καθώς και έντονη. Είναι αστέρια Natalie Portman, καθώς βλέπω ότι προσφέρεται στο iTunes να νοικιάσει. Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και, φυσικά, υπάρχουν τρελοί πλούσιοι Ασιάτες …

Θέλω κυρίως να το απολαύσω για την Constance Wu από τότε που την αρέσει σε φρέσκο ​​από το σκάφος. Είναι χιουμοριστικό σε αυτή την επίδειξη – μου θυμίζει απολύτως την ανατολική μου μαμά μαμά στη δεκαετία του ’80 καθώς και του ’90. Ιδανικά μπορώ να ελέγξω το βιβλίο πριν δω την ταινία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Έχετε δει οποιοδήποτε είδος εξαιρετικής εικόνας κίνησης πρόσφατα; Τι συμβαίνει στη λίστα σας;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.